Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Ρωσία: Έτσι εκπαιδεύουν τα παιδιά για να γίνουν πραγματικοί πατριώτες! (φωτο)....ΕΜΕΙΣ;;;;;;;;

Ρωσία: Έτσι εκπαιδεύουν τα παιδιά για να γίνουν πραγματικοί πατριώτες! (φωτο)
Σηκώνονται από το κρεβάτι τους, φορούν τη στολή τους και ετοιμάζονται για το μάθημα. 
Ο εκπαιδευτής τους, ελέγχει αυστηρά αν η εμφάνισή τους είναι η αρμόζουσα και ξεκινάει να δίνει εντολές. 
Πρώτα κοιλιακοί, έπειτα .....
...κάμψεις και στη συνέχεια ασκήσεις εδάφους για ζέσταμα. Ακολουθούν οι οδηγίες για τον τρόπο που οπλίζει κανείς και ύστερα φτάνει η ώρα της σκοποβολής….
Οι ανήλικοι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολής του Στρατηγού Γερμόλοφ στην Σταυρούπολη της Ρωσίας, εκπαιδεύονται για να γίνουν δυνατοί στρατιώτες, υπάκουοι και πάνω από όλα πατριώτες, ξεχνώντας την παιδικότητα και την αθωότητα που θα άρμοζε στην ηλικία τους.
Οι επίδοξοι… πατριώτες, παράλληλα με τη μαθήματα της γλώσσας, της φυσικής και της ιστορίας, παρακολουθούν αυτά της στρατιωτικής στρατηγικής και του πατριωτισμού, όπως αναφέρουν οι βρετανικοί International Business Times.
Η κρατική σχολή επιτρέπει, μάλιστα, στους μαθητές να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά ταξίδια στρατιωτικού χαρακτήρα, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορούν να περάσουν τη νύχτα σε κάποια στρατιωτική βάση και να πάρουν μέρος σε ειδικές ασκήσεις καθώς και να χειριστούν όπλα.
Βέβαια, σε αυτές τις εξορμήσεις μπορούν να συμμετάσχουν μοναχά μαθητές που σημειώνουν πρόοδο στη σχολή με καλή βαθμολογία και διάθεση να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, ώστε να αποδείξουν ίσως στο μέλλον την αγάπη τους για την πατρίδα με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου