Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ... Εμείς πού είμαστε; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ ..


Δεν θα πω τίποτα νέο... απλά μαζεμένα σε ένα αρθράκι τα κύρια διάσπαρτα στοιχεία για όποιον ψάχνει λίγο πιο ξεκούραστα να βρεί τι τον βαραίνει στην πλάτη. 

Ψεκάστε-σκουπίστε... σας τελειώσανε!


Δείτε το σαν τους εξωγήινους που ο Ορσον Ουέλς χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει χάος στην Αμερική. 


Ερχονται, νάτοι, κυνηγούν και επιτίθενται με στόχο την ανθρωπότητα. Τα θέλουν όλα. Απλά και ξάστερα. 

Δεν μας βλέπουν σαν όντα αλλά σαν χρυσάφι. 

Ζωντανό χρυσάφι που κατά λάθος έχει ακόμα μείνει ελεύθερο στη φύση. Για αυτούς η θέση του είναι στα θησαυροφυλάκιά τους. 

Ακριβώς όπως.....
...ο πολυδιαβασμένος καπιταλιστικός Σκρούτζ που βασιλεύει χωρίς αμφισβήτηση απο κανέναν, όπως ο Μπαμπαστρούμφ που είναι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να σκέφτεται και να αποφασίζει. 

Και όλοι οι υπόλοιποι έρμαια των αποφάσεών τους, άβουλα θύματα των αξιώσεών τους.

Θα τους τα δώσουμε; Αίμα ή αίμα; τρίτη επιλογή μάλλον δεν θα μας αφήσουν. 


Το ζήτημα είναι αν το αίμα θα μας το ρουφήξουν ή θα τους πνίξουμε με αυτό. 

Ισως ακόμα έχουμε την επιλογή του θηρίου με το οποίο είμαστε αναγκασμένοι να τα βάλουμε. Λιοντάρι ή νυχτερίδα; 

Και ας μην γελιόμαστε...καμιά φορά η νυχτερίδα είναι χειρότερη γιατί σε πιάνει στον ύπνο!

Οι κυρίαρχοι του χρήματος


Το 1861 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν ζήτησε από τις μεγάλες τράπεζες της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης δάνεια για να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες του πολέμου αλλά και για να προβεί σε μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Η απάντηση των τραπεζών ήταν πως τα δάνεια μπορούσαν να δοθούν με επιτόκια μεταξύ 24% και 36%. Θεωρώντας τα επιτόκια αυτά απαγορευτικά αλλά και μην έχοντας τη δυνατότητα να πληρώσει τις υποχρεώσεις του κράτους ο Πρόεδρος Λίνκολν είδε τη χώρα του να φτάνει ένα βήμα πριν την καταστροφή. 

Το κράτος δε μπορούσε να εκδώσει δικό του νόμισμα για να πληρώσει τις ανάγκες του καθώς η αρμοδιότητα της έκδοσης χρήματος είχε δοθεί στους τραπεζίτες.
Η διαπίστωση ότι οι τραπεζίτες ελέγχοντας το χρήμα έλεγχαν την ίδια τη μοίρα του κράτους έκανε τον Λίνκολν να θελήσει να επανακτήσει τον έλεγχο της παραγωγής και έκδοσης του χρήματος. Για το λόγο αυτό προχώρησε στη θέσπιση ειδικής νομοθεσίας που προετοίμαζε την έκδοση εθνικού νομίσματος με την “υποστήριξη του λαού”. 

Στην ομιλία του πριν την ψήφιση του ειδικού νόμου είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Όταν θα έχουμε αποκαταστήσει το χρήμα του Συντάγματος, όλες οι άλλες μεταρρυθμίσεις θα είναι δυνατές αλλά μέχρι αυτό να συμβεί, καμία άλλη μεταρρύθμιση δε θα είναι δυνατή.” 

Ο νόμος ψηφίστηκε και ο Λίνκολν πέτυχε την αναδιοργάνωση του νομισματικού συστήματος των ΗΠΑ αποκόπτοντας το απ’ τους τραπεζίτες και εκδίδοντας το νόμισμα ‘greenback’, πάνω στο οποίο αναγραφόταν “Χαρτονόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών” και όχι “Χαρτονόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας ΗΠΑ”.

Η νομισματική αποδέσμευση των ΗΠΑ από τον έλεγχο των τραπεζών προκάλεσε σοκ και οργή στην Ευρώπη ιδιαίτερα καθώς το νέο νόμισμα λειτούργησε με επιτυχία, παρά τις προειδοποιήσεις για το αντίθετο από τις τράπεζες, τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις και τα ΜΜΕ της εποχής. 


Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε στο Λονδίνο είναι δημοσίευμα της εποχής από τους London Times οι οποίοι έγραψαν σχετικά: “Αν αυτό το σκάνδαλο της οικονομικής πολιτικής, που έχει τη ρίζα του στη Δημοκρατία της Βορείου Αμερικής κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πολέμου στη χώρα αυτή, συνεχιστεί και μετατραπεί σε μόνιμη κατάσταση, τότε η κυβέρνηση θα τυπώνει τα δικά της χρήματα χωρίς κόστος. Θα πληρώσει τα χρέη της και θα καταλήξει να είναι χωρίς χρέος. Θα φτάσει σε ένα σημείο ευημερίας χωρίς προηγούμενο στην ιστορία των πολιτισμένων κυβερνήσεων του κόσμο. Οι ευφυέστεροι άνθρωποι και όλος ο πλούτος θα μετακομίσουν στη Βόρεια Αμερική. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να καταστραφεί ή θα καταστρέψει κάθε μοναρχία του κόσμου.”

Η κυβέρνηση Λίνκολν πράγματι καταστράφηκε αφού ο ίδιος ο Πρόεδρος Λίνκολν δολοφονήθηκε στο Θέατρο Ford, στις 14 Απριλίου του 1865. Λίγο αργότερα η έκδοση του εθνικού νομίσματος των ΗΠΑ σταμάτησε και η αποκλειστική αρμοδιότητα της παραγωγής και έκδοσης του χρήματος επεστράφη στους κεντρικούς τραπεζίτες. 


Αρκετά χρόνια αργότερα ο Γερμανός Καγκελάριος Βίσμαρκ θα πει για τον Λίνκολν: “Απέκτησε από το Κογκρέσο το δικαίωμα να δανείζεται από το λαό με το να εκδίδει και να πουλά ομόλογα της πολιτείας και η κυβέρνηση και το έθνος του με τους χειρισμούς του ξέφυγε από τους σχεδιασμούς των διεθνών τραπεζιτών. Κατανόησαν αμέσως ότι οι ΗΠΑ θα ξέφευγαν απ’ τον έλεγχο τους. Ο θάνατος του Λίνκολν έλυσε αυτά τα προβλήματα.”

Πάνος Παναγιώτου Επικεφαλής χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής

Η ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης


Αντώνης Ι. Γρυπαίος - Διεθνολόγος

Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν σήμερα στο πλανήτη μας, με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια οικονομική ύφεση, όμοια με εκείνη του 1929 στις ΗΠΑ, και η οποία συνήθως είναι πρόδρομος παγκόσμιου πολέμου.


Θυμηθείτε το οικονομικό Κράχ του 1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.


Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε τη κάτωθι ανάλυση.


ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS


Αυτοί είναι οι δύο συμπρόεδροι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και δημιουργοί οικονομικών κρίσεων.


H οικογένεια ROTHSCHILDS ελέγχει όλες τις τράπεζες του κόσμου, και η οικογένεια ROCKEFELLERS ελέγχει όλη την ενέργεια παγκοσμίως, δηλαδή πηγές και κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, διϋλιστήρια, εγκαταστάσεις, δεξαμενόπλοια, μεταφορές προϊόντων , εμπορία και εκμετάλλευση προϊόντων πετρελαίου, κλπ.


Οι Ρότσιλντ δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, και οι Ροκφέλερ στην Αμερική. Αυτές οι δύο δυναστείες είναι η ηγεσία σε όλες τις παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις, μυστικές οργανώσεις και λέσχες, όπως π.χ. λέσχη 
Bilterberg, Στοές Μασονίας-Τεκτονισμού, οργάνωση Πεφωτισμένων (Illuminati), Τριμερή Επιτροπή (Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ), οργάνωση Μορμόνων, οργάνωση Κρανίο & Οστά (Μπούς), OPUSDEI (Βατικανό), Ναϊτες -Ιππότες, Τοξότες, Ροδόσταυροι, Μασόνοι με τις ποδίτσες στη κοιλιά, και άλλα φαιδρά.


Όποια παγκόσμια μυστική οργάνωση, και παγκόσμια σκοτεινή λέσχη και αν ανασύρεις, θα τους βρεις από κάτω.

Όλες αυτές οι μυστικές, σκοτεινές, Σατανιστικές, οργανώσεις και λέσχες, είναι συνιστώσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.


Αυτοί διαφθείρουν τους πολιτικούς κάθε χώρας με το χρήμα και την εξουσία, και τους κάνουν πιόνια και μαριονέτες των, (βλέπε 
Jeffrey κλπ.). Από παντού αντλούν δύναμη, φτάνει οι σκοτεινές μυστικές αυτές δυνάμεις, οργανώσεις, και λέσχες, να προωθούν τη παγκόσμια κυριαρχία τους. 


Πληροφοριακώς αναφέρουμε ότι ο σημερινός ηγέτης Jacob Rothschild, είχε επισκεφθεί το 2009 το τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο μέγαρο Μαξίμου, κατόπιν των συμφωνιών των αγωγών του Καραμανλή με τους Ρώσους, και ύστερα από μερικούς μήνες ο Καραμανλής έπεσε… Τον Καραμανλή θεωρώ υπεύθυνο για την άνοδο του ΓΑΠ στην εξουσία με μεγάλη πλειοψηφία, και την εν συνεχεία καταστροφή της Ελλάδος. Όλους τους γόνους Καραμανλήδες –λόγω Ν.Δ.- δυστυχώς «θα τους φάμε στη μάπα», όπως λέει ο λαός.

Η Ν.Δ. έγινε φωλεά γόνων αποτυχημένων πολιτικών «τζακιών».


Οι πολιτικοί Αμερικής-Ευρώπης που βλέπετε και ακούτε στα ΜΜΕ, δηλαδή οι Ομπάμα, Μέρκελ, Σαρκοζί,Ολάντ, Μόντι, Ντράγκι, Μπαρόζο, Ραχόϊ, Ραμπάϊ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Γιούνκερ, Όλι Ρεν, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, κλπ, είναι όλοι τους πιόνια και μαριονέτες των δύο αυτών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα, κάτι «παίζει»… διεθνώς.


Καταρρέουν χρηματιστήρια, καταρρέουν νομίσματα, χρεοκοπούν κράτη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, και η Παγκοσμιοποίηση είναι σε συναγερμό…


Παντού οικονομική κινδυνολογία και τρομοκρατία…


Η Ισπανία έχει ζητήσει βοήθεια από τη τρόϊκα (ΔΝΤ+ΕΚΤ+Μηχανισμό στήριξης Ε.Ε.).


Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, παρενέβη στα εσωτερικά της Ελλάδος, και ζήτησε από τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν τα μνημονιακά κόμματα (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) διότι γνωρίζει ότι εάν η Ελλάς βγει από την Ευρωζώνη, τότε θα καταρρεύσει όλος ο Ευρωπαϊκός Νότος, και συνεπώς η Ευρωζώνη, και εν συνεχεία οι άλλες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη.


Η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας συνεχώς κινδυνολογεί παρεμβαίνοντας έτσι στα εσωτερικά της Ελλάδας.

Κάτι συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία… Είναι το μόνο σίγουρο.


Εάν η ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει αποφασίσει να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κρίση, τότε η Ελλάς σαν οικονομικό πειραματόζωο στα χέρια των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, θα βγει από την Ευρωζώνη, ώστε έτσι να πυροδοτήσει το φαινόμενο του ντόμινο…

Υπάρχει σχέδιο εναντίον της Ελλάδος, και των Ελλήνων. Βλέπε αφελληνισμό της Ελλάδος, με την αθρόα λαθρομετανάστευση.

Α.- 
ROTHSCHILDS


Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από το οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας.


Η ιστορία των Ρότσιλντ αρχίζει από την εποχή των Ναπολεόντιων πολέμων, τότε που ο πρώτος Ρότσιλντ χρηματοδότησε το Ναπολέοντα, γεγονός που καθιστούσε τους Ρότσιλντ επικυρίαρχους, και Εξουσιαστές της Ευρώπης, ασχέτως της έκβασης των πολέμων.

Για ενημέρωση των αναγνωστών μας αναλύουμε το παγκόσμιο οικονομικό φαινόμενο που λέγεται Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι δημιουργοί παγκόσμιων οικονομικών κρίσεων και χρεοκοπιών κρατών.


Από τη Βικιπαίδεια μαθαίνουμε, οι 
Rothschilds είναι η Διακεκριμένη οικογένεια ΓερμανοΕβραίων τραπεζιτών, με σημαντική επιρροή στην οικονομική και πολιτική ιστορία της Ευρώπης.


Η Οικογένεια έχει ιστορία από το 1743.


Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Μπάουερ (1743), ο οποίος έλαβε το επίθετο Ρότσιλντ, στα Γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα».


Ο Πατέρας του Μάγερ διατηρούσε ενεχυροδανειστήριο στη Φρανκφούρτη. Ως γνωστόν τα αγαπημένα επαγγέλματα των ανθρώπων αυτής της εθνότητος της διασποράς είναι σαράφηδες, ενεχυροδανειστές, Τραπεζίτες, 
casino, οικονομικοί σύμβουλοι, επενδυτικά κεφάλαια, χρηματιστές, χρηματιστηριακές εταιρίες και εργασίες, αμοιβαία κεφάλαια, (MUTUAL FUNDS), (HEDGE FUNDS), μετοχές, χρηματιστήρια, ομόλογα, τόκους, επιτόκια, CDSSPREADSSWAPS, και άλλα τραπεζικά προϊόντα, με τα οποία οδηγούν τους αφελείς επενδυτές της ανθρωπότητας στον οικονομικό όλεθρο, και τη καταστροφή, και συσσωρεύουν όλο το χρυσάφι της Γης.

Ο Μάγερ Ρότσιλντ έστησε τη πρώτη του επενδυτική τράπεζα στη Φραγκφούρτη το 1790. Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε υιούς του.


Τον Άμσελ Ρότσιλντ στη Φραγκφούρτη, τον Σάλομον Ρότσιλντ στη Βιέννη, τον Νάθαν Ρότσιλντ στο Λονδίνο, τον Κάλμαν Ρότσιλντ στη Νάπολη, και τον Τζέιμς Ρότσιλντ στο Παρίσι. Έπιασε όλα τα πόστα…


Βασικός κανόνας του πατρός Ρότσιλντ ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου Χρηματοδοτούσαν με δάνεια όλα τα εμπόλεμα κράτη στην Ευρώπη από την εποχή του Μεγάλου Ναπολέοντα, και κέρδιζαν αμύθητα πλούτη.


Η ιστορία λέει ότι χρηματοδοτούσαν το Μέγα Ναπολέοντα, και όχι μόνον, αλλά και τους αντιπάλους του τη Βρετανία-Γερμανία, γεγονός που τους καθιστούσε επικυρίαρχους του τότε κόσμου.


Από τότε είχαν στα σκαριά την παγκόσμια διακυβέρνηση!!! 

Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕ) το 1841.


Σήμερα είναι ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδος κατά 94%


Πραγματοποίησαν σημαντικές επενδύσεις στη Βιομηχανική επανάσταση στην Ευρώπη, στους σιδηροδρόμους, σε ανθρακωρυχεία, σιδηρουργία, μεταλλουργία, ενώ κατέκτησαν σημαντική θέση στο εμπόριο πετρελαίου. Μέχρι σήμερα παραμένουν από τους μεγαλύτερους παίκτες στη παγκόσμια τραπεζική αγορά.

Με τη δύναμη πλούτου που συγκέντρωσαν αποφάσισαν να ασχοληθούν και με τη πολιτική, έτσι έγιναν πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας, που αποβλέπει στη παγκόσμια κυριαρχία, μία κυβέρνηση σε όλο το πλανήτη, με πρόεδρο και πρωθυπουργό τους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ. Το γνωστό δίδυμο της συμφοράς του πλανήτη Γη!!


Οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν τη μετοικεσία και επανεγκατάσταση των Εβραίων από τη διασπορά, στη Γη της επαγγελίας το 1943 κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου, και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ.

Τη δυναστεία Ρότσιλντ, τους έχουν κατατάξει στους «Πεφωτισμένους», (
ILLUMINATI), στις 13 οικογενειακές δυναστείες που κυβερνούν τον κόσμο, μαζί με τους Ροκφέλερ, Μόργκαν, Μπούς, Σόρος, Ντιπόν, Βάντερμπιλντ, κ.λ.π. Ο Jacob Rothschild, φέρει το τίτλο του λόρδου, και είναι Άγγλος υπήκοος. Όλοι αυτοί είναι Λόρδοι και Βαρώνοι.


Πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας λέγουν ότι οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν το 1770 τον Άνταμ Βάϊσχαουπτ, για να ιδρύσει τη μυστική εταιρία των 
Illuminati-Πεφωτισμένων.

Πολλά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε μια κλίκα τραπεζιτών που προκάλεσαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους, για να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη. Φήμες και ψίθυροι λέγουν ότι χρηματοδοτούσαν το Χίτλερ, και ότι αυτός ήταν όργανό τους.


Χρηματοδοτούσαν και τις δύο πλευρές των εμπολέμων, δηλαδή έπαιζαν διπλό παιχνίδι, εκ του ασφαλούς.


Ο σημερινός αρχηγός της οικογένειας λέγεται 
Jacob (Ιακώβ) Ρότσιλντ.

Οι οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, μπροστά στον πυρηνικό όλεθρο που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία, ενώνουν τις δυνάμεις τους - Δύο δυναστείες στην ίδια στέγη. 


Από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα ότι, ο Βρετανικός όμιλος 
RIT Capital (Ρότσιλντ) , εξαγοράζει το 37% του χρηματοπιστωτικού ομίλου Rockefeller Financial Services (Chase Manhattan BankExxonMobil) κ.λ.π. Οι Jacob (Ιακώβ) Ρότσιλντ, και David (Δαυϊδ) Ροκφέλερ, αποφάσισαν ότι τα συμφέροντά τους δεν είναι ανταγωνιστικά, κοινοποιώντας τη συμφωνία μεταξύ των φερώνυμων επιχειρηματικών ομίλων.


Γνωρίζουν ότι έρχεται το τέλος της Ευρωζώνης, αφού αυτοί το σχεδίασαν, και συγχωνεύονται για να περάσει η κρίση «αβρόχοις ποσί» γι αυτούς. Έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους, όλο το χρυσό της Γης, και ανέβασαν τη τιμή του στα ύψη. Ο τύπος γράφει, «Προ των πυλών η παγκόσμια ύφεση» και πάλι «Η Ευρώπη κινείται προς μια δικτατορία των τραπεζών».

Ο Τζέϊκομπ Ρότσιλντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη σύμπραξη με τον οίκο των Ροκφέλερ. «
H συμφωνία είναι ιστορική και δημιουργεί προοπτικές μακροπρόθεσμης συνεργασίας για τις δύο οντότητες» δήλωσε ο Άγγλος Λόρδος Rothschild.


Το τίμημα που θα καταβληθεί από την 
RIT Capital του Ρότσιλντ για την εξαγορά των μετοχών της εταιρίας του Ροκφέλερ παραμένει άγνωστο.


Έτσι οι δύο όμιλοι αποκτούν πλέον υπερατλαντικό χαρακτήρα.


Κατά τη τελετή της συγχωνεύσεως των δύο κολοσσών, ο ένας προσφώνησε τον άλλον με τους εξής χαρακτηριστικούς λόγους.


Ο David Rockefeller είπε, 

«Κύριε Rothschild, γνωρίζει ο ένας τον άλλον για πέντε δεκαετίες, η σύνδεση μεταξύ των δύο οικογενειών μας παραμένει πολύ ισχυρή. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Jacob Rothschild και την RIT ως μετόχους και εταίρους στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της διαχείρισης των επενδύσεών μας και το πλούτο των συμβουλευτικών μας επιχειρήσεων».

Ο δε πρόεδρος Rothschild απάντησε,
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη προοπτική που φέρνει κοντά αυτές τις δύο οντότητες σε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση. Όπως τόσοι σε όλο το κόσμο, έχω παρακολουθήσει την ανάπτυξη της Rockefeller & Co με μεγάλο θαυμασμό. Η δημιουργία αυτής της εταιρικής σχέσης με την οικογένεια Rockefeller είναι πραγματικά ιστορική. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη κοινών επενδυτικών δραστηριοτήτων μας σε όλες τις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου.»

Είναι όντως τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου στις επιχειρήσεις.

Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής 
Max Keiser όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε στις θεωρίες συνωμοσίας για τους Rothschilds, & Rockefellers , σε συνδυασμό με τη χρεοκοπία της Ελλάδος, απάντησε:
«Δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών, είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία. Το είδαμε αυτό στη πράξη όταν, από τη τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, έκαναν φτερά ένα δισεκατομμύριο δολάρια, και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι. Οι διωκτικοί νόμοι καταργήθηκαν με εντολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, Πορτογαλίας, και της Ισπανίας.
Η Γερμανία –όπως όλη η Ε.Ε.- είναι υπό τον έλεγχο των 
Rothschilds».

Β.- 
ROCKEFELLERS

Ο Τζον Ροκφέλερ (1839-1937) ήταν Αμερικανός βιομήχανος, και ένας από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους ανθρώπους στο κόσμο.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, και η οικογένειά του ήταν Γερμανο-Εβραϊκής καταγωγής. Το 1863 ο οίκος 
Rockefellers έκανε γεωτρήσεις στις ΗΠΑ, ανακάλυψε κοιτάσματα και πηγές πετρελαίου, και ίδρυσε το πρώτο διϋλιστήριο πετρελαίου στις ΗΠΑ , και το 1870 ίδρυσε τη Στάνταρτ Οϊλ Κόμπανυ (Standard Oil Company), τη γνωστή ESSO. Σταδιακά η εταιρία του απέκτησε τον έλεγχο όλων των διϋλιστηρίων στις ΗΠΑ, έχοντας στα ταμεία της σε ρευστό περισσότερα από 40 εκ.δολάρια, ποσόν ιλιγγιώδες για την εποχή εκείνη. Μέχρι το 1882 είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα τράστ ενέργειας του κόσμου.

Το 1913 αποσύρθηκε από τις επιχειρήσεις του και ίδρυσε με αρχικό κεφάλαιο 500 εκ. δολάρια, το ίδρυμα Ροκφέλερ (
Rockefeller Foundation), με σκοπό τη προαγωγή της ευημερίας της ανθρωπότητας στο κόσμο. Σήμερα το ίδρυμα Ροκφέλερ είναι ένα από τα πλουσιότερα στο κόσμο, με περιουσία άνω των 2 δισ. Δολαρίων (Mόνο το ίδρυμα…).

Ο μετέπειτα κυβερνήτης της πολιτείας της Ν.Υ. και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ , Νέλσον Ροκφέλερ ήταν έγγονός του.

Σήμερα ο πετρελαϊκός γίγαντας 
ESSO λέγεται EXXON ιδιοκτησία της δυναστείας Ροκφέλερ.

Από το διαδίκτυο πληροφορούμεθα ότι ο Ροκφέλερ ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και αυτός ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Το μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμία σχέση με τους παλαιούς Άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ήταν υπάλληλος των 
Rockefellers, και της τριμερούς επιτροπής των Rockefelleres, ο οποίος έσπευσε να πληρώσει εις το ακέραιο τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, αξίας 436 εκ. δολαρίων, στον άλλο υπάλληλο τον Rockefellers, το κύριο DART των νήσων CAYMAN… ενώ το δημόσιο ταμείο δεν έχει να πληρώσει συντάξεις…


Τον Αμερικάνικο πολιτικό τυχοδιωκτισμό έφερε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, που μετέτρεψε τη πατρίδα μας σε προτεκτοράτο και αποικία των διαφόρων Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.

Τα σκάνδαλα πήγαιναν σύννεφο. Διάφορα σκοτεινά κέντρα-εντός και εκτός Ελλάδος- είχαν εργασθεί από μακρού ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» των Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.

Πολιτικά πρόσωπα πρόθυμα για εθνική προδοσία, ώστε να ευοδωθούν τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Ο Αρχηγός της σημερινής δυναστείας Ροκφέλερ, ο Δαυϊδ Ροκφέλερ είναι 86 ετών, «
and still going strong», λένε οι Αμερικανοί.

Ο επιχειρηματικός όμιλος Ροκφέλερ αντιστοιχεί στο «Αμερικανικό ισοδύναμο», της Ευρωπαϊκής δυναστείας των Ρότσιλντ.

Στη πραγματικότητα ο όμιλος-κολοσσός των Ροκφέλερ μονοπωλούσε επί χρόνια την Αμερικανική και παγκόσμια αγορά.

Οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ υποχρέωσαν τον Αμερικανο-Εβραίο μεγιστάνα να «σπάσει» τον όμιλο σε μικρότερες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων οι γίγαντες των πετρελαίων 
EXXONMOBIL & CHEVRON Σήμερα η τράπεζά του Chase Manhattan Bank έχει απορροφηθεί από την JP Morgan Chase. Έτσι για να θολώνουμε τα νερά… αφού το τρίο Rothschild-Rockefeller-Morgan είναι της γνωστής παρέας.

Ο 
David Rockefeller σε μια κυνική ομολογία δήλωσε,
«Ναι, συνωμοτούμε κατά της ανθρωπότητας, και είμαι περήφανος γι αυτό!!!»

Ο David Rockefeller που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της λέσχης Bilterberg, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο το 2003 με τίτλο «Απομνημονεύματα»,
«Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς μας σαν διεθνιστές, και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο, για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα.
Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».

Εμείς λέμε, «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;»O David Rockefeller πρόεδρος της τριμερούς επιτροπής, δήλωσε,
«Η παρούσα ευκαιρία μιας ειρηνικής και αλληλεξαρτώμενης παγκόσμιας τάξης, δεν θα είναι ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Ο Νοών Νοείτω…

Πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία κρατών. Δεν υπάρχει πια σήμερα, παρά ΜΟΝΟ η κυριαρχία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, η οποία κυριαρχεί υπό δημοκρατικό μανδύα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, πλην Ρωσίας –Κίνας, και στο τρίτο και τέταρτο κόσμο.

Όλους τους πολιτικούς ηγέτες των κρατών, τους έχουν καταστήσει πιόνια και μαριονέτες για τη δική τους δούλεψη.

Ο στρατός της παγκόσμιας δικτα
τορίας είναι το ΝΑΤΟ. Αντλούν τη δύναμή τους από το χρυσό όλης της Γης, που έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους. Όπου ορυκτός πλούτος εκεί και αυτοί, λειτουργούν σαν αρπακτικά, αετοί και γύπες.

Όλα αυτά τα συμβαίνοντα σήμερα, εναρμονίζονται πλήρως με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αναφέρουμε κάποια από αυτά, τα οποία έχουν ανησυχητικές ομοιότητες με τα γεγονότα που τρέχουν.

Τα πρωτόκολλα στο σύνολό τους είναι 24, όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει ας ψάξει στο διαδίκτυο, αλλά και σε πολλές εκδόσεις.

Το Πρωτόκολλο 21ο λέει,
«Επωφεληθήκαμε από τη διαφθορά και αμέλεια των πολιτικών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια, και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών, χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος. Έτσι χρεώσαμε το κράτος αυτό!!!».

Σας θυμίζει κάτι αυτό με τον περιττό δανεισμό της Ελλάδος;

Το 7ο Πρωτόκολλο λέει,
«Η αύξηση των εξοπλισμών είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου για τη χρεοκοπία των κρατών. Πρέπει να μη υπάρχουν πια τα κράτη, παρά μόνο μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες, για τον έλεγχο των απόρων μαζών».

Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Οι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί μας του δικομματισμού, εκτελώντας εντολές των Επικυρίαρχων, όχι μόνο χρεοκόπησαν την Ελλάδα, αλλά στέρησαν από το λαό μας όλα τα αναγκαία φάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου, για να πληρώνουν τα τοκοχρεολύσια στους 
Rothschild & Rockefeller.

Τέτοια πιόνια και μαριονέτες είναι.

Έχουν το θράσος και την αναίδεια να ζητούν τη ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές. Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να ενεργοποιηθούμε για να σώσουμε την Ελλάδα μας, και όχι να ψηφίζουμε τους αχυρανθρώπους, Βουβουζέλους υπηρέτες και πιόνια των Εξουσιαστών του πλανήτη.

Σήμερα έχουμε Γερμανική κυβέρνηση υπό τον χερ Ράϊχενμπαχ και υπουργούς τους Γερμανούς λογιστάκους της τρόϊκα που μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία. Ζούμε τη Γερμανική κατοχή του 1940-1945. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης της χώρας από τον υποτελή δικομματισμό του δοσιλογισμού!!!

Οι κ.κ. 
Rothschild & Rockefellers με τις μεθόδους διακυβερνήσεως των λαών που εφαρμόζουν, προκαλούν «Σοκ και Δέος» στην ανθρωπότητα, για να υφαρπάξουν το πλούτο όλων των κρατών, με τελικό στόχο την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας υπό τον δικό τους έλεγχο.
Όλοι οι πόλεμοι στο πλανήτη ήταν δικό τους έργο.


Ο Ο.Η.Ε., το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε., το ΔΝΤ, το Διεθνές δικαστήριο, κ.λ.π. είναι δικά τους όργανα, και με αυτά υποτάσσουν τους ανυπότακτους λαούς. Ο ορυκτός μας πλούτος είναι η αιτία της χρεοκοπίας της Ελλάδος, για να μας τον αρπάξουν οι γύπες.

Οι ανάξιοι και ανίκανοι πολιτικοί, αντί να τον εκμεταλλευθούν και να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία, τον παρεχώρησαν στα μεγάλα αφεντικά.

Έτσι δεν θα υπήρχε οικονομικό πρόβλημα για την Ελλάδα, αλλά από αχυρανθρώπους, πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς, είναι δυνατόν να περιμένει κανείς κάτι καλό για το τόπο;

Είναι τόσο προδότες και δοσίλογοι που ακόμη και ο Ερντογάν μας ξεφτίλισε λέγοντας ότι πουλάμε τα νησιά μας για να επιβιώσουμε!!!

Πουλάμε εθνική κυριαρχία. Πουλάμε νησιά με υφαλοκρηπίδα και Α.Ο.Ζ. με ορυκτό υποθαλάσσιο πλούτο. Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι.

Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, οι αχυράνθρωποι και δοσίλογοι πολιτικοί του δικομματισμού, έχουν στήσει πανηγύρι καταχραστών του δημοσίου χρήματος, και εμείς τρέχουμε να τους ξαναψηφίσουμε στα πολιτικά πανηγύρια των συνεχών εκλογών, συνοδεία οργάνων και τυμπάνων μουσικής των ΜΜΕ, αντί να τους δικάζουμε, και να τους φυλακίζουμε. Εδώ ισχύει το αρχαίο ρητό, «Των οικιών ημών φλεγομένων, ημείς άδωμεν…»

Πώς 50 εταιρείες ελέγχουν όλο το χρήμα του κόσμου


Μια επιστημονική ανάλυση που έγινε από τρεις θεωρητικούς πολύπλοκων συστημάτων του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Ζυρίχης μελέτησε τις διασυνδέσεις μεταξύ 37 εκατομμυρίων εταιρειών και αποκάλυψε ότι 147 εταιρείες κατέχουν το 40% των παγκόσμιων εσόδων ενώ οι 737 (στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι 147) ελέγχουν το 80% της οικονομίας του πλανήτη!

Ο Τζέιμς Γκλάτφελντερ, ο Στέφανο Μπατιστόν και η Στεφανία Βιτάλι, ειδικοί στα σύνθετα δίκτυα, ανέλαβαν ένα εξαιρετικής σημασίας και τεράστιου όγκου δουλειάς έργο. Αντλησαν τα στοιχεία της βάσης δεδομένων του ΟΟΣΑ για τις επιχειρήσεις (Οτβίς) για το έτος 2007, το οποίο τότε περιλάμβανε στοιχεία για 37 εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο (σήμερα περιλαμβάνει 44 εκατομμύρια εταιρείες). 

Από αυτά τα 37 εκατομμύρια ξεχώρισαν 43.060 επιχειρήσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στα κριτήρια που θέτει ο ΟΟΣΑ για να οριστούν ως πολυεθνικές. Από εκεί και πέρα άρχισε η κοπιαστική και πρωτότυπη δουλειά των ερευνητών: ερεύνησαν τι ποσοστό συμμετοχής έχει η καθεμιά από τις μεγάλες αυτές επιχειρήσεις παγκόσμιας κλίμακας σε άλλες επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες.

Εκπληκτοι διαπίστωσαν ότι κάθε μία από αυτές τις 43.000 επιχειρήσεις είχε κατά μέσο όρο πακέτα μετοχών (όχι πλειοψηφικά, εννοείται) σε άλλες 20 επιχειρήσεις αυτής της κατηγορίας! 


Η αλληλοδιαπλοκή μεταξύ τους δηλαδή ήταν τεράστιας έκτασης, πέρα φυσικά από τις μετοχές εταιρειών μικρότερου μεγέθους που κατείχαν και οι οποίες αποκάλυψαν ένα δίκτυο 600.000 αλληλεξαρτώμενων εταιρειών. Η περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων αυτών έφερε στο φως τις 147 προαναφερθείσες επιχειρήσεις (τα τρία τέταρτα των οποίων ανήκουν στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με πρώτη στον κόσμο τη βρετανική τράπεζα Μπάρκλεϊς) που εκπροσωπούν το 40% της παγκόσμιας οικονομίας. 

Διαπιστώνεται έτσι η ύπαρξη «μιας οικονομικής υπερ-οντότητας στο παγκόσμιο δίκτυο των μεγάλων εταιρειών», όπως επισημαίνουν οι Ελβετοί ερευνητές. Η αλληλοδιασύνδεση αυτών των πανίσχυρων επιχειρήσεων ενισχύεται ακόμη περισσότερο από δάνεια που χορηγούν η μία στην άλλη, από ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) και από άλλα υψηλού κινδύνου χρηματοοικονομικά προϊόντα εντελώς αδιαφανή.

Μπίλντερμπεργκ και τριμερής είναι ψιλικατζίδικα μπροστά στην ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


Το ΤΟΡ 50


  1. Barcleys plc
  2. Capital Group Companies Inc
  3. FMR Corporation
  4. AXA
  5. State Street Corporation
  6. JP Morgan Chase & Co
  7. Legal and General Group plc
  8. Vanguard Group Inc
  9. UBS AG
  10. Merill Lynch & Co Inc
  11. Wellington Management Co LLP
  12. Deutsche Bank AG
  13. Franklin Resources Inc
  14. Credit Suisse Group
  15. Walton Enterprises LLC
  16. Bank of New York Mellon Corp
  17. Natixis
  18. Goldman Sachs Group Inc
  19. T Rowe Price Group Inc
  20. Leg Mason Inc
  21. Morgan Stanley
  22. Mitsubishi UFJ Financial Group Inc
  23. Northern Trust Corporation
  24. Société Générale
  25. Bank of America Corporation
  26. Lloyds TSB Group plc
  27. Invesco plc
  28. Allianz SE 29. TIAA
  29. Old Mutual Public Limited Company
  30. Aviva plc
  31. Schroders plc
  32. Dodge & Cox
  33. Lehman Brothers Holdings Inc*
  34. Sun Life Financial Inc
  35. Standard Life plc
  36. CNCE
  37. Nomura Holdings Inc
  38. The Depository Trust Company
  39. Massachusetts Mutual Life Insurance
  40. ING Groep NV
  41. Brandes Investment Partners LP
  42. Unicredito Italiano SPA
  43. Deposit Insurance Corporation of Japan
  44. Vereniging Aegon
  45. BNP Paribas
  46. Affiliated Managers Group Inc
  47. Resona Holdings Inc
  48. Capital Group International Inc
  49. China Petrochemical Group Company
* Lehman still existed in the 2007 dataset used

Η σύμβαση Cooper


Η σύμβαση Cooper υπεγράφη το 1940 και έληξε το 2010.
Υπάρχει στο Υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό!!!. 

Βάσει της σύμβασης αυτής, τα λεγόμενα “στρατηγικά ορυκτά” της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος της πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών!

Ο μακαρίτης ο Δ.Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η Βαρεια βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της σύμβασης αυτής.  Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Δ.Μπάτσης μαζί με τον Ν.Μπελογιάννη το 1952 !!! Από τους 12 που ήταν για “ντουφέκι”, επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Δ.Μπάτσης!

Καταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα;

Και είναι σύμπτωση που μόλις έληξε η σύμβαση Cooper, μια καινούργια σύμβαση “δανειακής διευκόλυνσης” και ένα μνημόνιο κατέφτασαν για να αλυσοδέσουν πάλι την Ελλάδα;

Οι ΗΠΑ επινόησαν και στηρίζουν το ευρώ


Με τη δανειακή σύμβαση η Ελλάδα παραιτήθηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία που της παρείχε η εθνική της κυριαρχία


 

Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο μυστικό της ελληνικής κρίσης



Με βάση την ισχύουσα μέχρι στιγμής νομοθεσία και όσο το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων παραμένει το ελληνικό, αν η Ελλάδα δεν αποφύγει την πτώχευση μπορεί να αποπληρώσει το χρέος που βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών και όχι θεσμικών δανειστών (ΔΝΤ – ΕΕ) σε δραχμές, χωρίς να έχει καμία νομική κύρωση. 

Οι δανειστές σε αυτήν την περίπτωση υποχρεούνται να αποδεχτούν την αποπληρωμή στο ελληνικό νόμισμα. Έτσι η Ελλάδα μπορεί πολύ απλά να τυπώσει τόσες δραχμές όσο είναι το χρέος της στους ιδιώτες και να το ξεπληρώσει. Αντίθετα, αν το δίκαιο αλλάξει στο αγγλικό όπως προβλέπεται στη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, σε περίπτωση πτώχευσης η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει το σύνολο του χρέους της σε ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ισοτιμία δραχμής – ευρώ θα κυλήσει πιθανόν κάτω από το 700/1.

Το non-paper που δημοσίευσαν οι Financial Times στις 27/1/2012 – Τι έχουν μαγειρέψει για την Ελλάδα


Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό κείμενο, για να βελτιωθεί η συμμόρφωση στο 2ο πρόγραμμα (επειδή για το 2011 η Ελλάδα έχει χάσει και πάλι τους βασικούς στόχους του προγράμματος), το νέο μνημόνιο θα πρέπει να περιέχει 2 καινοτόμα θεσμικά στοιχεία για τα οποία η Ελλάδα θα πρέπει να δεσμευτεί. 

Μόνο αν και όταν εξασφαλιστεί η εφαρμογή τους, θα μπορεί να αρχίσει το νέο πρόγραμμα.

  1. Απόλυτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση χρέους. Η Ελλάδα πρέπει να δεσμευτεί νομικά ώστε να δώσει απόλυτη προτεραιότητα στην μελλοντική εξυπηρέτηση του χρέους. Η δέσμευση αυτή πρέπει να είναι νομικά κατοχυρωμένη από την Βουλή των Ελλήνων. Τα έσοδα του κράτους πρέπει πρώτα απ’ όλα να χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση του χρέους, μόνο το υπόλοιπο των εσόδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση των πρωτογενών δαπανών (δηλαδή μισθούς, συντάξεις, κλπ). Σε περίπτωση που μια μελλοντική δόση δεν εκταμιεύεται, η Ελλάδα δεν μπορεί να απειλήσει τους δανειστές της με πτώχευση, αλλά αντίθετα θα πρέπει να δεχθεί περεταίρω περικοπές στις πρωτογενείς δαπάνες ως τη μόνη δυνατή συνέπεια οποιασδήποτε μη εκταμίευσης.

  2. Μεταφορά της εθνικής κυριαρχίας του προϋπολογισμού. Η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να τεθεί υπό αυστηρό έλεγχο και σύστημα διεύθυνσης. Με δεδομένη την απογητευτική συμμόρφωση μέχρι στιγμής, η Ελλάδα πρέπει να αποδεχτεί την μεταφορά της δημοσιονομικής εξουσίας της σε ευρωπαϊκό επίπεδο γι ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Πρέπει να ορισθεί επίτροπος επί του προϋπολογισμού από τοEurogroup με το καθήκον να μεριμνά για τον έλεγχο των Προϋπολογισμών. Η νέα θεσμική προσέγγιση και επιτήρησης πρέπει να διατυπωθεί στο Μνημόνιο ως εξής: «Στην περίπτωση της μη συμμόρφωσης, η οποία επιβεβαιώθηκε από την ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της ΕΕ COM, νέος επίτροπος προϋπολογισμού διορίζεται από το Eurogroup θα βοηθούσε στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. 

  3. Ο Επίτροπος θα έχει ευρείες αρμοδιότητες εποπτείας των δημόσιων δαπανών και των αποφάσεων του προϋπολογισμού καθώς και το δικαίωμα να ασκήσει veto ενάντια σε αποφάσεις του προϋπολογισμού που δεν συνάδουν με τους καθορισμένους δημοσιονομικούς στόχους και τον κανόνα που δίνει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του χρέους.» Η Ελλάδα πρέπει να διασφαλίσει ότι ο νέος μηχανισμός επιτήρησης είναι πλήρως ενσωματωμένος στο Εθνικό Δίκαιο, κατά προτίμηση μέσω μιας συνταγματικής τροποποίησης.


Γερμανός καθηγητής: Αν η Ελλάδα επιτεθεί μας τα παίρνει όλα!!!



Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Ritschl: Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι. …

Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ φρόντισαν να μην θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, ματαιώθηκαν όλες οι αξιώσεις μέχρι μια μελλοντική επανένωση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία. 

Αυτό ήταν πολύ ζωτικό για την Γερμανία. Στην ουσία πάνω σε αυτό στηρίχθηκε το περίφημο γερμανικό μεταπολεμικό θαύμα! Παράλληλα όμως, τα θύματα της γερμανικής κατοχής όπως οι Έλληνες, ήταν αναγκασμένα να αποποιηθούν τα δικαιώματα τους για αποζημίωση.

Spiegel: Πόσο μεγάλα ήταν τότε τα ποσά από τις γερμανικές χρεοκοπίες; 

Ritschl: Με βάση την οικονομική επιφάνεια που είχαν οι ΗΠΑ κατά την εποχή εκείνη, αναλογικά τα γερμανικά χρέη της δεκαετίας του ‘30 ισοδυναμούν με το κόστος της κρίσης του 2008. Αν τα συγκρίνουμε λοιπόν με τα ελληνικά χρέη, τότε πιστέψτε με, τα χρέη της Ελλάδας είναι μηδαμινά. 

Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της χώρας, η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα και ίσως της νεότερης οικονομικής ιστορίας.  …

Η Ελλάδα είναι ένα από τα κράτη, που δεν πήραν δεκάρα. Μην κρυβόμαστε! 

Η Γερμανία στον 20ο αιώνα άρχισε δυο πολέμους, ο δεύτερος μάλιστα ήταν πόλεμος αφανισμού και εξολόθρευσης. Στη συνέχεια οι εχθροί της αποποιήθηκαν το δικαίωμά τους εν μέρει ή και καθολικά για αποζημιώσεις. Το περίφημο «γερμανικό θαύμα» συντελέστηκε πάνω στις πλάτες άλλων Ευρωπαίων. Αυτό δεν το ξεχνούν οι Έλληνες. … 

Οι ανθελληνικές θέσεις που προβάλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ είναι πολύ επικίνδυνες. 

Μην ξεχνάτε ότι ζούμε μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι: Το οικονομικό μας θαύμα έγινε δυνατό αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε αποζημιώσεις. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά την εχθρική στάση των γερμανικών ΜΜΕ. Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πιο επιθετική, μπορεί να αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις! Αν αρχίσει η Ελλάδα και αν ποτέ αναγκαστεί η Γερμανία να πληρώσει, τότε θα μας τα πάρουν όλα.

Spiegel: Τι προτείνετε δηλαδή να κάνουμε στο θέμα της Ελλάδας;

Ritschl: Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες και να εξυγιάνουμε την Ελλάδα με τα λεφτά μας. …πρέπει να καταλάβουμε ότι τελικά θα πρέπει να πληρώσουμε. Μόνο έτσι θα είχε και η Ελλάδα μια ευκαιρία για μια νέα αρχή.

 


Η σημερινή σκληρή πραγματικότητα – Τι έχουν ήδη υπογράψει οι προσκυνημένοι νουδουπασοκάδες



Συνοπτικά:


  1. Με την 2η δανειακή σύμβαση έχουν παραδοθεί τα κλειδιά της οικονομικής διαχείρισης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές.
  2. Με τις ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ), η οποίες είναι φεουδαρχικό κατάλοιπο, η Ελλάδα μετατρέπεται σε κανονική αποικία.
  3. ESM (European Stability Mechanism) Ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας – Η νέα Ευρωπαϊκή δικτατορία. Και η Ελλάς είναι ήδη μέλος του.
  4. Έχουν ήδη ψηφιστεί μέτρα λιτότητας  τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι και τον Ιούντιο 2012 και προβλέπεται να ψηφίζονται συνεχώς.

Αναλυτικά:

1. Με την 2η δανειακή σύμβαση έχουν παραδοθεί τα κλειδιά της οικονομικής διαχείρισης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές

Η 2η δανειακή σύμβαση προβλέπει:

  1. Την παράδοση του συνόλου των δημοσιονομικών εσόδων της χώρας στη διάθεση των δανειστών με σκοπό να εξυπηρετείται ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ το δημόσιο χρέος και μόνον ότι περισσεύει θα πηγαίνει στις πρωτογενείς δαπάνες, δηλαδή μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία κλπ.

  2. Δημιουργία ειδικού λογαριασμού υπό τον έλεγχο της τρόϊκας ο οποίος θα διαθέτει πάντα ρευστότητα, ίση με την πληρωμή των τοκοχρεολυσίων του επομένου τριμήνου. Εάν η ρευστότητα στο λογαριασμό πέφτει κάτω από αυτό το σημείο, τα χρήματα θα συμπληρώνονται από τα τακτικά έσοδα που προορίζονται για τη λειτουργία του ελληνικού κράτους. Μέσω αυτού του ειδικού λογαριασμού θα καταβάλλεται και η δόση του δανείου που θα πηγαίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε τοκοχρεολύσια.

  3. Υποβολή της Ελλάδας σε πρωτοφανή εξωτερικό έλεγχο των δημοσιονομικών της και της οικονομίας της από μια ομάδα (την task force του κυρίου Ράϊχενμπαχ) με ειδικούς από κράτη μέλη με σκοπό να θέσουν υπό τον έλεγχο τους όλες τις βασικές λειτουργίες του ελληνικού κράτους και να εξασφαλίζουν τη μοιρασιά του δημόσιου πλούτου ανάμεσα στα μεγάλα συμφέροντα που ο καθένας τους αντιπροσωπεύει.

  4. Εγκατάσταση μόνιμης επιτροπείας στη χώρα από την ευρωπαϊκή επιτροπή με κύριο σκοπό τον έλεγχο του κρατικού προϋπολογισμού και με κύρια ευθύνη την απαρέγκλιτη εφαρμογή του προγράμματος, ιδίως για να εξασφαλιστεί ότι θα τηρηθεί η απόλυτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους έναντι κάθε άλλης ανάγκης του ελληνικού κράτους.

Οι επιτροπές ελέγχου που προβλέπει η 2η δανειακή σύμβαση είναι ήδη σε λειτουργία και σε περίπτωση που μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση κληθεί να διαχειριστεί οικονομική πολιτική θα βρεθεί αντιμέτωπη με αυτές.

Οι τρεις αυτές επιτροπές είναι 1) η γνωστή Task Force, υπό τον Ράϊχενμπαχ, 2) η επιτροπή που έχει εγκατασταθεί στην τράπεζα της Ελλάδος υπό τον Μπομπ Τράα και ελέγχει τον ειδικό λογαριασμό στον οποίο βρίσκονται το σύνολο των εσόδων και των ρευστών διαθέσιμων του Ελληνικού κράτους και 3) η επιτροπή μόνιμης παρακολούθησης που εγκαταστάθηκε στο υπουργείο οικονομικών που πήρε στα χέρια της τις ειδικές διευθύνσεις διαχείρισης των ταμειακών διαθεσίμων του ελληνικού δημοσίου – σημειωτέον, ότι σε αυτή την επιτροπή δεν απασχολείται κανένας Ελληνας δημόσιος κρατικός υπάλληλος. Είναι αποκλειστικά στον έλεγχο και στα χέρια της Κομισιόν..

Αυτές οι τρεις επιτροπές υπάρχουν βάσει των όσων έχουν υπογραφεί στην 2η δανειακή σύμβαση, για να διασφαλίζουν ότι από τα λεφτά του κράτους οι δανειστές θα παίρνουν τις δόσεις τους κατά προτεραιότητα – και αν περισσεύουν θα πηγαίνουν λεφτά σε μισθούς, συντάξεις, υγεία, πρόνοια, ή άλλα.

2. Με τις ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ), οι οποίες είναι φεουδαρχικό κατάλοιπο, η Ελλάδα μετατρέπεται σε κανονική αποικία.

Περάσανε στις 28-29 Ιούνιου 2011 στον εφαρμοστικό νόμο που συνόδευε το μεσοπρόθεσμο το δικαίωμα επιφανείας. Σύμφωνα με αυτό το νόμο, κάποιος που έχει ιδιοκτησία σε ένα ακίνητο ή μια επιχείρηση (για παράδειγμα) δεν έχει απαραίτητα και την κυριότητα τους πλέον. Την κυριότητα μπορεί να την έχει άλλος και δη ο «επενδυτής» της ειδικής οικονομικής ζώνης και ο οποίος έχει το δικαίωμα να σου ζητάει λεφτά με την πρόφαση ότι είναι υπεύθυνος να συντηρεί νοσοκομεία και άλλα που υπάρχουν μέσα στην ειδική οικονομική ζώνη ή μπορεί να σου ζητάει ποσοστά επί των κατά τεκμήριο ακαθαρίστων εσόδων της επιχείρησης σου. Το δικαίωμα επιφανείας είναι ένα φεουδαρχικό κατάλοιπο το οποίο είχε αποβληθεί από το ελληνικό δίκαιο με την έκδοση του νέου αστικού κώδικα το 1945, αμέσως μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όπου είχε ξεκαθαρίσει τότε ότι όποιος είχε την ιδιοκτησία, είχε πλέον και νομή και κατοχή και κυριότητα.

3. ESM (European Stability Mechanism) – Ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας, η νέα Ευρωπαϊκή δικτατορία. Και η Ελλάς είναι ήδη μέλος του.

Τα μέλη του ESM υπογράφουν μια συνθήκη χρέους. Η συνθήκη αυτή καθιερώνει το ESM σαν έναν νέο ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ οργανισμό, τα μέλη του οποίου δεσμεύονται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ να καταβάλουν κατ’ απαίτηση του ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κεφάλαιο… εντός 7 ημερών… όταν υπάρχει τέτοιο αίτημα. Αυτός ο οργανισμός έχει κάθε δικαίωμα να μας μηνύσει, αλλά έχει ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ από κάθε μορφής δίωξη, οι διαχειριστές του δε απολαμβάνουν της ίδιας ΑΣΥΛΙΑΣ. Τον οργανισμό αυτόν δεν μπορεί να τον αγγίξει κανένας νόμος και έχει το δικαίωμα να ζητάει όσα λεφτά θέλει και όποτε θέλει από τα μέλη του. Ο νέος αυτός ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ μηχανισμός αρχίζει την λειτουργία του από την 1η Ιουλίου 2012 και η Ελλάδα είναι ήδη μέλος.


4. Έχουν ήδη ψηφιστεί μέτρα λιτότητας  τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι και τον Ιούνιο 2012 και προβλέπεται να ψηφίζονται συνεχώς.

Ψηφίστηκαν ήδη από τον Φεβρουάριο 2012 καινούργια μέτρα λιτότητας τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι τέλους Ιουνίου 2012. Και επειδή λόγω έλλειψης ρευστότητας στην ελληνική καθημερινότητα, η οικονομία θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μέχρι το τέλος του 2012 θα δεις ακόμα περισσότερα μέτρα λιτότητας.

Είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει κάτι τώρα


Το Ελληνικό κράτος έχει πάψει να υφίσταται!

Τον Ιούνιο του 2012 προβλέπεται να ξεκινήσει η ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, του μόνιμου Ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, ο οποίος έχει νομικό καθεστώς ανώνυμης εταιρείας, μια εταιρεία υπερεθνική και υπερκρατική που αναλαμβάνει την εκκαθάριση κρατών. 

Η ίδια η Financial Times έχει ονομάσει αυτό τον οργανισμό ευρωπαϊκής στήριξης Νταχάου της Ευρώπης. Η Ελλάδα έχει ήδη υπογράψει την υπαγωγή της σε αυτό τον μηχανισμό.

Επειδή ξέρουν ότι όλα αυτά που γίνονται είναι παράνομα, αίολα (με βάση το εθνικό δίκαιο της χώρας αλλά και με βάση το διεθνές δίκαιο) θέλουν να εξασφαλίσουν πολιτική ή πολιτειακή συνέχεια, δηλαδή πολιτικές δυνάμεις που θα συνεχίζουν να τους υπηρετούν. Γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μια διαφορετική βουλή ταγμένη να υπηρετήσει τα πραγματικά συμφέροντα του λαού, μπορεί να τα ανατρέψει όλα και να τους γυρίσει όλη η ιστορία μπούμερανγκ.
Αυτή τη στιγμή ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς αν υπέβαλλαν την παραίτηση τους, το συνολικό πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Κάποιοι αδίστακτοι τύποι έχουν δημιουργήσει με εντολή από τις Βρυξέλλες μία εταιρεία στο Λουξεμβούργο, την Hellenic Securitization, στην οποία θα πηγαίνει το σύνολο των δημοσιονομικών εσόδων της χώρας αλλά και το σύνολο των εσόδων από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας, προκειμένου να λειτουργήσουν ως εγγυήσεις για τα δάνεια που θα δοθούν στην Ελλάδα από δω και μπρος. Γι’ αυτό δεν ακούγεται κουβέντα πουθενά.

Μπορούμε να αντιδράσουμε.


Το κράτος αυτό μας ανήκει, εμείς το πληρώνουμε. Δεν ανήκει στους δανειστές, ούτε στους εγκάθετους δωσίλογους τους.

Πρέπει να ισοπεδώσουμε και να εξαφανίσουμε ολοκληρωτικά τα κόμματα του δωσιλογισμού. Γιατί αν δώσουμε συγχωροχάρτι αυτή τη φορά στο πολιτικό σύστημα, να το ξέρουμε ότι θα είναι η τελευταία. Δεν θα υπάρξει επόμενη φορά γιατί θα φροντίσουν οι σύμμαχοι και εταίροι να μας αφαιρέσουν πλήρως τη δυνατότητα στο μέλλον.

Μια κρίσιμη μάζα χρειάζεται να κάνει την αρχή. Η κοινωνία είναι έτοιμη. Απλά το σύνθημα περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου