Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Μοναδική λύση η κυβέρνηση εθνικής ενότητας..Θέλουν κατάργηση της Εθνικής Κυριαρχίας μας και υποστολή της Σημαίας .....

Ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας που θα αμφισβητήσει το «επονείδιστο χρέος» είναι η μοναδική λύση για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, λέει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο κ. Καμμένος αναφέρει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να συνεργαστεί με άλλα κόμματα, και τονίζει ότι η κόκκινη γραμμή είναι τα εθνικά θέματα, ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει ότι..
.... οι πολίτες βρίσκονται «υπό βομβαρδισμό σκληρής προπαγάνδας που θέλει να κρύψει την αλήθεια για την οικονομία» και, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, λέει ότι η αντιμετώπιση που έχει το κόμμα του είναι ίδια με αυτήν που είχε πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012.
«Από τα 7 εκατομμύρια της χρηματοδότησης των κομμάτων οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραμε μόνο 52 χιλιάδες. Δεν φτάνουν ούτε για να πληρώσουμε τα ψηφοδέλτια. Δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε δημοσκοπήσεις» αναφέρει ο κ. Καμμένος.
Κατηγορεί την κυβέρνηση για άσκηση πολιτικής «υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών» και αναφέρει περιπτώσεις, που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, αποτελούν αποδείξεις των καταγγελιών του, όπως «οι ειδικές ρυθμίσεις για τις τράπεζες» ενώ όπως λέει «για χρέος 500 ευρώ, κατάσχουν μισθούς και συντάξεις».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει επίσης ότι τα ΜΜΕ διόγκωσαν την Χρυσή Αυγή για να βάλουν στο πλάνο τους «καλούς» και τους «κακούς», ενώ επιμένει ότι «το σύστημα ευνοεί την Χρυσή Αυγή».
Εκτιμά ότι μετά τις ευρωεκλογές «θα εκδιωχθούν από τα κόμματά τους οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος» και δεν αποκλείει κατοπινή συνεργασία με τμήματα αυτών των κομμάτων.
Τέλος ο κ. Καμμένος αναφέρεται στο δημοσίευμα των Financial Times για τις εξελίξεις που οδήγησαν στην αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία, και καταγγέλλει τον πρώην πρωθυπουργό, αναφερόμενος στις Κάννες, κατηγορώντας τον ότι ήταν όργανο κερδοσκόπων. «Το βράδυ των Καννών, ο Σόρος και ο Πόλσεν κέρδισαν δισεκατομμύρια» λέει ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή που θα ρίξει φως στα όσα συνέβησαν εκείνες τις μέρες.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου