Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΦΡΑΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ ....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!Μέρκελ: "Ο Σαμαράς είναι ο δικός μου άνθρωπος"! Βίντεο.

undefined
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης φωτογράφησης μετά τη συνάντηση για την «Προοπτική της Απασχόλησης των Νέων» που διοργανώθηκε στο Βερολίνο, με πρωτοβουλία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, η Μέρκελ έκανε νεύμα στον Έλληνα Πρωθυπουργό να έρθει πιο μπροστά...

Η κίνηση αυτή ξύπνησε μνήμες από μία άλλη εποχή.

Συγκεκριμένα, ήταν στις 22 Οκτωβρίου του 1988 όταν επιστρέφοντας από το Χέρτφιλντ στην Ελλάδα, ο τότε Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου κάλεσε με ένα νεύμα την Δήμητρα Λιάνη να τον συνοδεύσει στην κάθοδό του από το αεροπλάνο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «κλείσει τα στόματα» όσων σχολίαζαν την ανεπίσημη σχέση του με την πρώην αεροσυνοδό.

Η κυρία Μέρκελ κάνοντας την ίδια κίνηση σήμερα θέλησε προφανώς να «κλείσει τα στόματα» όσων υποβλέπουν την θέση του Αντώνη Σαμαρά (λέγε με Τσίπρα ή Βενιζέλο), δείχνοντας ξεκάθαρα ότι όχι μόνο τον στηρίζει αλλά κυριολεκτικά τον έχει «υπό την προστασία» της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες ηγέτες και αρχηγοί κυβερνήσεων στέκονται στις φωτογραφήσεις σε συγκεκριμένα σημεία με βάση το διπλωματικό πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου