Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.

Είναι όλο το πολιτικό σύστημα για γέλια και για κλάματα γι αυτό δεν μας σέβεται κανείς στο εξωτερικό. 

Θα πάνε οι νεοδημοκράτες με 40 χρόνια κομπίνες στην πλάτη μαζί με τους πασόκους, να συνομιλήσουν με τον απλό κόσμο, οι δολοφόνοι της Ελληνικής κοινωνίας.

Πιστεύουν 1ον ότι ο κόσμος ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας θα τους υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες, 


2ον θα βγουν και από πάνω όταν έχουν εξαθλιώσει την κοινωνία και είναι υπαίτιοι χιλιάδων αυτοκτονιών 

3ον Θα βγουν από πάνω οι νεοδημοκράτες και οι πασοκοι όταν κυβερνούν ανελλιπώς την χώρα και την έχουν οδηγήσει στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα.

Πιστεύουν οι γερμανοτσολιάδες δωσίλογοι ότι θα τα βγάλουν ....

.....πέρα με τον Ελληνικό λαό. 

Από την άλλη ο τσυριζα ήταν πάντα ένα ανθελληνικό κόμμα και πότε δεν το έκρυψε. 


Αλλά ποιοι έχουν το σθένος να πουν τους ανθέλληνες, ανθέλληνες;

Αυτοί που έκαναν εργάσιμη για τα καταστήματα την ορθόδοξη Κυριακή. 

Αυτοί που δημιούργησαν τηλεφωνική γραμμή για δήθεν ρατσιστική βία κατά των λαθρομεταναστών. 

Αυτοί που ψήφισαν αντιραστιστικό επειδή τους το ζήτησαν οι εβραίοι, επειδή έχουν γίνει ουρά του τσυριζα και επειδή τους έδωσαν εντολή να κυνηγάνε τον κάθε Έλληνα εθνικιστή και πατριώτη και αυτοί υπάκουσαν στην νέα τάξη πραγμάτων.

Η νδ και το πασοκ νομοθετούν όλα τα ανθελληνικά μέτρα που θα εφαρμόσει στο μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ (που μακάρι, να βοηθήσει ο θεός να μην γίνει ποτέ κυβέρνηση). 

Ο τσύριζα θα βγει και από πάνω κιόλας (που μακάρι να μην κυβερνηση). Θα πει ότι όλα τα ανθελληνικά μέτρα τα ψήφισαν οι προηγούμενοι, Οι προηγούμενοι υπέγραψαν και τις συμβάσεις παραχώρησις των πάντων στους ξένους. 


Εμείς απλά εφαρμόζουμε τα υπογεγραμμένα. Θα πουν επίσης ότι αφού οι προηγούμενοι τα ξεπούλησαν όλα το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε νέους μεγαλύτερους φόρους, αφού είναι τα μοναδικά έσοδα του κράτους.

Βέβαια ούτε λόγος για έξοδο από το ευρώ από τον Τσίπρανδρεα - πασοκ Νο2 (με δανεικά από το ΔΝΤ) Τον έχουν δέσει χειροπόδαρα οι ευρωπαίοι και αμερικάνοι τον Αλέξις - Axel, κυρίως οι αμερικάνοι. Όταν του λένε σήκω θα σηκώνεται και όταν του λένε κάστε θα κάθετε, σαν το σκυλάκι του Ομπάμα στον λευκό οίκο. 

Η αριστερά έχει πλήρως υποταχθεί την νέα τάξη πραγμάτων. Το κκε που υποτίθεται ότι έχει αντίθετη πολιτική και από τους συγκυβερνώντες και από τον τσυριζα έχει λουφάξει σαν την κότα, δεν βγάζει κιχ. 

Ο μασκαράς κουνέλης - ρημαδ νομίζει ότι θα πατάει συνέχεια σε δυο βαρκές (μνημόνιο και αντι-μνημόνιο μαζί). 

Ο κατακαημένος, καμμένος στο μυαλό, ονειρεύεται συνεργασία με το ανθελληνικό τσυριζα, γιατί είναι πατριώτης, πάνω από όλα, γιατί να μην συνεργαστεί με προδότες;

Τα πολιτικά αποκόμματα- εκτρώματα της νδ και του πασοκ περιμένουν να μαζέψουν τα πρόβατα που έφυγαν από τα μαντρια (νέα μέρα - Ζώης, χριστιανοδημοκρατικό κίνημα- Νικολόπουλος, ΛΑΟΣ - Καραγκιοζοφέρης, ελληνες -ευρωπαίοι πολιτες (Χατζημαρκάκης), δημιουργία ξανά - Τζήμερος, Κοινωνική συμφορά - Κατσέλη, Καστανίδης, συμφορά για την νέα ελλαδα - Λοβέρδος, ο Σημίτης με το κόμμα της φραπ-ελιας, Ο Πολύδωρας με Φραγκο Φραγκούλη για το φιλοσιωνιστικό πατριωτικό κόμμα, ο πριγκιπας Νικόλας με τον Γερουλανο με το αγγλόφυλο φιλοβασιλικό κόμμα κλπ κλπ κλπ. 

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ. 

Σχόλιο Αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου