Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η Εβραία(;) Κάλερ - Χριστοφιλοπούλου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα διώκονται από σχολεία, σώματα ασφαλείας και εθνική άμυνα οι εθνικιστές!

Σ.Α: Μην μπερδεύεστε με τα περι Ναζισμού! Η κ. Κάλερ και οι λοιποί δήθεν "δημοκράτες" που κυβερνούν τη χώρα δεν ψάχνουν ποιος έχει σβάστικες, αλλά ποιος έχει ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

«Χρειάζεται δέσμη πολιτικών μέτρων πρόληψης και καταστολής της ναζιστικής προπαγάνδας σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, όπως σχολεία, σώματα ασφαλείας, εθνική άμυνα», δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 
Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM" για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι «η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες προς την κατεύθυνση αυτή και θεωρώ, επίσης, σημαντική την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στα σχολεία ως ημέρας εθνικής επετείου αλλά και ως ημέρα μνήμης της μάχης κατά του ναζισμού και εγρήγορσης για την αποτροπή του».

Για το θέμα που προέκυψε με τη «Διαύγεια», η κ. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε, ότι «είμαστε περήφανοι για τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, θεωρώ, ότι η Ελλάδα μόνο καλό έχει να κερδίσει από την εφαρμογή της. 
Όχι μόνο δεν καταργείται αλλά θα προστατευτεί και θα πάει ένα βήμα παραπέρα. 

Υπήρξε παρερμηνεία της διάταξης, η οποία θα επαναδιατυπωθεί, για να αρθεί οποιαδήποτε αμφιβολία». Πρόσθεσε δε, ότι η ανάρτηση διοικητικών πράξεων παραμένει απολύτως υποχρεωτική απ' όλους για να είναι σε ισχύ, ενώ με τις νέες διατάξεις αυστηροποιείται η εφαρμογή της.

Τέλος, σχετικά με την κινητικότητα στο δημόσιο, είπε, ότι βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης αυτού του κύματος και πως «στόχος των συνομιλιών, κατά την επόμενη επίσκεψη της τρόικας, είναι να δοθεί παράταση για την επόμενη φάση αλλά και να αποσυνδεθεί η κινητικότητα από τις απολύσεις». 
Συμπλήρωσε δε, ότι «σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές, ότι μετά τον αριθμό των 25 χιλιάδων, για τον οποίο έχουμε δεσμευτεί, δεν θα δεχθούμε η κινητικότητα να εξακολουθεί να συνδέεται με τη διαθεσιμότητα».

newsit
Διαβάστε σχετικά την κ. Κάλερ και την καταγωγή της......
Όλοι κρίνονται και όλοι θα κριθούν για το έργο που θα αφήσουν στα υπουργεία τους.

Πολύ σκληρότερη θα είναι η κριτική μας στο υπουργείο Παιδείας όπου και πρωτοστατεί η Άννα Διαμαντοπούλου μαζί με την Χριστοφιλοπούλου

Για να μην ξεχνιόμαστε όμως θα θυμίσουμε σε όλους ότι η κυρία Χριστοφιλοπούλου.......... είναι Εβραία στο θρήσκευμα.

Σε ένα από τα σημαντικότερα υπουργεία όπου στόχος είναι να προαχθεί η ελληνική παιδεία αλλά και η θρησκεία η άσκηση εξουσίας και πολιτικής ανατίθεται σε μια αλλόθρησκη.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://paspartoy.blogspot.com/

Ας δούμε λοιπόν ποιές θα είναι οι αποφάσεις και τα έργα της κυρίας Κάλερ- Χριστοφιλουπόλου και αναλόγως θα κριθεί.
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου