Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ; Eπίσκεψη στο μετρό του Ελληνικού με μοναδικούς προσκεκλημένους τα...ΜΑΤ.

Xωρίς καμμιά προειδοποίηση, έκλεισαν το σταθμό μετρό του "Ελληνικού", έφεραν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, για να μπορέσουν να κάνουν  ανεπίσημη επίσκεψη εγκαινίων του σταθμού (μετά από δύο μήνες) ως "αυτοκράτορες" ο Κ.Χατζηδάκης και ο Μ.Χρυσοχοϊδης, συνοδεία εκπροσώπων των δανειστών από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
 
Άλλη μια απόδειξη της "ελιτίστικης" συμπεριφοράς των κυβερνώντων που με τις νεοταξίτικες πολιτικές τους έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, του έχουν στερήσει την εργασία του και τον τρόπο να επιβιώνει, του στερούν την ιδιοκτησία του αφού δεν θα μπορέι ΄συντομα να πληρώνει κανείς τους ληστρικούς φόρους "τουρκοκρατίας" που επιβάλλουν, και ταυτόχρονα .......του δυσκολεύουν την ήδη ανυπόφορη καθημερινότητά του, σε όποιους έχουν την ατυχία το πρόγραμμά τους να συμπίπτει με αυτό των "αυτοκρατορικών" αξιωματουχων της Νέα Τάξης Πραγμάτων.
 
Δύο διμοιρίες ΜΑΤ για να προστατέψουν τους "εκλεκτους" του λαού. 

Την ίδια στιγμή που οι πολιτες βρίσκονται ανυπεράσπιστοι απέναντι στο κοινό έγκλημα, αλλά και στο "μαφιόζικο" "ελληνικό" κράτος, αυτοί για οποιαδήποτε μετακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσουν έναν ολόκληρο λόχο πάνοπλων αστυνομικών, δείγμα του ότι και αυτοί οι ίδιοι, γνωρίζουν για την συμμετοχή τους στο "έγκλημα" που συντελείται εναντίον του ελληνικού λαού, από τον Μάϊο του 2010.
 
Γνωρίζουν κατά πως φαίνεται ότι διανύουμε μια προεπαναστατική περιοδο, και δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη σε εμάς τα απλά "δίποδα" ότι, θα τους ψηφίζουμε, θα χειροκροτάμε, και αυτοί θα μας πέρνουν τα σπίτια με τις "ευλογίες" μας.
 
Όπως και στην παρέλαση, έτσι και στα εγκαίνια, έτσι και σε οποιαδήποτε εκδήλωση, από ότι φαίνεται μοναδικοί προσκεκλημμένοι θα είναι τα ΜΑΤ.
 
Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός πήρε μόνος το αμάξι του για να πάει στο Λουτράκι, και να δει πως περνάει ο απλός ο κόσμος (άσχετα αν ο κόσμος δεν μπορεί να πάει πέρα από την γειτονιά του).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου