Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μπορείτε να λέτε άνετα το αληθινό όνομα της Αμερικής που είναι η...FED των ROTCHINDS....!!!

Τι ρόλο βαράει η FED που τα έχει κάνει πλακάκια με την ΕΚΤ;

Καθώς ψάχναμε να βρουμε πληροφορίες, για ξένες τράπεζες και τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και τον κόσμο, «πέσαμε» στην επίσημη σελίδα του Ομοσπονδιακού Θησαυροφυλακίου των ΗΠΑ, το πασίγνωστο FED.


Ο συγκεκριμένος οργανισμός, αν και έχει παραπλανητικό όνομα, δεν αποτελεί ούτε κατά διάνοια μέρος του….κράτους των ΗΠΑ, αλλά όπως και στην Ευρώπη με την Τράπεζά της (για την οποία σχεδόν κανένας δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ), είναι μία ιδιωτική εταιρεία, που βεβαίως έχει τις δικές της μυστικές βλέψεις και σκοπούς.


Είναι ο οργανισμός που πάντα τυπώνει το Δολάριο, χωρίς έλεγχο από κανέναν και χωρίς πραγματικό αντίκρισμα.


Ως εκ τούτου, είναι φυσικό να είναι κυρίως υπεύθυνη για το πού πάνε τα δις των χαρτιών που τα ξέρουμε ως «δολάρια» και με τι κόστος, για όποιον τα χρεωθεί…


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού ακριβώς βρίσκει το ΔΝΤ τα πολλαπλά Δίς και μας τα δίνει;

Γιά ψάξτε λίγο την σχέση του ΔΝΤ με το FED και θα έρθετε λίγο πιο κοντά σε μια απάντηση…Αλλά, πίσω στο θέμα μας.

Συγκεκριμένα λοιπόν, «πέσαμε» στην παρακάτω σελίδα:http://www.federalreserve.gov/releases/h10/hist/Τι βλέπουμε εκεί;;;;


Βλέπουμε όπως ξεκάθαρα γράφει, ιστορικά αρχεία των ισοτιμιών μεταξύ του δολαρίου και διάφορων άλλων νομισμάτων.

Ως εδώ καλά.


Πριν συνεχίσω, να αναφέρω, ότι στην σελίδα αναφέρεται ξεκάθαρα, ότι αυτή ανανεώνεται ΚΑΘΕ Δευτέρα στις 4:15, οπότε σύμφωνα με τα γραφόμενά τους, η εν λόγω σελίδα είναι ΠΑΝΤΑ ενημερωμένη.


Επίσης, αναφέρει ότι περιέχει πλήρη στοιχεία από το 2000 μέχρι και σήμερα.
Θα έπρεπε λοιπόν, από το 2000 μεχρι και σήμερα, όταν αλλάζει κάτι στα νομίσματα και σχετικές περιστάσεις, να αλλαχθεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την σημερινή κατάσταση, έτσι δεν είναι;


Και από ότι μας λένε, έτσι κάνουν…Αλλά για προσέξτε καλύτερα…Ενώ λοιπόν έχει τις Ευρωπαϊκές χώρες που ως γνωστόν είναι εκτός της Νομισματικής Ένωσης, (π.χ. Μ. Βρετανία, Δανία και Νορβηγία), βλέπουμε ΚΑΙ την Ελλάδα με νόμισμα την Δραχμή!!!


Βλέπετε εσείς καμιά Ολλανδία; Καμιά Γαλλία; Όχι, η ΜΟΝΗ χώρα που το FED αναφέρει εκτός της νομισματικής ένωσης, ενώ (από όσα ξέρουμε και μας λένε;;;) είναι μέσα, είναι η Ελλάδα.


Και μάλιστα αναφέρει το νόμισμα ως Drachma (Δραχμή). Για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, που αναφέρονται συνολικά ως «EMU member countries», αναφέρει ως νόμισμα το Ευρώ…Για κάποιο λόγο λοιπόν, η Ελλάδα αναφέρεται, ως ειδική περίπτωση.


Ποια είναι αυτή η ειδική περίπτωση;


Θυμάστε να ανέφεραν καμιά ειδική περίπτωση όταν μας βούτηξαν (χωρίς αναπνευστήρα) μέσα στο Ευρώ;


Πολλοί θα έλεγαν, ότι η σελίδα είναι παλαιά, αλλά το γνωστό archive.org που κρατά τις προηγούμενες εκδόσεις σελίδων, μας διαβεβαιώνει ότι η εν λόγω σελίδα ανανεώνεται κανονικά μέχρι και σήμερα και αν πάει κανείς αρκετά πίσω, βλέπει πως οι χώρες (π.χ. Γερμανία), κάποια στιγμή, φεύγουν από τον κατάλογο, και ενώνονται με την νέα κατηγορία («EMU member countries») …


Πολλά μπορούν να ειπωθούν εδώ, αλλά σε αυτό το σημείο σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματα δικά σας.

Μήπως «ξέχασαν» να μας πουν κάτι;;
;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου