Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μόνο αν υπάρχει ένα αξιόπιστο σχέδιο εξόδου (Plan B) θα μας πάρουν στα σοβαρά η Γερμανία και τα τσιράκια της.Μια ηρωική έξοδος η μόνη λύση!


Γράφει ο Αθηναίος Πολίτης

Έλληνες...

Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ελλάδα είναι να προετοιμαστεί για να φύγει από το Ευρώ. Μόνο αν υπάρχει ένα αξιόπιστο σχέδιο εξόδου (Plan B) θα μας πάρουν στα σοβαρά η Γερμανία και τα τσιράκια της. 


Μόνο τότε θα αποδεχτούν πραγματική μείωση του χρέους και δημοσιονομική πολιτική με προοπτικές ανάπτυξης.
Όπως έχουν τώρα τα πράγματα οδηγούμαστε μέρα με την μέρα σε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Μέσα σε τρία χρόνια καταστράφηκε μεγάλο τμήμα της ελληνικής οικονομίας και αν συνεχίσουμε έτσι για μερικά ακόμη χρόνια, τα πάντα θα τελειώσουν οριστικά, η οικονομία δεν θα μπορέσει ποτέ να ανακάμψει. Αυτό μάλλον είναι και ο στόχος τους εξ αρχής.

Ισλανδία και Αργεντινή, που υποτίμησαν το νόμισμά τους, αρνήθηκαν να πληρώσουν (ορισμένα) χρέη και έθεσαν φραγμούς στη ροή κεφαλαίων, ήδη σώθηκαν και βρίσκονται σε τροχία ανάπτυξης. Η Ισλανδία είχε μεγαλύτερη τραπεζική κρίση από την Ελλάδα και ήδη ανακάμπτει.

Η Αργεντινή μετά τη στάση πληρωμών του 2002 έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα της Λατινικής Αμερικής με ετήσιους ρυθμούς κοντά στο 7.5%.

Μην περιμένουμε λοιπόν τίποτα από το σάπιο πολτικό κατεστημένο, τα διαπλεκόμενα μίντια, την διεφθαρμένη άρχουσα τάξη της μίζας και αρπαχτής και τον καλλιτεχνικό χώρο των κρατικών επιδοτήσεων. Τώρα χρειάζεται αντίσταση, αγώνας και όμονοια μεταξύ μας.

Θα χρειαστεί για λίγο να ξεβολευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και αν είναι ανάγκη ας χυθεί και αίμα (κατά προτίμηση το δικό τους). Εδώ που μας φτάσανε δεν υπάρχουν εύκολες και ανώδυνες λύσεις. Πάμε λοιπόν Έλληνες, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, να τους ανατρέψουμε, να σώσουμε το μέλλον των παιδιών και να κερδίσουμε και πάλι την λευτεριά μας. Αλλιώς θα χαθεί το έθνος μας και μαζί του και εμείς.

«Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου