Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μίκης και η ΣΠΙΘΑ τώρα δικαιώνονται.

της Ιωάννας Κολοβού

Η ΣΠΙΘΑ τη βραδιά της 7ης -11-2012, έκαμε το ιστορικό χρέος της.

Ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες, σε ότι αφορά την Αποκλειστική Οικονομική ζώνη καθώς  και τον Εθνικό ορυκτό

μας πλούτο, τον οποίο προσπαθούν να υφαρπάξουν οι ξένες δυνάμεις που καταδυναστεύουν τον τόπο, οδηγώντας τη χώρα και τους πολίτες στην οικονομική εξαθλίωση.

Η χώρα μας είναι το πιο «ακριβό οικόπεδο» σε γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό επίπεδο αλλά κάποιοι κρατούν στην αφάνεια, τον φυσικό και ορυκτό μας πλούτο.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, την αποκλειστική οικονομική μας ζώνη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε σημαντικό ρόλο στα χρόνια που θα ακολουθήσουν μιας και η πατρίδα μας βρίσκεται στο ενεργειακό σταυροδρόμι ....

....τριών ηπείρων.

Γλαύκας ες Αθήνας κομίζει ο πρωθυπουργός μιλώντας σήμερα για τον Εθνικό ορυκτό μας πλούτο που κρύβεται κάτω από Αιγαίο, Ιόνιο και Νότια της Κρήτης. Καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία για τις εκλογές, αίφνης θυμήθηκε κάτι το οποίο σε διάστημα 25-30 ετών θα μας φέρει έσοδα 150 δις ευρώ!!! 


Στη φτωχή και καταχρεωμένη χώρα μας!!!!

 Όταν αυτό το είπε για πρώτη φορά ο Μίκης Θεοδωράκης και η ΣΠΙΘΑ πριν από χρόνια, άλλοι μας είπαν γραφικούς και άλλοι μας αγνόησαν επιδεικτικά. Κι όμως τολμήσαμε τότε, μεσούσης της παντοδυναμίας της Τρόικας και του ΔΝΤ, με τους θλιβερούς υποτακτικούς να εφαρμόζουν πιστά τις διαταγές, να πούμε θαρρετά ότι ο ορυκτός πλούτος μας είναι τόσο μεγάλος που όχι μόνο θα εξοφλήσουμε το …χρέος μας αλλά θα είμαστε μια χώρα με όλες τις προϋποθέσεις για μεγάλη ανάπτυξη.

Η είδηση που βγήκε με τυμπανοκρουσίες, έχει ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 2014:

«Για ισχυρές ενδείξεις σχετικά με την ύπαρξη σημαντικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο και Ιόνιο, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης στο ΥΠΕΚΑ.

Ο πρωθυπουργός, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφέρθηκε σε έσοδα ύψους έως και 150 δισ. ευρώ σε βάθος 25-30 ετών από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε, επίσης, το data room του υπουργείου, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί το σύνολο των δεδομένων που έχουν προκύψει από τις έρευνες οι οποίες έχουν γίνει κατά καιρούς στην ελληνική επικράτεια…»

Η άλλη είδηση που εξαφάνισαν τα ΜΜΕ είχε ημερομηνία 7 Νοεμβρίου του 2012.

Εκείνη την ημέρα στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ, αν δεν αναφέρθηκε καθόλου.

Θέμα: Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ .

Μέσα στο μάτι του κυκλώνα, τον πυρετό του μνημονίου , της πολιτικής τρομοκρατίας , των απειλών, και της απέραντης κατρακύλας της χώρας, ένας Έλληνας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ύψωσε το ανάστημά του και προσπάθησε να δώσει θάρρος στους συμπατριώτες του. 

Μη φοβάστε! Δεν θα χαθούμε ! Υπάρχει ελπίδα!

 Η Ελλάδα δεν είναι μια φτωχή χώρα όπως θέλουν να μας την παρουσιάσουν. Έχει μεγάλο πλούτο στα σπλάχνα της, αλλά μας τον κρύβουν. 

Εμείς θα σας τον φανερώσουμε!!!

Στη εκδήλωση μίλησαν, ο Μίκης Θεοδωράκης , ο Γιώργος Κασιμάτης

Συνταγματολόγος, Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου

στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. ο Ηλίας Κονοφάγος Δρ. Χημικός Μηχανικός (πρώην Διευθυντής Έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ), ο Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Αναλυτής και ο Ανδρέας Τσιφτσιαν , οικονομολόγος. Παρέμβαση έκανε ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η υπογράφουσα. Ιδού τι είπα στον πρόλογό μου, παρουσιάζοντας τους ομιλητές:

«Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών (ΣΠΙΘΑ) ανέλαβε το ιστορικό ΧΡΕΟΣ να ενημερώσει τους Έλληνες, για όσα του κρύβουν.

Γι αυτό διοργανώνουμε απόψε αυτή την εκδήλωση με θέμα:

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Γιατί ναι, υπάρχει τεράστιος Εθνικός Πλούτος-φυσικός και ορυκτός – αλλά τον προορίζουν για τους ξένους εταίρους μας.

Γιατί πρέπει οι Έλληνες να γνωρίζουν πως η ακριβή πατρίδα μας, που βρίσκεται στο ενεργειακό σταυροδρόμι τριών ηπείρων κρύβει μέσα της μια τεράστια δύναμη.

Οι καθηγητές που καλέσαμε εδώ απόψε, ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, ο καθηγητής Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης και εμείς η Σπίθα, θα σας ενημερώσουν όχι μόνο για τον πλούτο που κρύβεται στα σπλάχνα της Ελλάδας, αλλά και τον τρόπο που μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε ανεξάρτητα από ξένους παράγοντες.»


ispitha

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου