Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Οι πραγματικές προθέσεις της Δύσης για την Ουκρανία...

Φάνηκε επιτέλους η πραγματική αιτία της πτώσης Γιανουκόβιτς.

Πολλάκις σας έχουμε αναφέρει ότι ο στόχος της Δύσης είναι να πλησιάσει όλο και πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Πράγματι η παράνομη φιλοδυτική κυβέρνηση του Κιέβου, η οποία λαμβάνει αποφάσεις αγνοώντας την πολυπληθέστερη ανατολική Ουκρανία, «προτείνει» να ......χορηγηθεί στην Ουκρανία οικονομική ενίσχυση και σε αντάλλαγμα να εγκατασταθεί αντιπυραυλική ασπίδα στο έδαφός της.

Έτσι για να καταλαβαινόμαστε και να σταματήσει η καραμέλα περί ουκρανικής εξέγερσης κόντρα στο κατεστημένο και άλλα πολλά χαριτωμένα. 

«Η πρόταση μοιάζει πιο πολύ σαν μια προσπάθεια να δηλητηριαστούν οι σχέσεις μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, σε συνέντευξη Τύπου στην Μαδρίτη με τον Ισπανό ομόλογό του.

Πράγματι γνωστές στο ευρύ κοινό προσωπικότητες, όπως η Τιμοσένκο στην Ουκρανία ή ο Κασπάροφ στην Ρωσία, σαν να προσπαθούν να σύρουν την Δύση στο να παρέμβει δυναμικά κατά του Πούτιν.

 Η Ρωσία δεν μπορεί φυσικά να επιτρέψει μια τέτοια εξέλιξη και κάνει λόγο για επικοινωνιακό παιχνίδι των «νομοθετών της Rada». 

Άλλωστε με την επιτυχή εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου, έστειλε μήνυμα στις Η.Π.Α. πως δεν βρίσκονται τόσο μακριά, όσο νομίζουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου