Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

"Έλληνας" δικαστής τάχθηκε ενάντια στην ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και στα συμφέροντα της χώρας!!! (Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις σωστές θέσεις...)


undefined

Το Ροζάκης δεν είναι το πραγματικό του όνομα, ούτε και είναι Έλληνας....... Ροζεστάϊν λέγεται και είναι εβραικής καταγωγής και φίλος του Ααρόν Αβουρί .

Για αυτό και ψηφίζει εναντίον των ελληνικών συμφερόντων συνεχώς.. Διαβάστε σχετικά παρακάτω....

Ο ελληνικός λαός θέλει να διεκδικήσει και να καταστήσει σεβαστά τα δικαιώματα της χώρας και κατ'αυτό τον τρόπο έχει προσπεράσει την φοβική κυβέρνηση:
«Ναι» στην μονομερή οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από την Ελλάδα είπε το 76,38% των συμμετεχόντων σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σχετικού debate που διοργάνωσαν τα Economic Events και η Hazlis & Rivas, ενώ κατά τάχθηκε το 23,62%.
Η ανακήρυξη ΑΟΖ αποτελεί εξ ορισμού μονομερή πράξη η οποία «δεν απαιτεί τη συγκατάθεση κανενός», είπε στην εισήγησή του ο κ Θεόδωρος Καρυώτης, Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, Πανεπιστημιακό Σύστημα του Μέρυλαντ των ΗΠΑ, σημειώνοντας πως έχουν καταγραφεί παγκοσμίως 134 αντίστοιχες ενέργειες. 
Η Κύπρος το έκανε το 2004 και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ προέβη και η Τουρκία το 1986 στη Μαύρη Θάλασσα», γεγονός το οποίο χαρακτήρισε μεγάλο διπλωματικό λάθος, καθώς βασίστηκε στην αρχή της μέσης γραμμής, «την οποία η ίδια χώρα τόσο απεχθάνεται. 
Τα τελευταία 40 χρόνια έχουν διεξαχθεί 53 συναντήσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία για την υφαλοκρηπίδα. Δεν έχουν καταλήξει πουθενά», προσέθεσε ο κ. Καρυώτης.
«Ήρθε η ώρα», διαμήνυσε ο κ. Καρυώτης, υπογραμμίζοντας ότι η ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ συνιστά ζωτικό θέμα για την ενεργειακή επιβίωση της Ευρώπης. Υπερασπιζόμενος την ανάλυση σύμφωνα με την οποία η ελληνική ΑΟΖ είναι συγχρόνως ευρωπαϊκή ΑΟΖ, ανέφερε χαρακτηριστικά: 
«Το Καστελλόριζο δεν είναι μόνο νησί της Ελλάδας αλλά και νησί της ΕΕ. Η ΕΕ έχει προειδοποιήσει την Τουρκία ότι αν δεν λύσει τις διαφορές στη θάλασσα, δεν θα γίνει πλήρες μέλος της Ένωσης».
Λόγω των ιδιότυπων γεωγραφικών συνθηκών της περιοχής οι οποίες δεν επιτρέπουν την πλήρη άσκηση του δικαιώματος στην οριοθέτηση της ΑΟΖ (το διεθνές δίκαιο προβλέπει 200 ν.μ. οικονομικής ζώνης, ωστόσο, εν προκειμένω, δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα 400 ν.μ.), η Ελλάδα οφείλει προηγουμένως να συνδιαλλαγεί με τις γειτονικές χώρες, υποστήριξε από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Ροζάκης,  Πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου, Συμβούλιο της Ευρώπης, ο οποίος συν τοις άλλοις υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι η χώρα να αποφύγει τη δημιουργία νέων «μετώπων» στη σημερινή αρνητική συγκυρία.
«Η ευρωπαϊκή ΑΟΖ αποτελεί ένα πλάσμα το οποίο δεν υφίσταται. Η διεθνής σύμβαση του 1982 υπαγορεύει ότι η ΕΕ δεν αποκτά αυτοδύναμα δικαιώματα», σημείωσε.
................................................................................................

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αθώωσε τον "Αττίλα" - Ο ρόλος του "Ελληνα" Ευρωδικαστή Ροζάκη "Ροζενστάϊν"

Σ.Α: Στα άρθρα μας έχουμε πολλές φορές αναφερθεί με στοιχεία στο γεγονός οτι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο αλλάζουν ονόματα και στη συνέχεια φροντίζουν να μην ενσωματώνονται, να δημιουργούν ένα μηχανισμό που λειτουργεί ως "κράτος εν κράτει" και στην συνέχεια να υπονομεύουν το εθνος κράτος μέχρι να το οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή. 

Βέβαια το γεγονός αυτό δεν είμαστε οι πρώτοι που το αναφέραμε. Ανα τους αιώνες κορυφαίοι φιλόσοφοι, λογοτέχνες, ιστορικοί, πολιτικοί και κάθε λογής άνθρωποι έχουν αναφερθεί στην τακτική αυτή των Εβραίων.

Μια απο τις περιπτώσεις είναι και αυτή του κ. Ροζάκη, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι "Ροζενστάϊν" σύμφωνα και με την καθόλου "αντισημιτική" Zougla(Δείτε ΕΔΩ).

Η έγκριτη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" είχε ξεσκεπάσει πριν μερικούς μήνες τον υπονομευτικό ρόλο του Ροζενστάϊν εναντίον της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου προσφεύγουν οι Τούρκοι κατάσκοποι της Θράκης και κάθε λογής "μειονότητες" που υποτίθεται οτι καταπιέζονται απο το ελληνικό κράτος, με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα να τις αναγνωρίσει για να προωθήσουν τον επεκτατισμό των χωρών τους(Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία).

Ο κ. Ροζάκης-Ροζενστάϊν είναι Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο κ. Ροζάκης-Ροζενστάϊν είναι "κολλητός" φίλος του Σημίτη και είχε διατελέσει υπουργός επι ημερών πρωθυπουργίας Σημίτη. Μόλις έφυγε απο υπουργός τον έστειλαν σε αυτή την πολυ σημαντική θέση.

Ο Ροζενστάϊν μαζί με τους υπόλοιπους "περιούσιους" του ΕΔΑΔ, πήραν μια εντελώς υπονομευτική απόφαση, εναντίον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων της Κύπρου που σφαγιάστηκαν απο τον Τουρκικό ιμπεριαλισμό.
Ουσιαστική με την απόφασή τους αυτή αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος του "Αττίλα".

Διαγράφονται οι σφαγές που υπέστησαν οι Ελληνες της Κύπρου και δικαιώνεται ο Τουρκικός επεκτατισμός!!!
antipliroforisi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου