Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Π. Καμμένος: «Η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους Έλληνες για την καταστροφική πολιτική».

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÙÍ ÁÍÅÎÁÑÔÇÔÙÍ ÅËËÇÍÙÍ ÐÁÍÏÕ ÊÁÌÌÅÍÏÕ ÊÁÉ ÁÍÁÊÏÉÍÙÓÇ ÔÙÍ ÕÐÏØÇÖÉÙÍ ÓÔÉÓ ÁÕÔÏÄÉÏÉÊÇÔÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ(ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ)
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, να πάει η χώρα σε βουλευτικές εκλογές και να υιοθετηθεί μια άλλη πολιτική. Αυτό επισήμανε από το Βόλο ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την καταστροφή η οποία επήλθε μετά την πολιτική που εφάρμοσε και που επέβαλε στην κυβέρνηση.
«Αν διαβάσει κανείς με προσοχή τις ευρωπαϊκές συμβάσεις, σε περίπτωση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιοδήποτε όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέτρα σε μια χώρα και αυτά προκαλούν ζημία της χώρας, είναι υποχρεωμένη να την αποζημιώσει.
Η πολιτική της εσωτερικής.....
.. υποτίμησης, η πολιτική της ανεργίας, η πολιτική των λουκέτων, είναι η πολιτική αυτή που πρέπει να αλλάξει και οφείλουν να αποζημιώσουν την πατρίδα μας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Χαρακτήρισε επίσης αναγκαία τη στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων, εξηγώντας ότι θα πρέπει να ακολουθήσει μείωση της φορολογίας στο 8%. Μάλιστα ανέφερε ότι η συγκεκριμένη μείωση πρέπει να έχει συνταγματική ισχύ όπως ο νόμος για τη ναυτιλία.
«Πρόταση η δική μας είναι να δημιουργηθεί ένα φορολογικό καθεστώς μετά τη διαγραφή του χρέους και την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενός φορολογικού καθεστώτος 8% ως κοινή φορολογική πλατφόρμα, προκειμένου να μπορούν να επιστρέψουν οι βιομηχανίες» προσέθεσε ο κ.Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου