Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!

Πού είναι οι ιεράρχες να σηκώσουν το λάβαρο; "Σε λίγο δεν θα έχουν καμία αξία τα θερμά λόγια του άμβωνα, γιατί δεν θα υπάρχει κάνεις για να τα ακούσει"

Ο δημοσιογράφος-τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης ο οποίος έχει πληροφόρηση για ό,τι αφορά σε διεθνή θέματα και ειδικά αυτά που άπτονται των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αναφέρει για την προδοσία της Κύπρου και για το όνομα της μεγαλονήσου το οποίο θα αλλάξει μετά την αποδοχή του δόλιου νέου σχεδίου Ανάν που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στην Κύπρο: 


"Τώρα αντί για Κυπριακή Δημοκρατία, αντί για απελευθέρωση των κατεχομένων από τον παράνομο κατοχικό στρατό, αντί για καταδίκη τιμωρία και απαλλαγή της μεγαλονήσου από τους εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους που βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου έχει μεταφέρει στην Κύπρο η Άγκυρα, θα έχουμε ισοτιμία με τους εισβολείς, ισοτιμία με τους παρανόμους κατακτητές της μεγαλονήσου, ισοτιμία με τον....
..... βιασμό της κυπριακής ιστορίας από το καθεστώς της Άγκυρας. 

Τα ίδια δικαιώματα με τους κατοχικούς, τα ίδια δικαιώματα με τους μουσουλμάνους εποίκους που τώρα πια ελευθέρα θα κατακλύσουν όλη την Κύπρο και σε λίγα χρόνια αντί για Κύπρο θα έχουμε την… ΙσλάμΚιμπρις. 

Άλλωστε αυτό είναι το σχέδιο που μας περιμένει και εδώ στην Ελλάδα. 

Ήδη αρχίσει να εκτελείται με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που οργανωμένοι έρχονται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου για να «αλωνίσουν» και να εξαφανίσουν κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο.

Αυτοί είναι οι προδότες της Κύπρου και αυτό είναι το έργο τους! 


Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί ένοχοι αυτής της νέας μεγάλης προδοσίας που είναι η αρχή του ξεπουλήματος όλων των εθνικών θεμάτων! 

Είναι και όλοι όσοι έχουν ακόμα την δυνατότητα να αντιδράσουν και δεν αντιδρούν. 

Το ίδιο ένοχοι είναι και αυτοί που φορούν στολές, που φορούν ράσα, που φορούν γραβάτες και κουστούμια και παίζουν τον ρόλο του δημοσίου προσώπου μιας εξοντωμένης κοινωνίας. 

Ένοχοι είμαστε όλοι μας! Σε λίγο καιρό αντί για Ελλάδα θα έχουμε ένα «Ισλάμ-Ελαδέξ» και τότε δεν θα έχουν καμία αξία τα θερμά λόγια του άμβωνα, γιατί δεν θα υπάρχει κάνεις για να τα ακούσει".

Πού είναι οι ιράρχες ν' ακούσουν; Πόσο ακόμη θα περιμένουμε απαθείς; Να γίνουμε παντελώς ραγιάδες θέλουμε; 


indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου