Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μίλησε κι ο εξαφανισμένος ο καημεν-ούλιας!Θα υπογράψετε κατά τα άλλα , τις επόμενες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που θα προσκομίσουν οι προδότες;;;

Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός έδωσε ό,τι μπορούσε
«Γιορτάζουμε σήμερα μια μεγάλη επέτειο, μια πολύ σημαντική επέτειο. Τιμάμε τους νεκρούς αυτής της μεγάλης μάχης του ελληνικού λαού εναντίον της χολέρας του φασισμού, του ιταλικού φασισμού του 1940.

Ηταν η πρώτη αντιφασιστική νίκη της Ευρώπης που αφύπνισε την τότε Ευρώπη, που κοιμόταν μέσα στους συμβιβασμούς του Μονάχου του 1938. 

Η Ελλάδα ήταν προμαχούσα, όπως πάντοτε η Ελλάδα ήταν προμαχούσα, σε όλους τους αγώνες για την ελευθερία και τα ανθρώπινα ιδανικά. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάει η σημερινή Ευρώπη.

Ο ελληνικός λαός έδωσε τότε το αίμα του κι ό,τι μπορούσε να δώσει και σήμερα έδωσε αυτό που μπορούσε, για να ξεπεραστεί η κρίση. Κι αυτό..... πρέπει να εκτιμηθεί από την Ευρώπη. 

Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να δώσει κάτι περισσότερο. 

Αυτό που έπρεπε να δώσει το έδωσε. 

Αυτό είναι το μήνυμα μας. Και μη νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς»

Ο Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας (άρθρο 33 παρ. 2)

“Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού”


1 σχόλιο:

  1. Επειδή όμως αυτές τις ημέρες στους δέκτες της Τηλεδημοκρατίας μας παίζει το σενάριο των ανέξοδων λεονταρισμών, άλλαξε κι αυτός το τροπάριο: " Αυτό που έπρεπε να δώσει ο ελληνικός λαός το έδωσε - αυτό είναι το μήνυμά μας - και μην νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς". Τεταρταίος πυρετός θα έπιασε, ασφαλώς, τους δανειστές στο άκουσμα της προειδοποίησης δια στόματος του πρώτου τη τάξει αγύρτη! http://my-pillow-book.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή