Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ερώτηση: Σε φανάρι έρχεται ο αλλοδαπός μετανάστης και με το έτσι θέλω με βρομόνερα πάει να καθαρίσει τα τζάμια σε προσωπική περιουσία. Τον απωθώ λεκτικα και προβαίνει σε χειρονομία, που με προσβάλει.


Ερώτηση

Πως θα ερμηνευτεί ο νόμος αν κατεβώ και τον κυνηγήσω όπως δικαιούμαι αφού με πρόσβαλε εμένα, η κατέστρεψε την περιουσία μου.

Σαν ρατσιστή η σαν νομιμόφρον που διώκω έναν νομικά παράνομο για καταστροφή ξένης περιουσίας;

Ποινικές διώξεις και σε Μ.Μ.Ε.

(...)Οι διατάξεις του νομοσχεδίου αφορούν και Μ.Μ.Ε. τα οποία μπορεί να φιλοξενούν παρόμοιες απόψεις. Αυτός -πιθανόν- είναι ένας έμμεσος τρόπος για να μην φιλοξενούνται στα Μ.Μ.Ε. υπέρμαχοι τέτοιων φαινομένων και να εκπαραθυρωθεί η δημόσια τοποθέτηση τέτοιων προσώπων αφού το ΕΣΡ θα έχει δικαίωμα να ανακαλεί άδειες λειτουργίας κλπ. (...)


Ερώτηση


Σε προεκλογική περίοδο, σύμφωνα με τον νόμο υποχρεούνται
όλα τα ΜΜΕ να φιλοξενούν όλα τα κόμματα που θέτουν υποψηφιότητα, και με ανάλογο χρόνο.


Την χρυσή αυγή θα την αποκλείσουν; Με ποια νομική κάλυψη;


Αναλυτικά οι νέες διατάξεις

(...)Τιμωρείται πλέον με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων ευρώ όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου. (...)

Ερώτηση
Σε φανάρι έρχεται ο αλλοδαπός μετανάστης και με το έτσι θέλω με βρομόνερα πάει να καθαρίσει τα τζάμια σε προσωπική περιουσία. Τον απωθώ λεκτικα και προβαίνει σε χειρονομία, που με προσβάλει.


Ερώτηση


Πως θα ερμηνευτεί ο νόμος αν κατεβώ και τον κυνηγήσω όπως δικαιούμαι αφού με πρόσβαλε εμένα, η κατέστρεψε την περιουσία μου. Σαν ρατσιστή η σαν νομιμόφρον που διώκω έναν νομικά παράνομο για καταστροφή ξένης περιουσίας; 


Η αντιμετώπιση από την Ελληνική Αστυνομία ποια θα είναι;


2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ, ΩΣΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩ ΝΟΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή