Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ή θα δουλεύεις για την τρόϊκα σαν ΔΟΥΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ή στη φυλακή με τους ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ!‏

undefined
Όλοι θυμόμαστε το πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» που αποσκοπούσε στην αποσυμφόρηση των φυλακών με την μετατροπή μικρών ποινών φυλάκισης σε δωρεάν εργασία.

Ο κόσμος της δικαιοσύνης υποδέχθηκε τη διάταξη με ανακούφιση, αφού πλέον δεν θα πήγαιναν αναγκαστικά στη φυλακή όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να εξαγοράσουν την ποινή τους.


Ο νόμος περί μετατροπής ποινών στέρησης ελευθερίας σε κοινωφελή έργασία δεν αφορά εγκληματίες, δεν αφορά λαμόγια. Αφορά το γείτονα σας, τον φίλο σας, τον αδερφό σας. 


Αφορά τους πλέον αδύναμους αυτής της χτυπημένης ...
....από την κρίση κοινωνίας μας, που επειδή πέρασαν ένα κόκκινο φανάρι ή καθυστέρησαν μια πληρωμή ΦΠΑ ενός ευτελούς ποσού τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης μερικών ημερών ή μηνών & που δεν έχουν αποδεδειγμένα την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσουν.

Ο νόμος παρά το ότι είναι συγκεκριμένος παρερμηνεύθηκε από τους φορείς απασχόλησης. Δεκάδες καταγγελίες έχουμε δεχθεί εδώ στο arouraios.gr από τις οποίες το συμπέρασμα είναι ένα: Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν υπάρχει κανένα ευεργέτημα, υπάρχει σύγχρονη δουλεία υπό την τρομοκρατία των κρατικών λειτουργών που διαπράττουν παράβαση καθήκοντος.

Ανάθεση πολύ σκληρών εργασιών χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας, προσβολές, υπεροψία, ψυχολογικός πόλεμος. «Ή θα κάνεις ότι σου λέμε ή θα σε στείλω στη φυλακή με τους βαρυποινίτες δολοφόνους» είπε κρατικός λειτουργός σε «ευεργετημένο» απο τη διάταξη πολίτη.
Σε ποιούς όλα αυτά οι μάγκες; Σε αυτούς που δεν έχουν τη δύναμη. Σε αυτούς που δεν έχουν μερικές εκατοντάδες ευρώ για να μην πάνε στη φυλακή. Σε αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν δικηγόρο για να προστατευθούν από τους σύγχρονους δουλεμπόρους.

Τι κρύβεται όμως πίσω από τους σύγχρονους τυρράνους;
ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ: ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Ειδικά με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, οι κατοχικοί συνειρμοί είναι δύσκολο να αποφευχθούν, την χρονική στιγμή που ο κόσμος διερωτάται «Αφού δεν έχουμε άλλα λεφτα να δώσουμε σε φόρους, τι θα κερδίσουν αν μας κλείσουν όλους φυλακή;!».

Μήπως τελικά βρέθηκε ο λόγος που θέλουν να μας «κλείσουν όλους φυλακή»;
Ας αναλογιστούμε λίγο τα οφέλη των κατακτητών μας για τα ύπουλα σχέδια τους,αν δηλαδή υπήρχε στην Ελλάδα μια τεράστια στρατιά απο εργάτες να δουλεύουν χωρίς αμοιβή, ανασφάλιστοι και με την παραγωγικότητα που έχει ένας άνθρωπος όταν βρίσκεται υπο την άμεση απειλή της φυλάκισης! 

Ακόμη τίθεται το ερώτημα, αν όντως θέλανε να προστατεύσουν τον άνεργο ωστε για ένα πλημμέλημα να μην καταλήγει στην φυλακή, πόσο δύσκολο θα ήταν να κάνουνε αυτόματη μετατροπή σε δόσεις με άμεση ισχύ όταν κάποιος θα βρεί δουλειά; Τα ερωτήματα μόνο αυξάνονται…αλλά τέλος πάντων, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ας θεωρηθεί η συγκεκριμένη άποψη θεωρία συνομωσίας…
Ωστόσο σας καλούμε να διαβάσετε και το παρακάτω άρθρο για να αντιληφθείτε καλύτερα τα μεγέθη των συμφερόντων..


3.500.000 Έλληνες έτοιμοι για τη φυλακή ΒΙΝΤΕΟ

undefined
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι ένας δικηγόρος που ανήκει στον συντηρητικό πολιτικό χώρο και μόνο για αντιπολιτευτική διάθεση δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς. 

Τα όσα ακούμε, λοιπόν, να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε δεν απέχουν καθόλου απ” την πραγματικότητα. 

Μια πραγματικότητα, που έχει διαμορφώσει η βάρβαρα αντιλαϊκή πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης που φέρνει τρεισήμισι εκατομμύρια πολίτες υποψήφιους για φυλακή. (Ναι καλά διαβάσατε. 

Το ξαναγράφουμε 3.500.000!!!). Και είναι υποψήφιοι για φυλακή, γιατί το υπουργείο Οικονομικών έχει βάλει σε εφαρμογή ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος πολίτης χρωστάει στο δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ διαπράττει ποινικό αδίκημα, το οποίο είναι αυτόφωρο που σημαίνει ότι για 18 μήνες μπορεί ανά πάσα στιγμή να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή. 

Για έναν δολοφόνο σε 48ωρες σταματάει το αυτόφωρο, είπε ο δικηγόρος για να προσθέσει ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που με νόμο του Παπακωνσταντίνου τον οποίο διατηρεί και ο Στουρνάρας οποιοσδήποτε χρωστάει στο δημόσιο πάνω από 5.000 μπορεί να συλληφθεί σε διάρκεια 18 μηνών.

 «Η διάταξη αυτή είναι απόλυτα ενεργεί και καθημερινά βγαίνουν δελτία τύπου που λένε πόσοι συνελήφθησαν για χρέη στο δημόσιο», τόνισε ο Μ. Δημητρακόπουλος. 

Υπάρχουν καθημερινές περιπτώσεις ανέργων και πολιτών που δεν έχουν να πληρώσουν και οδηγούνται στα αστυνομικά τμήματα και από κει στα δικαστήρια κατέληξε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου