Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Το όραμα απαιτεί όλων μας την έμπρακτη συμμετοχή,απαιτεί ευθύνη και πίστη.

Όλοι θα δούμε καθαρά πια την τηλεδικτατορία που μας επέβελαν οι "ισχυροί"αγύρτες του χρήματος ,κλέβοντας τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας και καταστρέφοντας την Ελλάδα.

Μας φόρτωσαν τα χρέη των καναλαρχών,των εφοπλιστών,των ευρωμαφιόζων τραπεζιτών,που τα έβγαλαν έξω σε δικούς τους λογαριασμούς,κι εμάς μας ξεριζώνουν από την ίδια μας τη χώρα,που πότισαν με αίμα και ιδρώτα οι παππούδες μας!

Ο πιο μεγάλος μας εχθρός όμως είναι ο κακός μας εαυτός,που έμαθε να αναθέτει τη ζωή του σε αγύρτες ,υπηρέτες της κλεπτοκρατίας και τραπεζοκρατίας.


ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είναι καταχρεωμένα,προσκυνημένα από την αρχή και παίζουν το παιχνίδι της πλουτοκρατίας.

Δε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος....
... ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι κάνουν πράξη την ενότητα του λαού και τη δημοκρατία!

Η ίδια η ζωή τα δείχνει όλα!


Μόνο που αυτοί σου λένε ανάλαβε την ευθύνη της ζωής σου και σε καλούν σε αγώνα,σε ξεβολεύουν, φίλε!

Δε σου λένε ανάθεσέ σε μένα την τύχη σου,ή δούλεψε για να κερδίσω ψήφους,δόξα και χρήματα εγώ...

Πάμε να ελευθερώσουμε μια χώρα που έχει υποστεί τα πάνδεινα από δοσίλογους,μαυραγορίτες,ντόπιους και ξένους αγύρτες και να την πάρουμε στα χέρια μας ως λαός,ελέγχοντας το νόμισμά μας,κερδίζοντας την εθνική μας ανεξαρτησία,τη λαική κυριαρχία,την κοινωνική δικαίωση!

Αυτό το όραμα απαιτεί όλων μας την έμπρακτη συμμετοχή,απαιτεί ευθύνη και πίστη,όπως και τη χειραφέτησή μας από οπτικές και ψευτοδιλήμματα του χθες κι από όλες τις αυταπάτες που μας πουλούσε!Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Όσοι πιστοί και γενναίοι προσέλθετε ως συναγωνιστές, διαδώστε το μήνυμα και τη μόνη ελπίδα που υπάρχει  να γλιτώσουμε από τους εμπόρους της φρίκης όλων των αποχρώσεων,που μας εμπαίζουν,καθώς όλοι είναι η άλλη όψη του δοσιλογισμού,η άλλη όψη της τραπεζοκρατίας ή της κλεπτοκρατίας τους!

Όταν καταλάβουμε το μέγεθος της προδοσίας όλων αυτών των αγυρτών,τότε θα εκτιμήσουμε και θα ξεχωρίσουμε τους αληθινά γενναίους πατριώτες!


Μην είναι αργά για όλους όμως ας το φροντίσει κι ο καθένας από εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου