Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

O ΦΟΥΧΤΕΛ-ΧΟΥΦΤΕΛ (ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΙ)... ΚΑΙ Ο ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ...«Όλο βόλτες κάνει στη χώρα μας, μαθαίνει από κρασιά και φαγητό»

Η επίθεση του Μπουτάρη στον Φούχτελ...

Την ώρα που ο κ. Φούχτελ ετοιμάζεται και πάλι να έρθει με τη νέα του ιδιότητα στην Ελλάδα, ο πρώην φίλος του, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εξαπολύει επίθεση εναντίον του, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

«Τον κατηγορεί ότι όλο βόλτες κάνει στη χώρα μας, μαθαίνει από κρασιά και φαγητό (λάτρης της “retsinas” και του χταποδιού), προσπαθεί να μάθει μερικές ελληνικές λέξεις (όπως το… “τάκα-τάκα”), αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν κάνει».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε τρισέλιδη επιστολή του ...
...προς τα υπουργεία Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του αλλά και την ανησυχία του για την αδυναμία αξιοποίησης αυτής της θετικής στη σύλληψή της πρωτοβουλίας, δηλαδή της ελληνογερμανικής συνεργασίας.
Καταγγέλλει ευθέως τον κ. Φούχτελ ότι διοργανώνει περιοδείες μουσικών συγκροτημάτων, τον κατηγορεί για σπατάλη δημοσίου χρήματος, για χωρίς λόγο τραπεζώματα, για ανούσιες δράσεις, ενώ του προσάπτει το ότι οι Έλληνες δήμαρχοι δεν έχουν αφομοιώσει την τεχνογνωσία για ανάπτυξη και για μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα έφερνε. 
Και να σκεφτείτε ότι ο κ. Φούχτελ έως τώρα τον θεωρούσε τον καλύτερό του φίλο στην Ελλάδα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου