Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΩΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Και τώρα μέσα στη δίνη αποπληθωρισμού μιλάνε για ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα! 

Μας δουλεύουν ξεδιάντροπα, κι εμείς ακόμα τους κοιτάμε! 

Απαιτούν το 100% του κόπου μας σε φόρο, θέλουν τη φυσική μας πια εξόντωση κι εμείς τρέχουμε και δε φτάνουμε! 

Τα ιδιωτικά δάνεια μάς τα «φόρεσαν», για να μας υποτάξουν και να κερδίσουν πολλαπλάσια από αυτά, απαξιώνοντας και μειώνοντας την αξία της περιουσίας μας κάτω κι από το μισό της αξίας κτήσης!

Ποιος άλλος από τις τράπεζες επωφελήθηκε από αυτή τη λεγόμενη «εσωτερική υποτίμηση»; Τις χρηματοδοτούμε κιόλας ,φορτώνοντας στο δημόσιο χρέος τα ποσά της ληστείας! 


Ποτέ δε χορταίνουν τα «θηρία», αν ο ραγιάς δε σταματήσει να είναι πρόβατο κι αν δεν πάψει ....
...να υποστηρίζει τους δήθεν «αντιμνημονιακούς» κι «αντιπολιτευόμενους» της γενοκτονίας και του εφιάλτη που ζούμε! 

Κι ο Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός πριν τις εκλογές! 

Θα ξυπνήσουμε ποτέ από το λήθαργο; Μας κλέβουν την πατρίδα και διαλύουν τις ζωές μας. 

Μας πεθαίνουν, κι εμείς σαν κοπάδι πάμε από τον Άννα στον Καιάφα, νομίζοντας πως αλλάζοντας «πλευρό» κάτι θα αλλάξει, κι αυτοί κερδίζουν χρόνο για να μας αφανίσουν τελειωτικά πια!

Όποιος δέχεται έστω μέρος του χρέους είναι εχθρός του λαού! 


Κι όποιος δέχεται το νόμισμα της υποταγής στην τραπεζοκρατία –τρομοκρατία των ευρωμαφιόζων ,το ευρώ, είναι ταυτισμένος με τα συμφέροντα τους! 

Είναι και κάποιοι που μιλάνε για κατοχική δραχμή, που θα χάσει το 50%της αξίας της και θα διολισθαίνει, δηλαδή την κατοχική δραχμή της ολοκληρωτικής μας καταστροφής-κάτι «αριστερά» σχέδια Β, πιο εφιαλτικά κι από τα Α, καθοδηγούμενα από τα γνωστά κέντρα!

«Δοξάστε» τους προδότες ,που μας «σφάζουν» και ξεπουλάνε τη χώρα! Υποταχτείτε και παραδώστε τα παιδιά σας στα « θηρία», 
ή αγωνιστείτε για μια Ελλάδα ελεύθερη και περήφανη στα χέρια του λαού της, με εθνική ανεξαρτησία, λαική κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη! 

Μόνο εμείς αξίζουμε αυτή τη χώρα όσοι τη διεκδικούμε με αγώνα, αφοσίωση. Μόνο η Ελληνική ψυχή μπορεί να τους σαρώσει και να ακυρώσει τον ψυχολογικό πόλεμο που μας κάνουν, γιατί αυτός είναι το πιο φονικό σύγχρονο όπλο της ισοπέδωσης και του αφανισμού των λαών. 

Κι ο οικονομικός για να σου στερήσουν την αξιοπρέπειά να σε ευτελίζουν, να σε υποτάξουν! όταν σε έχουνε σαν σκυλί του Παυλώφ ξωπίσω τους να τρέχεις το σαδισμό και τη φρίκη πώς να τα’ αντιπαλέψεις;Τρέμεις τον ίσκιο σου,ενώ αυτοί είναι σκιάχτρα!

Είναι διεστραμμένοι νόες,που μόνο ο σατανάς συγκρίνεται με τον τόσο παραλογισμό τους.

Είναι ανθρωπόμορφα τέρατα,που σε κάνουν να νιώθεις δέος κι ένα φόβο ,που παραλύει τις αντιστάσεις σου.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΖΟΥΜΕ! ΚΑΙΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΩΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου