Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Όταν τα "παπαγαλάκια" των Ελληνικών ΜΜΕ, τρέμουν λαϊκές εξεγέρσεις παντού ....

Σήμερα, είχαμε τις δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο. Τελικά, ο Στρατός εκεί, επενέβη, και ανέτρεψε τον ισλαμιστή Μόρσι. Δεν είναι καλό ο στρατός να επεμβαίνει, σίγουρα. Αλλά, όπως......

γράψαμε σήμερα(Διαβάστε ΕΔΩ), η συντριπτική πλειοψηφία του Αιγυπτιακού λαού, ήταν ενάντια στον Μόρσι, και η ανατροπή του, τους ικανοποίησε. 

Αν και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, είχαν τα δικά τους συμφέροντα, αυτό δεν μειώνει την σημασία της λαϊκής αντίστασης.
Τα ελληνικά ΜΜΕ, βέβαια, με τον ΣΚΑΙ, να πρωτοστατεί, μετέφεραν μία εικόνα, πολεμοχαρών διαδηλωτών, με ύποπτα κίνητρα ίσως, και κουβέντα γιατί ο Μόρσι είχε εξοργίσει τον λαό του.

  Τα ίδια και με την εξέγερση του λαού στην Τουρκία. Τα Ελληνικά ΜΜΕ, αναπαρήγαγαν "σκοτεινά" σενάρια, πίσω από τις προθέσεις των εξεγερμένων Τούρκων, και μας έλεγαν ότι αν πέσει ο Ερντογάν, να ετοιμαζόμαστε για Ελληνο-Τουρκικό πόλεμο.

  Όπου γίνεται εξέγερση, επανάσταση από τον λαό, οπουδήποτε στον κόσμο, τα ελληνικά ΜΜΕ, τρέμουν να την κουκουλώσουν, να την μειώσουν ή να την δαιμονοποιήσουν. 

Σαν λαό, μας έχουν βάλει τα γυαλιά, Τούρκοι, Αιγύπτιοι, Βραζιλιάνοι, και φοβούνται εκεί στο Μαξίμου μην το πάρουμε χαμπάρι. Μην συνειδητοποιήσουμε, ότι είμαστε με διαφορά ο πιο "καθυστερημένος" λαός. 

Φοβούνται, μήπως και συνειδητοποιήσουμε, ότι τα μισά να έκαναν, αλλού, από αυτά που έχουν κάνει οι εδώ κυβερνήσεις τα τελευταία 3 χρόνια, εκεί θα βλέπαμε τουλάχιστον λαϊκά δικαστήρια!

  ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.....ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ
!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου