Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Από το βρώμικο ‘89 ο Φώτης Κουβέλης ήταν το όχημα της διαπλοκής στα σχέδια πολιτικής εκτροπής...

Η πολιτική διαδρομή του Φώτη Κουβέλη ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα με τα οποία διατηρούσε και διατηρεί σχέσεις εξάρτησης και αποτελεί σε μόνιμη βάση το όχημα τους για την υλοποίηση των σχεδίων εκτροπής. 

Ο Φώτης Κουβέλης έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα όταν συμμετείχε, παίζοντας μάλιστα καθοριστικό ρόλο στο βρώμικο ’89, την εποχή

που τα συμφέροντα επιχείρησαν να αφανίσουν πολιτικά τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

Από τότε αποτελεί προνομιακός συνομιλητής και για αυτό διάφοροι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες στήριξαν και στηρίζουν το μόρφωμα που λέγεται ΔΗΜΑΡ.

Ο Πάστορας της διαπλοκής που συνωμοτεί τώρα προκειμένου να αποδομήσει την κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά, κατά απαίτηση της διαπλοκής, είναι πολλαπλά εκτεθειμένος τόσο απέναντι στη κοινωνία όσο και απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον οποίο επιχειρεί να εγκλωβίσει στο βρώμικο κόλπο.

Ρωτάμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν είναι ενήμερος για τις μυστικές συναντήσεις και τις επαφές του Φώτη Κουβέλη με διάφορα πολιτικά και επιχειρηματικά
παράκεντρα. 

  • Ρωτάμε επίσης τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη να μας πει πόσα στελέχη του κόμματος έχει διορίσει από το παράθυρο σε νευραλγικές θέσεις στη ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ, την ΕΡΤ, και τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ.

Ο Lykavitos θα δημοσιοποιήσει σύντομα τη λίστα της ντροπής με τα διορισμένα κομματόσκυλα της ΔΗΜΑΡ για να μάθει ο λαός ολόκληρη την αλήθεια για τον Πάστορα της διαπλοκής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου