Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι Έλληνες είναι σε πολιορκία επιβίωσης,είπε στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο διεθνολόγος και πανεπιστημιακός Παναγιώτης Ήφαιστος.

Μετά τον πάτο υπάρχει η άβυσσος ή το δύσκολο εγχείρημα της ανόδου. 

Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν συλλογικά μια ειρηνική επανάσταση να αποκρούσουν προβοκάτορες που ονειρεύονται εμφυλίους και να γίνουν οι πραγματικοί εντολείς της διακυβέρνησης στη χώρα είπε στο Ράδιο 9,84  και στο Γιώργο Σαχίνη ο διεθνολόγος και πανεπιστημιακός Παναγιώτης Ήφαιστος.

Δεν μπορεί τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα να μην προτάσσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και την επιβίωση του λαού και να λειτουργών ως εκτελεστές εντολών της τρόικα και των παγκόσμιων αρπακτικών.

Το κράτος μας οφείλει να πληρώσει μόνο τα πραγματικά του δάνεια.

 Όσα μας φόρτωσαν για να μας μετατρέψουν σε αποικία χρέους πρέπει ...
...να τα στείλουμε στα τσακίδια.

Όμως ο γνωστός Σταθάκης του ΨΥΡΙΖΑ βλέπει ότι  μόνο 5% είναι το απεχθές χρέος και …ευτυχία στο ευρώ . 

Την μαγική γυάλα του χρέους φαίνεται ότι διαθέτουν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ποιο τμήμα του χρέους είναι απεχθές και συνεπώς ο ελληνικός λαός δεν οφείλει να το πληρώσει. 

Ο βολευτής του ΨΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή του Κ. Αρβανίτη στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» υποστήριξε ότι το απεχθές χρέος της Ελλάδας δεν ξεπερνά το 5% και πως το υπόλοιπο δεν μπορεί να διαγραφεί. 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι σήμερα η ευτυχία περνάει μόνο μέσα από το ευρώ, και από κανένα άλλο νόμισμα. 

Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει είναι πως γνωρίζει το μέγεθος του απεχθούς χρέους, αφού το κόμμα του ξέχασε από τα πρώτα 24ωρα μετά τις εκλογές τις υποσχέσεις του για τη δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου