Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Θέλουν οι νεκροπομποί της Ελλάδας να γίνουν αφεντικά της».

Ειδικά δικαστήρια για κακουργηματική απιστία προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας  αφού όπως τόνισε «με το νομοσχέδιο αυτό εκχωρούν τον έλεγχο των τραπεζών και μαζί τον έλεγχο της οικονομίας, του συνόλου σχεδόν της ιδιωτικής περιουσίας και τελικώς τον έλεγχο ολόκληρης της χώρας στα χέρια ξένων και εγχώριων κερδοσκόπων. 
Θέλουν ....
...οι νεκροπομποί της Ελλάδας να γίνουν αφεντικά της».
Όπως κατήγγειλε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι βαρύτατες ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων δεν αίρονται από την ψήφιση του νόμου με στόχο την συγκάλυψη παράνομων πράξεων από τις οποίες προκύπτει ζημία του Δημοσίου εκ των προτέρων γνωστή. Και μόνο η μεθόδευση τους αυτή, αποδεικνύει ότι το έγκλημά τους είναι προμελετημένο. 
Έγκλημα που στη νομική ορολογία ονομάζεται κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου».
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι το νέο μνημόνιο εγκανιάζει ένα νέο κύκλο βαρβαρότητας αφού κυβέρνηση και τρόικα μετά από τρία χρόνια λεηλασίας όπως είπε χαρακτηριστικά πάνε να ξεκοκαλίσουν ότι έχει μείνει από τον εθνικό πλούτο.
«Εκχωρούν τον έλεγχο των τραπεζών και μαζί τον έλεγχο της οικονομίας, του συνόλου σχεδόν της ιδιωτικής περιουσίας και τελικώς τον έλεγχο ολόκληρης της χώρας στα χέρια ξένων και εγχώριων κερδοσκόπων. 
Θέλουν οι νεκροπομποί της Ελλάδας να γίνουν αφεντικά της» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας για να υπογραμμίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν εκλεγεί στην κυβέρνηση «θα οδηγήσει όλους όσοι συνειδητά ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο στην ελληνική δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου