Τρίτη 22 Απριλίου 2014

''Κύλισε ο τέντζερης κι βρήκε το καπάκι''....ΓΑΠ: Εγκαθετοι του Βενιζέλου οι πολίτες που με βρίζουν!

Ρεσιτάλ παραφροσύνης απο τον ΓΑΠ: Εγκαθετοι του Βενιζέλου οι πολίτες που με βρίζουν!

Οι αποδοκιμασίες των πιστών και δεινοπαθούντων συμπολιτών μας κατά την εβδομάδα των Παθών προς το πρόσωπό του μπορεί να μην πτόησαν τον Γιώργο Παπανδρέου που σχεδιάζει με 10-14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αποσχιστεί από το κόμμα του Ευ.Βενιζέλου τη νύχτα των Ευρωεκλογών.
Δεν τον πτόησαν ούτε τα ειδικά μέτρα ασφαλείας που πήραν οι άνδρες της φρουράς του – για να αποτρέψουν τα δυσάρεστα απ τη μήνι του κόσμου…. 
Τα μέλη της φρουράς του ήταν..
... ακροβολισμένα σε διάφορα σημεία στο ξενοδοχείο της Χερσονήσου εκεί στο Ηράκλειο όπου έκανε Ανάσταση.
Ο Γιώργος με συμπεριφορά «ψυχρού εκτελεστή» επικοινωνούσε όλες τις άγιες ημέρες με στενούς του συνεργάτες , σε κανέναν όμως δεν έδειξε την ανησυχία του για μια πιθανή ….ανάπτυξη της ΕΛΙΑΣ καθώς δεν επιθυμεί να γιγαντωθεί στην εκλογική μάχη το πολιτικό μόρφωμα-δημιούργημα του Ευάγγελου Βενιζέλου όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν οι στενοί του φίλοι.
Ο ΓΑΠ αναμένεται να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ένα και εφόσον τα πολιτικά πράγματα κυλήσουν έτσι όπως σχεδιάζει ο πρώην Πρωθυπουργός και αναμένεται το βράδυ της αναμέτρησης των Ευρωεκλογών να αποσχιστεί από το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του μαζί με μια καθόλου ευκαταφρόνητη δύναμη 10-14 βουλευτών!!
Με κεντρικό σύμβολο τον ήλιο που παραπέμπει σε αρχές και ιδέες του παλαιού ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ σκληραίνει τη στάση του κατά του σημερινού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και αντιπροεδρου της κυβέρνησης. 
«Έψαχνα επι μήνες οτιδήποτε γραφόταν εναντίον μου και τελικά βρήκα πως πίσω από ΟΛΕΣ τις επιθέσεις μου βρισκόταν ο Βενιζέλος….» φέρεται να επαναλαμβάνει σε στενούς του συνεργάτες ο Γιώργος.
Γι αυτό και η μάχη που θα δοθεί θα είναι σκληρή! Μάχη χαρακωμάτων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου