Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο "ηγέτης" της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας, Βιτάλι Κλίτσκο,καλεί το ΝΑΤΟ δηλαδή το τσοπανόσκυλο των Εβραιοτραπεζιτών για πόλεμο ενάντια στην Ουκρανία και φυσικά εναντίον και της Ρωσίας...!!!

Με άλλο τίτλο βέβαια διότι όσο αγράμματος και αν είναι ο κόσμος και αμόρφωτος, όλοι ξέρουν λίγο-πολύ ότι οι γερμανοί την προηγούμενη φορά κατακρεουργήθηκαν πολύ άσχημα στο Στάλινγκραντ όπου και εκεί έχασαν όλον τον πόλεμο!

Πάνε για την ρεβάνς λοιπόν μπας και ρεφάρουν 70χρόνια μετά βάζοντας μπροστά τους Ουκρανούς για θύματα, αλλά ο Πούτιν βέβαια δεν είναι τόσο ανόητος για να κατέβει να παίξει "μπάλα" στην Ουκρανία..

... Πιθανότατα αλλού θα γίνει ο "αγώνας" (αν τελικά γίνει) και κάποιος άλλος (τρίτος) θα πληρώσει τα σπασμένα "φιλοξενώντας" την διεξαγωγή του "ματς". Με ένα σμπάρο... τρία τρυγόνια, μπορεί και τέσσερα!!!

Τελικά όλα γίνονται με αλματώδεις διαδικασίες!!!
Ο "ηγέτης" της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας, Βιτάλι Κλίτσκο, ζήτησε από τη Δύση να παρέμβει για να σταματήσει την κυβερνητική (!!!) βία!!!!

Ο Κλίτσκο (ο οποίος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη φυσικά για τις ένοπλες συγκεντρώσεις των διαμαρτυρόμενων) υποστήριξε ότι η επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Ανεξαρτησίας συνιστά "έγκλημα κατά της ανθρωπότητας"(!!!) και κάλεσε τους ηγέτες των δημοκρατικών χωρών να μην παραμένουν απαθείς "ενώ ένας αιματοβαμμένος δικτάτορας δολοφονεί τον λαό του"!!! (Μιλάμε για τρελό θράσος ο τύπος!!)

Με λίγα λόγια καλεί το ΝΑΤΟ δηλαδή το τσοπανόσκυλο των Εβραιοτραπεζιτών για πόλεμο ενάντια στην Ουκρανία και φυσικά εναντίον και της Ρωσίας...!!!

Αμ θα τους καταπιεί η Μαύρη Θάλασσα και αυτούς και τους Γερμανοευρωπαίους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου