Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κατατέθηκε νύχτα ο «νόμος του αίσχους» - Έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες

Προσκυνημένοι μια ζωή - Ανθέλληνες μέχρι το κόκκαλο!!

undefined
Αιφνιδιαστικά, χθες τη νύχτα (όλες οι βρωμοδουλειές πάντα νύχτα γίνονται…) η γραμματεία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας διαβίβασε το διαβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμο του Αίσχους») στην κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής. 

Μάλιστα, ορίστηκε με...

διαδικασίες εξπρές (ή fast track, σύμφωνα με την ορολογία των δυναστών της Ελλάδος) ότι θα συζητηθεί στην Βουλή κατά τη συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης, 21ης Μαΐου 2013. 

Μάλιστα, ο «Νόμος του Αίσχους» έρχεται χωρίς καμία αλλαγή από το αρχικό πλάνο, προς δόξαν του έχοντας αναλάβει εργολαβικά τη διεκπεραίωσή του, συντρόφου-κομισάριου δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, όπως τονίζουν πανηγυρίζοντας τα καθεστωτικά παπαγαλάκια της δυστυχίας μας: «Ορίστηκε μάλιστα και η πρώτη συζήτηση στις 21 Μαΐου στη Βουλή. 


Με αυτόν τον τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου κλείνει οριστικά την αμφισβήτηση της νομοθετικής πρωτοβουλίας του υπουργού Δικαιοσύνης. Είναι η δεύτερη φορά, μετά τη γνωστή τροπολογία Μανιτάκη, που επικρατεί η άποψη του κ. Ρουπακιώτη παρά τις προβλέψεις που έκαναν άλλες πολιτικές Κασσάνδρες».

Αν νομίζουν οι εντολοδότες (δηλαδή, για να μην κρυβόμαστε, οι αμερικανοσιωνιστές διεθνείς τοκογλύφοι) της κάθε λογής κατοχικής μαριονέτας, που λέγεται Ρουπακιώτης, φον Αντωνάκης, Βενιζέλος, Τσίπρας, Κουρέλης (και δε συμμαζεύεται…), πως ένα λαϊκό κίνημα μπορεί να πάψει να υπάρχει μ’ έναν ξεφτιλισμένο «νόμο», πλανώνται πλάνην οικτράν! Κι αυτό θα το δούνε στην πράξη…

Άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου! Έσπειραν ανέμους! Θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ, ΦΕΡΤΕ ΤΟ «ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!

Μια είδηση, που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ δύο ώρες πριν την αποστολή στη βουλή του «Νόμου του Αίσχους», αποδεικνύει ποιοι είναι οι πραγματικοί κυβερνήτες αυτού του τόπου. 

Ιδού η είδηση: «Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης την εκτελεστική επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς. 


Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα οποία περιστρέφονται γύρω από τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. 

Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά. Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων. 

Κατά την συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή εκφράστηκε προβληματισμός για την αντίδραση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε την απορία του για τις διαρροές περί διαφωνιών δικών του με συνεργάτες του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, όσο και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης διαβεβαίωσαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι δεν έχουν διατυπωθεί ενστάσεις από το γραφείο του πρωθυπουργού. Ο κ. Ρουπακιώτης, επίσης, δεσμεύτηκε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή το συντομότερο δυνατόν».

Συμπέρασμα: Ούτε αυτός (ο σύντροφος κομισάριος της δικαιοσύνης) που έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση του «Νόμου του Αίσχους», δεν ήξερε το απόγευμα –που συνεδρίασε η Ε.Ε. της ΡΗΜΑΔ- δεν ήξερε ότι ο νόμος «του» θα κατατεθεί λίγες ώρες αργότερα (διότι όταν κάποιος λέει «το συντομότερο δυνατόν» δεν είναι δυνατόν να εννοεί σε 2-3 ώρες…)

Τι έγινε; Προφανώς, οι εντολοδότες των ανδρεικέλων που παριστάνουν την κυβέρνηση της χώρας, κάποιον πήραν τηλέφωνο και του έδωσαν την ακόλουθη διαταγή: «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Τώρα αμέσως θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στη βουλή ως έχει, χωρίς αλλαγές και χωρίς διορθώσεις. 

Εκτελέστε και να μου αναφέρεται!». Λίγη ώρα αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό του αφεντικού: «Διαταγή εξετελέσθη! Πάντα πιστός δούλος σας!»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου