Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΝΕΛ: Ζωή Γεωργαντά, Άκης Τσελέντης, Νίκος Μαρκάτος υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως ανακοινώθηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο.
Η Ζωή Γεωργαντά, είναι καθηγήτρια της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ και είχε προχωρήσει «σε καταγγελίες περί ...
.....αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σε συνεργασία με την Eurostat και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα περιλαμβάνονται επίσης, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ που επικαλείται πηγές από τους ΑΝΕΛ: 
ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Ζησιμάτος, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, και ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με τον Κώστα Ζουράρι.
Να σημειωθεί, ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η συμμετοχή του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου