Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Άστραψε με το άστρο του Δαβίδ ο ψυχοπαθής ΝΕΟΝΑΖΙ αρχηγός του ψευδοΠΑΣΟΚ κατά των αντιπάλων νεοναζί!!!

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΙΤΛΕΡ  === Παρών δήλωσε υπέρ κάθε σιωνιστική ναζιστικής επιβολής ο διάσημος χοντρός αντισυνταγματολόγος, και βρήκε ξανά το μόνιμο άλλοθι των νεοναζιστικών επιλογών του. Μας εξωντώνει, για να μη μας εξωντώσει η ναζιστική Χρυσή Αυγή.

  === ΝΑΙ, αυτός ο αληταράς, το τεράστιο κατάντημα του ψευδοΠΑΣΟΚ, αυτός ο γελοίος που σαν υπουργός οικονομικών της χούντας Παπαδήμου, οδήγησε σε θάνατο από πείνα, χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους και ανάπηρους, κατακλέβοντας τις συντάξεις τους υπέρ των νεοναζιστών τραπεζιτών. Αυτός ο χοντρός κουνιστός Χιτλερίσκος, που οδήγησε 3.500 Έλληνες στην αυτοκτονία λόγω φτώχειας και οικονομικής καταστροφής, είπε τα παρακάτω αμίμητα:

 === Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αποτελεί προσβολή για τη Δικτατορία των αντισυνταγματολόγων.

  === Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι ναζιστές, αλλά έτσι εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για το πολιτικό σύστημα του τρικομματικού νεοναζισμού Σαμαρά – Μπενιζέλου – Κουβέλη.

  === Στο δικό του ναζιστικό – ψευδοαντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα προβλεφθεί προστασία για τους ανάπηρους και τους ηλικιωμένους, διότι ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι νοσταλγοί του Χίτλερ και αρνητές του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, και ίσως να υιοθετήσουν την ευγονική και να θέλουν να ρίξουν στον Καιάδα ανάπηρους και ηλικιωμένους, κάτι το οποίο είναι καταχωρημένη πατέντα του υπάρχοντος νεοναζιστικού καθεστώτος.

  === Ρε ηλίθιε χοντροαπατεώνα, αν η Χρυσή Αυγή καταλάβει με οποιονδήποτε τρόπο την εξουσία και κάνει αυτά που ψευδώς επαγγέλεται, ποιος θα την εμποδίσει??? Εξουσία δεν θα είναι??? Αν έχει πραγματική βούληση (που ούτε ο Χίτλερ δεν είχε) μόνο όταν ανέβη στην εξουσία μπορούμε να δούμε κατά πόσο θα σε ξεπεράσει φασιστάρα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου