Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΕΜΕΤΕ. Οι νέοι δικαστές, δεν βλέπουν Mega.

MEGA ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA, 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.


Πρώτο θέμα, Λιάπης.


Δεύτερο θέμα, Τομπούλογλου.


Τρίτο θέμα, χιονόπτωση στις ανατολικές ΗΠΑ.


Να τους ενημερώσουμε για κάτι. 


Μπορεί να υπάρχει ένας κύκλος συστημικων “λειτουργών” της δικαιοσύνης που αντί για τον ΚΠΔ εφάρμοζαν την αρθρογραφία του ΔΟΛ. 


Κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες που αποπειράθηκαν να φυγαδεύσουν διαπλεκόμενα καθάρματα, καθάρματα του μνημονίου, .......τραπεζίτες κλπ, με αντάλλαγμα τα διθυραμβικά σχόλια της διαπλοκής και τις ελεγχόμενες προαγωγές.


Υπάρχει όμως και ο ισχυρός πυρήνας αυτών που είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν Θερμοπύλες. Να αποτρέψουν την πορεία της πατρίδας προς τον όλεθρο. Αυτός ο πυρήνας δεν εξαντλείται σε ηρωϊκές μορφές όπως ο Πεπόνης ή ο Μαλλής.


Αντίθετα, αυτοί οι χαλκέντεροι Έλληνες, απετέλεσαν την μαγιά για το “τάγμα” των νέων δικαστών. Ταγμένων στην πατρίδα, την δικαιοσύνη, την δημοκρατία.


Οι νέοι δικαστές που έχουν πλέον την αποφασιστικότητα και την δύναμη να ξεριζώσουν την συμμορία που υποδούλωσε την Ελλάδα και να φτάσουν μέχρι την κεφαλή. Την κεφαλή που φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα σας, μαζί με τα πολιτικά του παιδιά – υπηρέτες της διαφθοράς.


Ένας προς έναν, τα καθάρματα του “εκσυγχρονισμού” θα οδηγηθούν στις φυλακές. Κάθε μία από τις διορισμένες περσόνες που κλωνοποιήθηκαν στα εκκολαπτήρια του χρηματιστηρίου, των swaps, της Ιονικής, της ΔΕΚΑ, της Γενικής Αποθηκών, της Siemens και της Goldman Sachs, θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στις Ελληνικές φυλακές.


Είναι αναμενόμενο το βρώμικο σύστημα να επιδιώκει το χάος στην Ελλάδα. Ώστε αυτές οι περσόνες να φύγουν ανενόχλητες και να παριστάνουν τους αντιστασιακούς στο Βερολίνο, όπως έκαναν οι Τσοχατζόπουλοι. 


Προδίδοντας παράλληλα Θράκη και Αιγαίο ως άλλοι “δημοκράτες”.

Ιωαννίδης όμως δεν θα υπάρξει, παρ’ όλες τις προσπάθειες σας. 


Εθνικός ακρωτηριασμός από κυβερνήσεις περιορισμένης νοημοσύνης που θα διαδεχθούν κυβερνήσεις διεφθαρμένων, δεν θα επιτευχθεί.


Η ορμή των νέων δικαστών εκτός από τους πολιτικούς και οικονομικούς εγκληματίες, θα ξεριζώσει κάθε δημιούργημα του φαύλου σημιτισμού. 


“Δεξιό” και “Αριστερό”.


Αναμένετε…

 

 

olympia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου