Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΤΟ σάπιο πολιτικό κατεστημένο συστηματικά απομονώνει πολιτικά και «μιντιακά» τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Χαρη Παπαγεωργίου ...

Pame.gr: «Απομονώνει συνεχώς τον Χαρη Παπαγεωργίου το σάπιο πολιτικό σύστημα».
Το διαβάσαμε και αυτό!!! Μέσα Ενημέρωσης να διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο... Μέσα Ενημέρωσης προβάλουν την υποχηφιότητα του Χάρη Παπαγεωργίου. Ή καλύτερα δεν προβάλουν. Ο λόγος για το pame.gr, το οποίο ξεκάθαρα κάνει λόγο για σάπιο πολιτικό κατεστημένο το οποίο απομονώνει πολιτικά και «μιντιακά» τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάλιστα, (που αποκαλεί τους Θεσσαλονικείς πολίτες «ντερβίσια» διαφημίζοντας με αυτό τον τρόπο την τιμιότητα και ντομπροσύνη τους), τους καλεί να ψηφίσουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον Χάρη, κάνοντας τον δικό της ανοιχτό αγώνα για την επίτευξη του στόχου αυτού.
Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν...
Διαβάστε το δημοσίευμα:
------------------------------------------------------------------------------------«Εμείς εδώ στο Pame.gr το είχαμε γράψει απο καιρό για τα δεινά που θα υποστεί ο Χάρης Παπαγεωργίου στο διάστημα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.Και δεν είμαστε ούτε μέντιουμ ούτε μάγοι.Απλά γνωρίζουμε πολύ καλά τον Χαρη Παπαγεωργίου και την πορεία του.
Το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν θέλει ανθρώπους σαν τον Χάρη Παπαγεωργίου με καθαρές και τολμηρές απόψεις,τίμιους,και σωστούς.Το πολιτικό σύστημα θέλει τους θρασύδειλους σαλτιμπάγκους πολιτικάντηδες,για να τους εχει πιόνια και γιουσουφάκια των διάφόρων συμφερόντων.
Τον Χάρη Παπαγεωργίου τον εχει γειώσει κανονικά το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο.Κάθε μέρα συναντάμε πολίτες στην Θεσσαλονίκη που ακόμη δεν ξέρουν οτι ο Χάρης βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης,Και μόλις τους το λέμε απορούνε ευχάριστα.
Εμείς σαν ομάδα του Pame.gr καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να μάθει ακόμη και ο τελευταίος Θεσσαλονικιός πολίτης,οτι ο Χάρης,βάζει υποψηφιότητα.Είναι κάτι που θα έπρεπε να το κάνει η δημοκρατία μας,αλλά εμείς με όσες δυνάμεις έχουμε προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά της, και να επέλθει,καί όσο επέλθει ισοροπία.
Στηρίζουμε ανοιχτά τον Χάρη Παπαγεωργίου,και παροτρύνουμε με κατάθεση ψυχής τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και αναγνώστες αυτού του ιστοτόπου,που ζουν και εργάζονται στην Θεσσαλονίκη,να ψηφίσουν τον Χάρη Παπαγεωργίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Οι Θεσσαλονικείς είναι ντερβίσια,και δεν πρέπει να αφήσουν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο,να κάνει για ακόμη μία φορά την δουλειά του.Τον Χάρη Παπαγεωργίου δεν τον ξέρουμε καν προσωπικά,και ούτε εχουμε έρθει ποτέ σε επαφή μαζί του.
Απλά καταλάβαμε οτι πάει να στηθεί ένα πολιτικό καρτέλ στην Θεσσαλονίκη,και μόνο με ψήφο σε ανθρώπους σαν τον Χάρη,μπορεί να αποφευχθεί αυτό.
Εάν αγαπάτε την πόλη σας  και για να μην το μετανοιώσετε για ακόμη μία φορά,ψηφίστε τους σωστούς ανθρώπους,και όχι εγκαθετους σαλτιμπάγκους που κάνουν τα χατηράκια της παγκοσμοιοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου