Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Οι διεθνείς τοκογλύφοι (Bank of America) αδειάζουν τον Σαμαρά και αποκαλύπτουν τα ψέμματά του!

Για ακόμη μια φορά η μεγαλοπρεπής φούσκα του "success story" του Σαμαρά διαψεύδεται πανηγυρικά. 

Και αυτήν την φορά όχι από τους πενόμενους Έλληνες που βιώνουν στο πετσί τους την εθνοκτόνα και αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική, αλλά από τους διεθνείς τοκογλύφους!

Συγκεκριμένα η ίδια η Bank of America σε έκθεσή της για την Ελληνική οικονομία αναφέρει: 

"Η συγκυρία είναι αρνητική για την Eλληνική οικονομία για την Ελλάδα, λόγω του ρωσικού εμπάργκο και των μέτρων που έχει επιβάλλει η ΕΕ και οι ΗΠΑ στον Πούτιν. Αυτά είχαν ως άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση των ελληνικών εξαγωγών και την μείωση στα τουριστικά έσοδα".

"Οι εξελίξεις στο μέτωπο των τιμών παραμένουν ανησυχητικές, με τον εναρμονισμένο πληθωρισμό να μειώνεται κατά 0,8% τον Ιούλιο και τον αποπληθωριστή του ΑΕΠ να εμφανίζει συρρίκνωση άνω του 2% στο δεύτερο τρίμηνο. Οι εξελίξεις αυτές αποτελούν μία πιθανή απειλή για τα φορολογικά έσοδα".

"Υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι για την ελληνική οικονομία πλέον. Οι θετικές εκπλήξεις που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα δεν μπορούν να συνεχιστούν".

"Η εσωτερική ζήτηση παραμένει αδύναμη και η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας εμφανίζει εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εξωτερική ζήτηση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κινδύνους, στην περίπτωση που η υπόλοιπη Ευρωζώνη επιβραδύνει".

Αν αυτά τα ομολογούν απροκάλυπτα οι διεθνείς τοκογλύφοι, τότε σημαίνει ότι τα ψωμιά της Χούντας Σαμαρά είναι εξαιρετικά λιγοστά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου