Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-VIDEOS-ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....

Φρούριο θύμιζε ο χώρος πέριξ του θεάτρου, κοντά στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Λάρισας, όπου βρέθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο ίδιος βρέθηκε στη Λάρισα, προκειμένου να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης από όλη τη χώρα, μία ανάσα πριν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στο πεζόδρομο, έξω από τον χώρο της προγραμματισμένης ομιλίας, βρέθηκαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, οι οποίοι παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν .......συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.   

Κάποια στιγμή η ένταση ξεπέρασε τα όρια. Η ενέργεια των αστυνομικών δυνάμεων να απωθήσουν μερίδα των διαμαρτυρομένων που βρέθηκαν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου και να  σπρώξουν οργισμένους πολίτες δια της βίας στο χώρο μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, προκειμένου να καταλαγιάσει η ένταση και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρουσία και του τοπικού βουλευτή Φίλιππου Σαχινίδη.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως με τους εκπαιδευτικούς, καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στο onlarissa.gr ο κ. Σαχινίδης, ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Βενιζέλο παρουσία των τηλεοπτικών φακών.

http://www.onlarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου