Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κοινοβουλευτική δημοκρατία και ελευθερία ή κοινοβουλευτική δικτατορία;


Ήδη πέρασαν τρία χρόνια με σχεδιασμένες τεχνοκρατικές απάτες, που υπονομεύουν την ενότητά μας και όπως αναφέρει και ο Αριστοτέλης.

Επιδίωξη της τυρρανίας είναι να...πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ΄ ενός να συντηρείται με τα χρήματα τους το καθεστώς και αφ΄ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.

Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών μας…..

Έπεται και η λατινοποίηση της αλφαβήτου ώστε θα θεωρούμε την ελληνική γλώσσα ενός λαού που υπήρξε μερικές χιλιάδες χρόνια πριν.

Μας πριονίζουν δεσμούς με το παρελθόν, γινόμαστε διεθνιστές, χάσαμε την εθνική μας ταυτότητα, τα υψηλά μας ιδανικά, την αξιοπρέπεια μας, την περηφάνια μας, γίναμε ένα ανθρώπινο κουρέλι, αριθμοί σε απλές στατιστικές, κιμάς ανθρώπου που βολεύει τις εξουσίες και τις πολλαπλότητές τους.

Η Εθνοκτονία είναι σε εξέλιξη, οι νέοι επιστήμονες φεύγουν, θα γίνει η χώρα των γερόντων, υποθηκεύσαμε τις επόμενες γενεές και ακόμη κοιμόμαστε. Δειλοί πια χωρίς ίχνος ντροπής γι΄ αυτό που δημιουργήσαμε και δυστυχώς δημιουργήσαμε το μηδέν.

Και όλοι τώρα τείνουμε τας χείρας μας για δανεικά, καθόμαστε στην γωνιά μας χρεωμένοι, στην χώρα που όλοι αγαπήσαμε είμαστε ξένοι.

Ρίξανε αυτό το Έθνος σε ένα συνεχές πένθος, αυτοκτονίες, οικονομικές φυλακές και τι άλλο ετοιμάζουν..

Παρείσακτοι πια δεν φαίνετε να υπάρχει τέλος στη κατηφόρα, έχει επιβληθεί και συλλογιζόμαστε ότι οι χαλεποί καιροί είναι ήδη εδώ για τις νέες γενεές και είναι άδικο που τους χαρίσαμε αυτόν τον παραλογισμό.

Ο εφιάλτης έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται στις νέες γενεές και ήδη πληρώνουν ακριβά τα δικά μας οφέλη που καρπωθήκαμε, προσγειωθήκαμε απότομα και περιμένουμε ποιοι θα μας σώσουν από τους σύγχρονους κατακτητές γιατί υπάρχει ακόμη ελπίδα, υπάρχουν ακόμα σπουδαία μυαλά που μπορούν να ξανακατακτήσουν ότι χάσαμε και να εξοστρακίσουν τα βιλαέτι και τις αποικίες.

Είναι εκείνες οι γενιές που υποθηκεύσαμε το μέλλον τους χωρίς να το ξέρουν, οι γενιές που κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει και η αυριανή ελπίδα, επειδή έχουν αδιαπραγμάτευτη αξιοπρέπεια και δεν βλέπουν τους εχθρούς μεγάλους όπως εμείς απλά εμείς ήμασταν γονατιστοί….

Β.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου