Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αλλάζουν ταμπέλα (σε Ελιά) για να γλιτώνουν χρέη 250.000.000 ευρώ!

Αποκαλυπτικός στις δημόσιες εξομολογήσεις του ήταν χθες ο Πάνος Καμμένος. 

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., μιλώντας το πρωί σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, επιτέθηκε με σφοδρότητα στις...
σημερινές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση της «δημοκρατίας», σημείωσε ότι το ....

....σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. 

«Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΠΑΣΟΚ. 


Απλά κρατάει μια ταμπέλα του ΠΑΣΟΚ, την οποία την αλλάζουν τώρα για να τη μετατρέψουν σε Ελιά, προκειμένου να αλλάξουν ΑΦΜ και να γλιτώσουν τα 250.000.000 ευρώ των δανείων» σημείωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος όσον αφορά τη Ν.Δ. έκανε λόγο για ένα ακροδεξιό κόμμα, που συμφωνεί στην αλλοίωση της Ευρώπης σε σχέση με τις παλιές θέσεις του για την Ευρώπη. 

«Οι παλιοί καθοδηγητές δεν θα μπορούσαν να περάσουν έξω από την πόρτα ούτε του Καραμανλή ούτε του Μητσοτάκη ούτε του Ράλλη» σημείωσε. 

Από την άλλη, κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή αλλά και τους υπουργούς της κυβέρνησής του να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το θέμα των στατιστικών στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. 

«Εγώ προσωπικά δεν ντρεπόμουν καθόλου που ήμουν μέλος αυτής της κυβέρνησης, γιατί ξέρω ότι η αλλοίωση των στοιχείων έγινε από την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου» σημείωσε.

Για το θέμα των δημοτικών εκλογών άφησε βολές κατά του Μπουτάρη. 

«Φοβάμαι ότι στη Θεσσαλονίκη η προσπάθεια που γίνεται για να εκλεγεί ο κ. Μπουτάρης είναι προσπάθεια την οποία κάνουν από κοινού οι εταίροι της κυβέρνησης. Και φοβάμαι ότι θέλουν έναν δήμαρχο που δεν θα τους δημιουργήσει προβλήματα όταν θα παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας. Σε αυτό το πλαίσιο εξάντλησαν την αυστηρότητά τους, πιθανώς μάλιστα να παραβίασαν τη νομιμότητα για την υπόθεση του υποψήφιου δημάρχου Χάρη Παπαγεωργίου»σημείωσε ο κ. Καμμένος. 

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση της «δημοκρατίας» για τη δική του ψήφο στην περιφέρεια, απάντησε:«Ναι, θα τον ψήφιζα τον κ. Τζιτζικώστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου