Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δραπέτευση από την αιχμαλωσία μας (μήπως ξεκίνησε;)

undefined
Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Κάθε σχολειό και έπαλξη,
κάθε γονιός στο μετερίζι,

για να πάρουμε πίσω, όπως η ιστορία ορίζει,τη Λευτεριά από τους δυνάστες μας και τη Δημοκρατία, από την Ολιγαρχία
που μας κυβερνά προδοτικά και μας αφανίζει.
______________________________________

Τα πρώτα ελπιδοφόρα μηνύματα έχουν, ήδη, φθάσει:


• Η πρώτη επί της ουσίας λειτουργική κατάληψη στο χώρο της εκπαίδευσης
ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τη συντονιστική ομάδα που συγκροτήθηκε με βάση το ΣΎΛΛΟΓΟ ΓΟΝΈΩΝ ΚΑΙ κΗΔΕΜΌΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΎ ΣΥΓΚΡΟΤΉΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΠΑΛΛΉΝΗΣ, που με ανακοίνωση που εξέδωσαν, καλούν γονείς, συλλόγους και γενικότερα την τοπική κοινωνία της Αν. Αττικής να τους συμπαρασταθούν και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν το δικό τους αγώνα “ενάντια στα καταστρεπτικά σχέδια των επικυρίαρχων κατακτητών σε βάρος του μέλλοντος της χώρας μας… “

• Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΕΛ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ είναι ο δεύτερος που κινείται στην ίδια κατεύθυνση. Παραθέτω ένα μέρος της Διακήρυξής τους.


“Είμαστε όλοι αντιμέτωποι καθημερινά με την ανασφάλεια και την απόλυση, την ανεργία, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, με τα χαράτσια και τους φόρους, με την δημόσια δωρεάν Υγεία που μας την καταργούν ,με το κλείσιμο νοσοκομείων ,με τις αυτοχειρίες συμπολιτών μας που δεν άντεξαν.

Όλοι το καταλαβαίνουμε πια!

Όσο μένουμε άπραγοι απέναντι σε όλα αυτά … χειρότερα θα έρχονται!

Δεν καίμε μόνο τις ζωές μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας!

Όρθιοι, με αξιοπρέπεια κι αγώνα θα τους αντιμετωπίσουμε σαν γονείς ,σαν εργαζόμενοι, σαν άνεργοι, σαν Άνθρωποι , έχουμε χρέος να Αντισταθούμε ,να Αγωνιστούμε και θα Νικήσουμε !

Για τη ζωή , την Ελευθερία και το Μέλλον των παιδιών μας…
ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ.

Όλοι στρατευμένοι σε ένα κοινό μέτωπο. Στον αγώνα που ξεκινάει στην Παιδεία δεν είμαστε αλληλέγγυοι, είμαστε πρωταγωνιστές, όπως και όλα τα στρώματα των εργαζομένων.

Πρέπει όλοι οι γονείς να δώσουμε αυτόν τον αγώνα .
Για την επιβίωση, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία.

• ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
______________________________________________

Οι δάσκαλοι κι οι καθηγητές, ανοίξανε ήδη την κερκόπορτα τού κάστρου, μέσα στο οποίο είναι οχυρωμένη και νοιώθει ασφαλής η Ολιγαρχία που κυβερνά τη Χώρα, καλυμένη κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας την οποία έχει ύπουλα σφετεριστεί και (κατ’ ουσία) καταργήσει.


Το κάστρο αυτό, είναι η διαίρεση του λαού σε κόμματα, επαγγελματικούς κλάδους, κλπ, και η κύρια δύναμη άμυνάς του είναι το ψηλό τείχος της προπαγάνδας του.
Η κερκόπορτα αυτού του κάστρου, που αυτή τη στιγμή μισ’ ανοίγει, είναι το σχολείο της κάθε γειτονιάς.


Το σχολείο, το φυτώρειο του γένους, δεν έχει μόνον μαθητές και δασκάλους. Έχει και τους γονείς των παιδιών. Δηλαδή το ίδιο το κοινωνικό σώμα.


Το διδακτικό προσωπικό των σχολείων, με την απεργία που ξεκινά (για συνδικαλιστικά τους αιτήματα, κυρίως) δίνει την ευκαιρία στην κοινωνία να αποκτήσει ΒΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΎΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ που κρύβει η καταιγιστική προπαγάνδα των κατοχικών δυνάμεων.


Αυτή η Αλήθεια, είναι η δύναμη που θα γκρεμίσει το τείχος της προπαγάνδας και θα αφοπλίσει τους φύλακες της αιχμαλωσίας μας και της υποταγής μας.

Το επόμενο μέλημα, τώρα που ανοίγει η κερκόπορτα αυτού του κάστρου, είναι να ανοίξει περισσότερο, να τη μάθουν περισσότεροι και το μεθεπόμενο, να μείνει ανοιχτή και να μην επιτραπεί η φραγή της, την οποία θα επιχειρήσουν οι κατοχικές δυνάμεις της κομματοκρατίας, μέσα από τα συνδικαλιστικά της (και όχι μόνο) όργανα.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,


καλούνται να κάνουν το σχολείο της γειτονιάς τους, (το κάθε σχολείο της Χώρας) μία έπαλξη τής αντίστασης στην επιβαλλόμενη κατοχή μας από τις ξένες δυνάμεις (“δανειστές” ή “αγορές” τις ονομάζουν οι παρατρεχάμενοι τους).


Θα πρέπει να οργανώσουν ομιλίες και διαλόγους που θα αποκαλύπτουν την Αλήθεια των πραγμάτων (αυτήν που θολώνει ή εξαφανίζει η προπαγάνδα των ΜΜΕ ).


Να αποκαλύψουν τους εντόπιους συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων που, όπως όλοι βλέπουμε και βιώνουμε, επιβάλλουν (μέσω Τρόϊκας, που αποτελεί τους “Γκαουλάϊτερ”/επιτηρητές των κατοχικών δυνάμεων) την αφαίμαξη κάθε οικονομικής ικμάδας τής κοινωνίας μας, είτε αυτή είναι οι πλουτοπαραγωγικες πηγές της Χώρας, είτε η φυσική και κλιματική καλονή του τόπου μας, είτε η σπουδαία γεωστρατηγική της θέση, είτε το παραγωγικότατο ανθρώπινο δυναμικό της.

Να φανεί η Αλήθεια πως όλα αυτά παραδίδονται υπό την αυστηρή επιστασία τής (κάθε) Ελληνικής (;;) κυβέρνησης που εκτελεί αποφάσεις των επικυρίαρχων, οι οποίες γίνονται αποφάσεις της “Βουλής/βούλησης των Ελλήνων” !!! χωρίς ΠΟΤΕ να ερωτηθούν οι Έλληνες. !!!

Να γίνει κατανοητό από κάθε πολίτη/γονέα πως, μέσα σε αυτό το πνεύμα ορυμαγδού, συμπεριαμβάνεται και η υποβάθμιση και απαξίωση της Παιδείας, καθώς “το σύστημα”, δηλαδή η διακυβέρνηση της χώρας από μία (οικονομική και πολιτική) Ολιγαρχία σερβιριζόμενη ως Δημοκρατία, δεν θέλει πολίτες με κριτική σκέψη, αλλά παπαγάλους δοτών γνώσεων του “προγράμματος εκπαίδευσης” (που συντάσσουν διακεκριμένοι προπαγανδιστές και προπαγανδίστριες της Ολιγαρχίας αυτής, υπηρέτριας της παγκόσμιας “Νέας Τάξης” – “The New Order”) και στρουθοκάμηλους του καναπέ, με το κεφάλι χωμένο στην τηλεόραση της προπαγάνδας της.

Να γίνει ΑΠΑΙΤΗΣΗ, πως αυτά τα εγκλήματα εις βάρος του μέλλοντος της Χώρας (δηλαδή των παιδιών μας) πρέπει να τελειώσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Η ευκαιρία έχει δοθεί και ίσως είναι ανεπανάληπτη.
Με αυτό το πνεύμα, θα πρέπει:

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ


καλούνται :


1. να αποτελέσουν τον οργανωτικό ιστό του συντονισμού ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ώστε το σύνολο των πολιτών/γονέων όλων των σχολείων της χώρας να έχει τον απαιτούμενο συντονισμό της δράσης του

2. να συνδράμουν (σε κάθε σχολείο) τους γονείς, στην ανοιχτή πληροφόρηση της κοινωνίας για την Αλήθεια των γεγονότων, με τη δημιουργία διαλόγων, ομιλιών κλπ.

3. να αντισταθούν και να μην επιτρέψουν στον κομματικό συνδικαλισμό να βάλει φρένο σε αυτή την κοινωνική έξαρση, καθώς είναι βέβαιη η στρατολόγησή του για τη διαφύλαξη της αντιπαράθεσης δασκάλων και καθηγητών απέναντι στην Κυβερνηση, στα πλαίσια της κομματικής αντιπαράθεσης, καθώς αυτή είναι η μόνη οδός για να συντηρείται το “σύστημα” της κυβερνώσας Ολιγαρχίας με τη μάσκα της Δημορατίας.

ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΟΛΑ (μικρά / μεγάλα):
1. Καλούνται σε άμεση επαφή μεταξύ τους και συνεννόηση για την αξιοποίηση της μοναδικής αυτής ευκαιρίας συντονισμού των λαϊκών δυνάμεων που έχουν αντιληφθεί την ολέθρια αλήθεια και θέλουν την ανατροπή αυτής της καταστροφικής πορείας στην οποία οδηγεί τη Χώρα η κυβερνώσα Ολιγαρχία.

2. Αν η επιχειρούμενη αυτή λαϊκή αφύπνιση, δεν οδηγηθεί στη σωστή κατεύθυνση (με μόνο αίτημα την Άμεση απελευθέρωση της χώρας από τις κατοχικές δυνάμεις και Συντακτική Εθνοσυνέλευση για νέο Σύνταγμα) θα εκτραπεί σε κομματική αντιπαράθεση (και τελικά σε συμβιβασμό) επάνω στα συνδικαλιστικά αιτήματα του κλάδου και, στην καλύτερη περίπτωση, με παντιέρες “Μνημόνιο” / “Αντιμνημόνιο”, “Ευρώ ή Δραχμή”, κλπ, η Ελληνική κοινωνία θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία για πραγματική ανόρθωσή της.


 http://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου