Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η επίθεση της Νέας Τάξης ... Ο εθνομηδενισμός είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν ;

Δημοσιεύοουμε ένα κείμενο του Ευριπίδη Μπίλλη, που αν και μπορεί να θεωρηθεί ακραίο και να μη συμφωνούμε σε όλα τα σημεία του, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα προβληματική.

"Η ιστορία άρχισε περίπου από το 1996. 

Για το σκοπό αυτό,με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό Σημίτη, 
προωθήθηκε η διάβρωση του Ελληνισμού με την Εθνική αποδόμηση.

 Ακούστε το από τότε βίντεο με την αείμνηστη Ελληνίδα, ΜΑΛΒΙΝΑ LIVE - Έλληνες (11/1996)
 

Ακολούθησε επί σειράν ετών η καθημερινή εξύβριση και πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, ως ρατσιστών, εθνικιστών, ως «Ελληναράδων» κτλ.

 Σχετικό είναι το σε βίντεο κείμενο μου του Ιανουαρίου του 2009, Πώς Διαλύεις Μια Χώρα

Η όλη συνωμοσία ήταν προϊόν της Νέας Τάξης και προήρχετο απ’ ευθείας και ερήμην των λαών, από την ΕΕ.Σχετικά όλοι οι ευρωβουλευτές ήταν μυστικιστικά σιωπηλοί γνώστες του σχεδιαζόμενου εγκλήματος εις βάρος των λαών της ΕΕ και μάλιστα λέγεται ότι μετείχαν σε φροντιστήρια - μαθήματα «πνευματικής τους ωρίμανσης » για το θέμα. 

Για την προετοιμασία του εγκλήματος ιδρύθηκαν και διάφορες προδοτικές οργανώσεις ΜΗΚΥΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) όπως, ΕΛΙΑΜΕΠ, Ελσινκι Γουώτς, η γερμανική δήθεν διαφάνειας, ΚΕΜΟ κτλ, που σκοπό είχαν την συνεχή διάβρωση και εξύβριση των Ελλήνων ώστε να τους κάνουν να αισθάνονται ένοχοι.

Στη συνωμοσία μετείχαν όλα τα κόμματα της Ελλάδας . Ψευτοδεξιά, ψευτοαριστερά, ψευτοσοσιαλιστικά και ψευτοοικολογικά όλα με τον ίδιο σκοπό και με διαφορά ένα ψευδές όνομα ως προκάλυψη και εξαπάτηση του κόσμου.Για να ήμαστε σωστοί το ΚΚΕ μετείχε στην καταστροφή του Ελληνικού Έθνους για άλλους «διεθνιστικούς» λόγους της «αγκύλωσης» του εγκεφάλου του από την οποία πάσχει διαχρονικά από την εποχή της κομμουνιστικής της διεθνούς και όχι για νεοταξικούς λόγους.

Πλην των άλλων άρχισε τότε με την λαθρομετανάστευση η προσπάθεια καταστροφής του Ελληνικού Έθνους (ως δήθεν ιμπεριαλιστικού οργάνου κατά ηγετικούς ουσία νεοταξικούς κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ) με την ομόθυμη συμφωνία όλων των ανωτέρω ψευτοκομμάτωνΜε διαφημίσεις τότε του Σημίτη εκαλείτο με διαφημίσεις σε όλην την Ασία ο κάθε Χασάν να έρθει στην Ελλάδα να εργαστεί. Για τον σκοπό αυτόν ο Σημίτης αφαίρεσε την φύλαξη των Ελληνικών συνόρων από τον Ελληνικό Στρατό. Το τι ακολούθησε είναι γνωστό.

Η ίδια πολιτική συνεχίστηκε από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή που απέλυσε από υπουργό τον Βύρωνα Πολύδωρα όταν επεσήμανε την επερχόμενη καταστροφή με το λαθρομεταναστευτικό και προσπάθησε να αντιδράσει (εάλω η πόλις). Πριν την απόλυση του καθημερινά εξύβριζαν τον τότε υπουργό Πολύδωρα τα πουλημένα μεγάλα κανάλια.Άρχισε παράλληλα η επίθεση στη παιδεία των Ελλήνων, στην ιστορία τους και στη θρησκεία τους.

Θυμίζω το Ρεπούσιο τερατούργημα της ιστορίας της της 6ης Δημοτικού με «τον συνωστισμό στην παραλία της Σμύρνης» στην οποία ιθύνοντα ρόλο είχε η τότε νεοταξική υπουργός παιδείας του Κώστα Καραμανλή, η νυν ευρωβουλευτής Γιαννάκου – Κούστικου. Δηλαδή και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλή. Υπενθυμίζω επίσης τον άγριο πόλεμο από όλα τα (νεοταξικά) κόμματα εναντίον του Έλληνα μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χσριστόδουλου που αντδρούσε σθεναρά στα ανθελληνικά τους σχέδια τους

Από πολύ πριν είχαν αλωθεί από τα κόμματα (ψευτο-αριστεροδεξιοσοσιλιστικοοικολογικά) όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις από τη ΓΣΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας) μέχρι επίπεδο δημοτικού. Είχεν επίσης αλωθεί κομματικά και η Μέση Παιδεία με τα δεκαπενταμελή κτλ. Καθώς επίσης είχε κομματικοποιηθεί όλη η Ανωτάτη Παιδεία, οι σπουδαστές, οι περισσότεροι διδάσκοντες κτλ.

Στα σχολεία της Μέσης εκπαίδευσης γινόταν, δήθεν για δημοκρατικούς σκοπούς, παράνομος προσηλυτισμός ανώριμων παιδιών για μετατροπή τους σε πειθήνια κομματικά όργανα.Μετά την προδοσία στα ΙΜΙΑ του Σημίτη και την αντεθνική παράδοση του ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν στους τούρκους από τον Σημίτη, τον αποκαλούμενο συνθηματικά «μεγάλο τραγουδιστή» Πάγκαλο και τον νυν Έλληνα πρέσβη στην Κύπρο, ακολούθησε από όλα τα κόμματα η προδοσία της Ελληνισμού της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν.

Υπενθυμίζω ότι εντολή και του Μολυβιάτη, τότε ΥΠΕΞ της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, ήταν όλοι οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν στην Ευρωβουλή, υπέρ του σχεδίου Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου. Μόνον ο τέως πρεσβης Χρήστος Ζαχαράκης προς τιμήν του παρήκουσε.

Είχε προηγηθεί επίσης η προδοσία των Σημίτη και ΓΑΠ στο Ελσίνκι και στη Μαδρίτη με αναγνώριση «συνοριακών διαφορών» με τη τουρκία «και ζωτικών συμφερόντων» της στο Αιγαίο (όρα Χρήστου Σαρτζτετάκη, ΛΟΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥ ΑYTOΠΑΓΙΔΕΥΣΕΩΣ,http://www.sartzetakis.gr/points/ellinismos11.html ).

Υπενθυμίζω επίσης τα όσα είπε η τότε πρόεδρος της Βουλής κατά την πρώτη ορκωμοσία του κατάλληλα προφανώς επιλεγέντα ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια (ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Μόνον αφελείς νομίζουν ότι όσα είπε η τότε Πρόεδρος της Βουλής, που περιέγραφαν τη σημερινή υπάρχουσα στην Ελλάδα κατάσταση και το τι θα ακολουθήσει, ήταν εν αγνοία των Παπούλια και Καραμανλή. Τα γνώριζαν και προφανώς τα είχαν εγκρίνει πριν τα αναγνώσει η κ. Μπενάκη και προήρχοντο από τη Νέα Τάξη της ΕΕ.

Με την καθημερινή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου φτάσαμε στο 2009 με την διατεταγμένη παραίτηση του Κώστα Καραμανλή για να ανοίξει ο δρόμος του εφιάλτη ΓΑΠ για τη «σωτηρία» της Ελλάδας.

 Ο οποίος είχε αρχικά την σιωπηλή υποστήριξη του Σαμαρά που εκλεγεί ως «πατριώτης» πρόεδρος της ΝΔ (ακούστε το βίντεο, μέχρι και ο Νεοκλής Σαρρής είχε παρασυρθεί, όπως και ο υποφαινόμενος και 800.000 Έλληνες,έκκληση προς όλους τους πατριώτες ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και που εν συνεχεία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή «σωτηρία» της.)

Συμπέρασμα: Για να αντιδράσει οργανωμένα ο Ελληνικός λαός απαιτείται οργάνωση από πατριωτικούς φορείς.Έτσι σήμερα ο Ελληνικός λαός προδωμένος και υποδουλωμένος,α πό τον πρωθυπουργό εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα!!!. Από όλα σχεδόν τα κόμματα, από τον νυν Αρχιεπίσκοπο Αθηνών (ο οποίος είναι συνυπεύθυνος για τα διαπραττόμενα), από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, θα έλεγα και από άλλους κρατικούς θεσμούς που «αποφάνθηκαν» ότι η υποδούλωση του Ελληνισμού είναι συνταγματικά «ορθή», δεν εμπιστεύεται κανένα.

Επιπλέον 4.000.000 Έλληνες βρίσκονται σε μέγιστη απελπσία χωρίς εργασία ή εγαζόμενοι χωρίς να πληρώνονται,60% των νέων μας είναι χωρίς εγασία, κτλ.Επομένως με τις ανωτέρω συνθήκες οργανωμένη αντίσταση είναι αδύνατη.

Μόνον ανοργάνωτη αντίσταση απελπισίας αναμένεται. Που είναι άγνωστο ποια μορφή θα πάρει. Εκεί οδηγούνττα πράγματα".


Ο Ευριπίδης Μπίλλης είναι τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου