Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑ-ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ - Ζητούν να αναλάβουν τις αποκρατικοποιήσεις!


Αποκαλύπτεται ποιος ήταν ο στόχος της υπονόμευσης από τις Βρυξέλες της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ με την πώλησή της στους Ρώσους η οποία και ναυάγησε. 

Όπως έγινε γνωστό ύστερα από τη συνάντηση της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ με την ηγεσία της τρόικα στην Αθήνα πλην του Πολ Τόσμεν του ΔΝΤ καθώς απουσίαζε, συζητήθηκε το θέμα της αποτυχίας στην πώληση της ΔΕΠΑ με παράλληλο επανακαθορισμό του χρονοδιαγράμματος των ....

....αποκρατικοποιήσεων καθώς θεωρείται πλέον ανέφικτος ο στόχος άντλησης 2,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2013.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, συμμετείχαν οι κ.κ. Ματίας Μορς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κλαους Μαζούχ από την ΕΚΤ, ενώ το ΔΝΤ εκπροσωπούσε ο κ. Μπομπ Τραα στην θέση του κ. Πόλ Τόμσεν.

Η συνάντηση έγινε στη σκιά της αποτυχίας του εγχειρήματος ΔΕΠΑ και αρμόδια στελέχη αναφέρουν ότι η τρόικα στις συνομιλίες της εκφράζει πλέον αμφιβολίες για την διαχείριση των απικρατικοποιήσεων βάζοντας στο τραπέζι ξανά την πρόταση για είσοδο ξένων διαχειριστών στο ταμείο ή ακόμη και την ανάληψη μεγαλύτερων εξουσιών από τους δανειστές.

Το θράσος τους πλέον δεν έχει όρια. Τα κοράκια των Βρυξελών και του ΔΝΤ αφού πρώτα οι ίδιοι «τορπίλισαν» τη διαδικασία πώλησης της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ έρχονται τώρα με θράσος χιλίων πιθήκων να κάνουν μαθήματα στην κυβέρνηση λέγοντας αυτοί να αναλάβουν τις αποκρατικοποιήσεις!

Τώρα πια δεν κάνουν τον κόπο ούτε καν να κρυφτούν. Ο στόχος τους είναι ένας: το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας σύμφωνα μόνο με τους όρους τους, και χωρίς καν την γνώμη της Ελλάδας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου