Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η αχυρανθρωπική δημοκρατία με χορηγό την μεγάλη Γερμανία.



Εάν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να είναι περήφανος για τον “ναό της δημοκρατίας”, τα ΜΜ”Ε” και τα ιδεοληπτικά απολιθώματα που ρήμαξαν την κοινωνία, τότε είμαστε όλοι άξιοι της τύχης μας.

Βουλευτής κόμματος που στελέχη του υμνούσαν στο παρελθόν τον χίτλερ και την Γερμανία, δίνοντας έτσι το ιδεολογικό άλλοθι στον πράκτορα εκσυγχρονιστή να ξεπουλήσει την Ελλάδα στους Γερμανούς…
…αποβάλλεται από πρόεδρο που βρίσκεται στο ΔΣ τράπεζας το οποίο έδινε θαλασσοδάνεια στα κόμματα.

Κατά την αποχώρηση, ακούγεται η ιαχή “Χάιλ Χίτλερ”! Αμέσως εκατοντάδες ταλιμπάν της δημοσιογραφίας αρχίζουν να ουρλιάζουν μανιασμένα ότι “οι υμνητές του χίτλερ φώναξαν χάιλ χίτλερ εντός του ναού της δημοκρατίας”!

Μανιασμένοι αρχίζουν να καταδικάζουν τα κόμματα που απαρτίζονται από μπουκωμένους γερμανικού χρήματος, εγγόνια των συνεργατών των ναζί, υπόδουλοι στο σύγχρονο ράιχ, τους νοσταλγούς των ναζί.

Από κοντα και το απόκομμα που έχει στις τάξεις της την μοναδική -σε πολιτισμένη χώρα- πολιτικό που υπερασπίζεται τον δάσκαλο του χίτλερ και του μουσολίνι.

Εντέλει, βγαίνουν τα πρακτικά και όλοι διαπιστώνουν ότι το “χαιλ χίτλερ” το είπε βουλευτής κόμματος, στέλεχος του οποίου υπερασπιζόταν τον Μουσολίνι στην επίσημη, κομματική εφημεριδα. Τότε αυτός αρχίζει και εμφανίζεται στα κανάλια λέγοντας πως “εντάξει, το είπα, αλλά άκουσα άλλον που το είπε και το επανέλαβα”. Πριν βγουν τα πρακτικά όμως, έκανε την πάπια.

Από κοντά και η κυβερνητική πλειοψηφία που στήριξε τις κυβερνήσεις των “αδελφών μουσουλμάνων”, συνιδρυτών και συνεταίρων του ναζισμού, τους οποίους ο ίδιος ο χίτλερ τους καλούσε να σφάξουν Έλληνες και Εβραίους, καταδικάζει το “χαιλ χίτλερ”.

Τέλος, τα γεγονότα καταδίκασε και το κόμμα που πιστεύει ότι ο βαλσαμωμένος σύμμαχος του μουσολίνι και συνέταιρος του χίτλερ ο οποίος έσωσε την γερμανία από την ρωσικη επέλαση, ήταν ήρωας – επαναστάτης. Α, το κόμμα αυτό επισήμως επιθυμεί την κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία.

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία πλέον έχει αντικατασταθεί από αχυρανθρωπική δημοκρατία με χορηγό την μεγάλη Γερμανία. Υπό αυτή την έννοια, το Χάιλ χίτλερ ταιριάζει απόλυτα στο κοινοβούλιο.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου