Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Οι Γερμανοί θέλουν τα Γερμανικά ως επίσημη γλώσσα στην Ευρώπη !

Με μια προκλητική δήλωση του προϊσταμένου της εγκάθετης συγκυβέρνησης, Μάρτιν Σούλτς και προέδρου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, διαφαίνεται και από επίσημα πλέον χείλη  που τελικά αποσκοπούν οι Γερμανοί. 

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με συνέντευξή του στη Süddeutsche Zeitung μίλησε για τις αλλαγές τις οποίες θα κάνει, αν εκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις εκλογές του Μαΐου. 

Μεταξύ, αυτών, όπως είπε θα είναι να καταστήσει τα γερμανικά ως επίσημη γλώσσα εργασίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ! 


Η γλώσσα των βαρβάρων και αυτών που έχουν αιματοκυλίσει την Ευρώπη προσφέροντας εκατόμβες νεκρών να γίνει και επίσημη γλώσσα των Ευρωπαίων..στα νέου  τύπου στρατόπεδα εργασίας που δημιουργούν.

Τι άλλο θα ακούσουμε...... Τελικά αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν παραιτήθηκαν από το επεκτατικό τους όνειρο, το οποίο θέλουν να υποτάξουν όλη την Ευρώπη. Και αν με τους πολέμους των όπλων αποδείχθηκαν ανίκανοι να τα καταφέρουν προσπαθούν με τον οικονομικό πόλεμο να τα επιτύχουν.

Αν την δήλωση αυτή την είχε κάνει κάποιος Έλληνας θα μιλούσαν για Εθνικιστικούς παροξυσμούς, παραλογισμούς, θα είχαν βγεί τα παπαγαλάκια της αριστερής νεοταξικής θολοκουλτούρας και οι απολιθωμένοι κομμουνιστές, παλιοί συνεργάτες των Γερμανών ( Ρίμπεντροπ-Μολότοφ ) και θα είχαν επιδοθεί σε κανένα κρεσέντο μπουρδολογίας. 

Για αυτό πρόσθεσε προληπτικά ο Μάρτιν Σούλτς πως «Δεν υπάρχει κανένα αλαζονικό ή εθνικιστικό στοιχείο στο να λες ότι θες να ενισχύσεις τη γερμανική γλώσσα στην Ευρώπη» και έτσι μείνανε ήσυχοι οι εν λόγω συνοδοιπόροι και μελλοντικοί συνεργάτες. 

Μπορούν πάντως και μερικοί ντόπιοι λάτρεις του Γερμανικού Εθνικισμού να είναι ικανοποιημένοι που σε λίγο θα φωνάζουν όλοι μαζί, φιλελεύθεροι, νεοφιλελεύθεροι, συνοδοιπόροι, εθνικοφιλελεύθεροι, Deutschland über alles 

Εμείς θα απαντήσουμε με ρήση του Περικλή Γιαννόπουλου 

«Δεν θα κρίνετε σεις οι Φράγκοι-τα χθεσινά αγριογούρουνα-εμάς, αλλά εμείς θα κρίνωμε εσάς και τον πολιτισμό σας»    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου