Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Άι πηδηχτείτε εσείς και το ευρώ σας!

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ: 

"Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ"


 Η προδοτική έως ηλίθια υιοθέτηση του ευρώ -όπως παλαιότερα του χρυσού κανόνα- ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ -εκτός των άλλων- την νομισματική και πιστωτική πολιτική μιας χώρας.


 Η ποσότητα του χρήματος που κυκλοφορεί σε κάθε κράτος μέλος της ΟΝΕ και υπόκειται στον απόλυτο έλεγχο της ΕΚΤ, αποτελεί, μαζί με όλα τα λοιπά πιστωτικά μέσα, την αγοραστική δύναμη, από την οποία τροφοδοτείται κάθε μορφή παραγωγικής πρωτοβουλίας. 

Το χρήμα είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ζήτησης. 

Όταν δεν υπάρχει ρευστότητα, είναι σαν να ....
....μένει η μηχανή από καύσιμο: σταματά να δουλεύει! Αυτό προκαλούν στην Ελλάδα σήμερα: 

Καταναγκαστική καθολική ανεργία, η οποία προκαλεί με τη σειρά της ύφεση, εσωτερική υποτίμηση, απώλεια περιουσιακών στοιχείων, πτώχευση, δηλαδή ένα καθοδικό σπιράλ βίαιου οικονομικού και βιολογικού θανάτου!

- Την μονοπωλιακή δυνατότητα διαχείρισης του χρήματος εντός της ΟΝΕ έχει η ΕΚΤ, η οποία στα πρόσφατα κρίσιμα γεγονότα της Κύπρου, με αμιγώς φασιστικό τρόπο, έβαλε το δίκοπο μαχαίρι στο λαιμό της Κύπρου, ότι αν αυτή δεν υποχωρούσε στις απαιτήσεις του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών (σ.σ. του Βερολίνου), θα διέκοπτε η ΕΚΤ άμεσα κάθε παροχή ρευστότητας χρήματος στο σύστημα!!! Δηλαδή εκβίαζε τη μεγαλόνησο μεαιφνίδιο οικονομικό θάνατο. Τουτέστιν, η ΕΕ/ΟΝΕ δεν είναι οικονομική συνεργασία ελεύθερων δημοκρατικών κρατών μελών, αλλά μαφιόζικη τυραννική συμμορία!

- Ποια η αλληλεγγύη των λαών, ποιο ευρωπαϊκό κεκτημένο και πράσσειν άλογα; Όλα φούμαρα και γυαλιστερές χάντρες για τους βλάκες ιθαγενείς!

- Με την έλλειψη χρήματος, η κατάστρωση και εκτέλεση παραγωγικών προγραμμάτων είναι ανέφικτες, αν η χρηματοδότησή τους μπορεί -όπως γίνεται από το 2010 στην Ελλάδα, με τον πλέον βάρβαρο τρόπο με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις- κάθε στιγμή, να διακοπεί εξαιτίας μιας ευμετάβλητης πιστωτικής πολιτικής.

- Σε κάθε αναστολή παροχής πιστώσεων (ρευστότητας), η παραγωγική δραστηριότητα σταματάει, η ανεργία διογκώνεται, η απόδοση των παραγόντων της παραγωγής μειώνεται, η κατανάλωση λιγοστεύει στα απολύτως απαραίτητα, ενώ οι σταθερές αυτές δαπάνες προκαλούν μεγαλύτερο βάρος και σχεδόν εξουθενωτική οικονομική αφαίμαξη στα λαϊκά στρώματα και γενικώς, τα εργαλεία της πραγματικής οικονομίας παύουν να δουλεύουν.

- Γιατί το χρήμα σε οποιαδήποτε μορφή είναι το απαραίτητο εργαλείο άσκησης οικονομικής πολιτικής. Αυτά είναι γνωστά στους πρωτοετείς φοιτητές των Οικονομικών επιστημών αλλά και κατανοητά σύμφωνα με τον κοινό εμπειρισμό μας!

- Το ευρώ δεν είναι απλά η αντικατάσταση της δραχμής με ένα άλλο νόμισμα! Είναι η ταυτόχρονη παράδοση όλων των όπλων άσκησης της οικονομικής πολιτικής γενικότερα. 


Στον αδυσώπητο επομένως πόλεμο, που μας έχουν κυριολεκτικά κηρύξει οι «φίλοι» μας, εμείς σαν ηλίθιοι είμαστε ξυπόλητοι και άοπλοι! Οι "κουτόφραγκοι" παράγουν πλασματικό χρήμα από το μηδέν και το ανταλλάσσουν με προϊόντα της πραγματικής μας οικονομίας, με τον ορυκτό μας πλούτο, ακόμα και με τα εθνικά μας εδάφη! Μιλάμε για καθαρή απάτη και προδοσία! 

- Κοντολογίς, ύστερα από τα παραπάνω, κάτι εξωνημένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, κάτι "οικονομολόγοι" τύπου Σημίτη, Παπαδήμου κλπ. και κάτι κομισάριοι αντεθνικών νομοθετημάτων και οσφυοκάμπτες νενέκοι τύπου ΓΑΠ, Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρα κλπ., μαζί με όλα τα πολιτικά και οικονομικά δεκανίκια τους, που παράδωσαν τη χώρα στους βαρβάρους, φτωχοποιούν, εξαθλιώνουν και εξανδραποδίζουν τους Έλληνες και μετατρέπουν τα παιδιά μας σε υπηρέτες και χανουμάκια ... πρέπει το λιγότερο, να εξωστρακιστούν από τη χώρα.

- Στην Ελλάδα έγιναν σημεία και τέρατα τις τελευταίες δεκαετίες σε βάρος των συμφερόντων του Έθνους και σε καμιά περίπτωση δεν θα μείνουν εσαεί στο απυρόβλητο και ατιμώρητα. 


Γιατί, οι κολάσιμες πράξεις όσων κριθούν ένοχοι για την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας και την ευθανασία του εθνικού μας νομίσματος, με όλες τις δραματικές συνέπειες και τη γενοκτονία πάνω σ ένα ολόκληρο λαό είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και εσχάτη προδοσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου