Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ του Μπενίτο Μπουρδολίνι απειλεί την εφημερίδα "Δημοκρατία" ότι θα της στείλει το.. ΣΔΟΕ!

Το ΠΑΣΟΚ προφανώς θεωρεί ότι επειδή συγκυβερνά με τη ΝΔ, έχει απαλλαγεί των κακουργημάτων που έχει διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού και της Ελλάδας και θίχτηκε που η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τον κατακεραύνωσε σήμερα με ένα τεκμηριωμένο άρθρο.με τίτλο «Τα 90+1 κακουργήματα της "εγκληματικής οργάνωσης" ΠΑΣΟΚ». που αναφερόταν στα μεγάλα σκάνδαλα του "κινήματος".

Με ένα σχόλιο "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε"  η Χαριλάου Τρικούπη απειλή την εφημερίδα ότι θα στείλει την αντιτρομοκρατική και το ΣΔΟΕ για την ελέγξει και ότι "κινείται παράλληλα με την Χρυσή Αυγή".
Η ανακοίνση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:«Το γεγονός ότι αγνοούμε τα χυδαία, ανυπόστατα και συκοφαντικά σχόλια της εφημερίδας που φέρει δυστυχώς  τον τίτλο «Δημοκρατία» λόγω του μηδενικού της κύρους, φαίνεται ότι αποθράσυνε τους υπεύθυνους για την έκδοση της.
Έτσι, ενώ συνήθως επιδιώκει να εμφανίζεται ως αυθεντικός εκφραστής της δεξιάς, εφαπτόμενος με κύκλους της ΝΔ την οποία - υποτίθεται -  θέλει να προστατεύσει από τη συνεργασία με το «κακό» ΠΑΣΟΚ,  με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ομολογεί την πλήρη σύμπλευση της με την  «Χρυσή Αυγή».
Κάρφος στον οφθαλμό της ηγεσίας του ναζιστικού μορφώματος και της εν λόγω εφημερίδας είναι φυσικά  το ΠΑΣΟΚ (σ.σ.: εδώ γελάνε...), που πρώτο - και μόνο για μήνες ολόκληρους - έθεσε το ζήτημα που τώρα κυριαρχεί επιτέλους στο δημόσιο βίο.
Είναι όμως τώρα η στιγμή τα αρμόδια  πολιτειακά όργανα να ελέγξουν η εφημερίδα αυτή που κινείται παράπλευρα με τη ΧΑ και κάνει ψευτοεισοδισμό στη ΝΔ με επιλεγμένους κάθε φόρα στόχους, ποιά οικονομική υπόσταση και τι πηγές χρηματοδότησης έχει».
Κάποιος να τους μαζέψει. Δεν μπορούν να απειλούν μια εφημερίδα με συλλήψεις και ελέγχους του ΣΔΟΕ. Να τοποθετηθεί αμεσα η κυβέρνηση. Το ΣΔΟΕ είναι σώμα δίωξης των αντιφρονούντων; Και ποιοι μιλάνε για "πηγές χρηματοδότησης"; Το ... ΠΑΣΟΚ! Έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου