Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΖΙΠ! Η.Παναγιώταρος: "Δεν σας σώζει ούτε η ελιά...ούτε ο δάκος"

Απίστευτη απάντηση έδωσε για τα διόδια ο Μ.Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είπε ότι για τα διόδια φωνάζουν "όσοι έχουν τζιπ"!

Δηλαδή όλη η χώρα είναι πλούσια, όλοι οδηγούμε τζιπ και Φεράρι, και κακώς φωνάζουμε για τις μικρές "αυξησούλες" των διοδίων.

Δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί και στην ΧΑ, για να λάβει την απάντηση από τον Η.Παναγιώταρο ότι δεν τους σώζει "ούτε η ελιά......ούτε ο δάκος" στις ευρωεκλογές.
 
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση για τα διόδια, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΧΑ «Είστε έτοιμοι να βάλετε φωτιά στη χώρα. Είστε έμποροι της δυστυχίας και βάζετε μπάρες στα μυαλά των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα, αλλά οι χειρότεροι εφιάλτες που θέλουμε να ξορκίσουμε».
 
Στη συνέχεια πρόσθεσε απαντώντας στις καταστροφές και τις φωτιές που σημειώθηκαν στα διόδια του Ωρωπού. «Ποιοι κερδίζουν από τη φωτιά στα διόδια; Οι τηλεαστέρες προκειμένου να βγουν για δύο ημέρες στην τηλεόραση. Ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν για τις τιμές; Αυτοί που έχουν μάθει να ζουν εις βάρος των υπολοίπων. Αυτοί με τα τζιπ που θέλουν όλα να τους πληρώνει το κράτος».
 
Τι να πούμε αυτή είναι η νοοοτροπία κάποιου ο οποίος παίρνει μισθό χιλιάδων ευρώ το μήνα από τους φορολογούμενους, και δεν έχει βιοποριστικά προβλήματα.

Κανείς δεν του εξήγησε ποτέ ότι κάποιος που δουλέυει μακριά πρέπει να περναέι από τα διόδια καθημερινά.Δεν έχουμε όλοι την τύχη να είμαστε στη ...Βουλή, ή να είμαστε βουλευτές.
 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος εξαπέλυσε με το γνωστό -πλέον- προκλητικό του τρόπο επίθεση στον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας «Ερχονται οι εκλογές και δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε οι «58», ούτε η «Ελιά», ούτε και ο δάκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου