Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ(;;)

ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ;

ΠΟΣΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ;

Η ενδιαφέρουσα συνέχεια στην δικαιοσυνη.

Μπορεί να μην είχε σασπένς (αφού ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε καταστήσει σαφές ότι τον Πάχτα θα τον πήγαινε στα δικαστήρια με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο), αλλά είχε τεράστιο ενδιαφέρον το σημερινό κούμπωμα της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου με την ονομαστική ψηφοφορία.

Μα τέτοια αγωνία πια από τους νταβατζήδες; 

Σώνει και καλά να διασφαλίσουν ότι........ δεν θα γίνει κάποιο “ατύχημα” στην ψηφοφορία;

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όμως οι εργολαβοι της διαπλοκής, είναι ότι στην δικαιοσύνη τα συστήματα τους είναι δαχτυλοδεικτούμενα και χαρακτηρισμένα. 

Όπως κάτι ανακρίτριες των οποίων οι τ. σύζυγοι είναι κολλητοί εργολάβων και αυτές με την σειρά τους ρίχνουν στις καλένδες κάτι σκανδαλάρες με “χρυσοπληρωμένες ράγες”.

 Αυτά σύντομα στην δημοσιότητα.

Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα, όπως και η έκθεση βόμβα 3,000 σελίδων που παρέδωσε ο Πάνος Καμμένος στην βουλή που τινάζει στον αέρα την ληστεία της Ελληνικός χρυσός.

Τα αστεία θέματα είναι να βλέπεις ανθρωπάκια φυτεμένα από την διαπλοκή που εκλιπαρούσαν να μην αρθεί η ασυλία τους εξαπατώντας μάλιστα και το δικαστήριο, να ψηφίζουν αφρίζοντας την άρση ασυλίας του ΠΚ, αλλά να φυγαδεύουν τον …αριστερό Σταθάκη!

Όπως και να ‘χει, επειδή η σαπίλα της διαπλοκής έχει μόνον ρινίσματα χαρακτηρισμένα στην δικαιοσύνη, στις αίθουσες των δικαστηρίων θα παιχτεί ακόμα ένα δράμα για τους κλέφτες και βιαστες της πατρίδας, όπως έχει παιχθεί 3 φορές εως τώρα. 

Εως ότου βρεθούν όλοι πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου