Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ! ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!

ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΚΙ ΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ 5,6 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ!

Το λέμε και το επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Αυτοί οι δωσίλογοι της τρικομματικής που πιπιλάνε την καραμέλα του "βγαίνουμε από το σκοτεινό τούνελ" κι έρχεται η ανάπτυξη, εμπαίζουν εκ νέου τον λαό.

Όσα σας έχουμε γράψει (μόνον αλήθειες θα διαβάζετε εδώ) θα βγουν αληθινά. 

Τα πολιτικά σκύβαλα-προδότες ετοιμάζουν την μεγάλη αρπαχτή από τις τσέπες του κοσμάκη. 

Πανηγύριζαν ότι πήραν τη δόση των 7,5 δις ευρώ και χθες 20 Μαίου πλήρωσαν ομόλογο 5,6 δις ευρώ της δευτερογενούς αγοράς. 

Το αποκάλυψε χθες στο "Εκκεντρικό Δελτίο" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πανγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος παράλληλα είπε ότι η κυβέρνηση κόβει δολίως επιδόματα από 60.000 αναπήρους!

Με το αιτιολογικό ότι πρέπει να επανεξεταστεί η αναπηρία τους, κάτι που θα συμβεί μετά από ένα-ενάμισι χρόνο, όλοι αυτοί οι ανάπηροι θα μείνουν χωρίς το ελάχιστο επίδομα για την επιβίωσή τους. 


"Τούς οδηγούν στον θάνατο", είπε ο Π.Κουρουμπλής για να συμπληρώσει με οργή: "Πλήρωσαν το ομόλογο χωρίς να πουν σε κανένα Ευρωπαίο για τη γενοκτονία του λαού που συντελείται με τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος του".

Φίλες και φίλοι εάν δεν ξεσηκωθούμε, η απόλυτη καταστροφή της χώρας και του μέλλοντος των παιδιών μας έρχεται. 


Και θα είναι ανεπανόρθωτη. Σας το είπαμε ότι συνολικά μέχρι τον Οκτώβριο σκάνε 44 δις ευρώ από δάνεια που πήραν οι Τραπεζες κι επειδή δεν τα πληρώνουν τα πέρασαν όλα στις πλάτες του λαού. 

Γι' αυτό τον λόγο ανακοίνωσαν ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έρχονται νέα μέτρα 8 δις (μετά τα έκαναν 4,2 δις). 

Και το ανακοίνωσαν τώρα, έξι μήνες νωρίτερα. Φαντασθείτε πώς τα 8 δις θα γίνουν 10 και 12 δις μέχρι να κάνουν τη μεγάλη μπάζα. 

Γι' ααυτό έχουν λυσσάξει να τα ξεπουλήσουν όλα τώρα. 

ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και ό,τι άλλο περιουσιακό στοιχείο της χώρας υπάρχει ελεύθερο!

indobserver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου