Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

17/6/13 απαιτούμε διαγραφή όλων των δανείων! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

undefined

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

Παραθέτω μια σειρά από δημοσιεύσεις των τελευταίων ετών που αποδεικνύουν ότι:

Για το υπέρογκο χρέος της χώρας ευθύνονται οι τράπεζες! Το κράτος δανείστηκε τεράστια ποσά τα......

οποία χάρισε στης τράπεζες (για την ακρίβεια μπήκε εγγυητής των δανείων των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ τα οποία ανέρχονται σε 233 δις. τα τελευταία 4 χρόνια! )

Ο συλλογισμός είναι απλός ! Μπήκαμε στο μνημόνιο και υποβαλλόμαστε σε άγρια φοροεπιδρομή λόγω του μεγάλου μας ελλείμματος. => Το έλλειμμα αυξήθηκε λόγο της αύξησης του χρέους=> Το χρέος αυξήθηκε λόγο της αύξησης του δημόσιου δανεισμού => Ο δημόσιος δανεισμός αυξήθηκε για να σωθούν οι τράπεζες! => Τα δεινά που περνάει ο Ελληνικός λαός οφείλονται στην ”φιλοτραπεζική” πολιτική των κυβερνήσεών μας.

Η αδυναμία των πολιτών να αποπληρώσουν τα δάνειά τους οφείλεται στην μείωση του εισοδήματός τους.=> Το εισόδημά τους μειώθηκε εξαιτίας της αύξησης της φορολογίας. => Η φορολογία αυξήθηκε για να κατορθώσει το κράτος να εξυπηρετήσει το αυξημένο χρέος.=> Το χρέος αυξήθηκε (όπως προείπαμε) εξαιτίας των τραπεζών. =>

Οι πολίτες μέσω των φόρων τους εξυπηρετούν τα δάνεια των τραπεζών! Την ίδια ώρα οι τράπεζες τους ζητάν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους! Τα δάνεια τα οποία είχαν λανθασμένα δώσει κατασπαταλώντας τα αποθεματικά τους!Την κακοδιαχείριση των τραπεζών την πληρώνουν οι πολίτες:


α) Μέσω της φορολογίας!


β) Μέσω της γενικότερης διάλυσης της οικονομίας!

”Συνολικά 113 δις χρωστούν οι Έλληνες σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια που έλαβαν κατά την περίοδο της εφαρμογής της πολιτικής του «φτηνού» χρήματος από τις τράπεζες.”


Και πληρώνουν; 233 δις!!! Για την σωτηρία των τραπεζών! 


Συνεπώς είναι ολοφάνερο ποιος χρωστάει σε ποιόν!!! 
Οι τράπεζες χρωστάν στους πολίτες 120 δις. ευρώ (ΠΗΓΗ)! 

Χωρίς να υπολογίσουμε τόκους και αποζημιώσεις για την ζημιά που προκλήθηκε στην οικονομία!

Η απαίτησή μας είναι δίκαιη!


Πρέπει να μπεί ένα τέλος σε αυτή την κοροϊδία ! Σε αυτή την καταστροφική απάτη!

asimbibastosnews Μέσω olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου