Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Σάλος στη Δικαιοσύνη – Οι Πεπόνης και Μουζακίτης επέστρεψαν τις δικογραφίες για τα οικονομικά σκάνδαλα!!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙ! ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ…

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση των δύο οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες...
οι δύο εισαγγελείς με μία αιφνιδιαστική κίνησή τους επέστρεψαν όλες τις δικογραφίες για τα οικονομικά σκάνδαλα που χειρίζονταν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να εκδηλώσουν τη δυσφορία του για τη θεσμοθέτηση του «εισαγγελέα διαφθοράς», αφού θεωρούν ότι έτσι αποψιλώνονται οι δικές τους αρμοδιότητες.

Παράλληλα οι Πεπόνης και Μουζακίτης ενημέρωσαν τον Άρειο Πάγο ότι δεν επιθυμούν την ανανέωση της θητείας τους στη θέση των οικονομικών εισαγγελέων.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιές από τις περίπου τριάντα δικογραφίες που επέστρεψαν έχουν ολοκληρωθεί με την άσκηση ποινικών διώξεων και ποιές βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα.

Ανάμεσα στους φακέλους που επέστρεψαν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, χωρίς να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια για την αποτίμηση του υλικού που έχουν ήδη συγκεντρώσει, είναι και η υπόθεση της εμπλοκής των μη πολιτικών προσώπων στην αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου