Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

EKTAKTO: Απεργία μέσα στις Πανελλαδικές αποφάσισε η ΟΛΜΕ!

olme
Την Παιδεία, δεν την κατέστρεψαν μόνο τα συστημικά κόμματα. Την κατέστρεψαν ο συνδικαλισμός  σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, η Παραπαιδεία, οι αριστερίζοντες εκπαιδευτικοί (άθεοι στην πλειοψηφία τους), οι εκπαιδευτικοί που δεκαετίες τώρα, μόνο τους αίτημα σχεδόν, είχαν τα οικονομικά μέτρα, οι γονείς που στην πλειοψηφία τους με τη στάση του νεοέλληνα ...
.....έμειναν απαθείς στην διάλυση της Παιδείας, η ισοπεδωτική σχέση ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, η αδιαφορία των εκπαιδευτικών για την βία στα σχολεία, για τα ναρκωτικά στα σχολεία, για την νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, έκανε ποτέ κανείς; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Μιλώ και εκ της προσωπικής εμπειρίας μου ως πρώην υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας και δεν γενικεύω. Υπήρχαν και υπάρχουν πάντα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ που βλέπουν την εκπαίδευση ως ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ!

 

Την πραγματοποίηση απεργίας τις ημέρες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ, σε συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.


Ειδικότερα αποφασίσθηκε να απεργήσουν οι καθηγητές την Παρασκευή 17 Μαϊου, πρώτη μέρα των εξετάσεων και από τη Δευτέρα 20/5 μέχρι και την Πέμπτη 24/5.


Η κυβέρνηση έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστράτευσης των καθηγητών προκειμένου οι πανελλαδικές να πραγματοποιηθούν κανονικά.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου