Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

4 Πρωθυπουργοί και οι 13 υπουργοί Δικαιοσύνης είναι οι βασικοί εγκληματίες που διοικούν και εφαρμόζουν το νόμο της σιωπής

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΕΡ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Γλυφάδα, 23/09/2014
Στις 17/09/2014 αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των κακουργημάτων εις βάρος μας από τους 4 υπέρ-εγκληματίες πρωθυπουργούς και τους 13 υπουργούς δικαιοσύνης αποκαλύπτοντας όλες τις πτυχές του τέλειου εγκλήματος.
Είχαμε ζητήσει για νιοστή φορά τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος να μην τολμήσουν να εμποδίσουν την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινότητας εφόσον, …
παρόμοια πράξη από ότι γνωρίζουμε, είναι τελεία παράβαση όλων των δικαίων και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Δυστυχώς πλέον εισήλθαμε στο τελευταίο στάδιο της ύπαρξης έστω και της ελάχιστης δημοκρατίας στη χώρα μας εφόσον ο άρχοντας Πρόεδρος της Δημοκρατίας δυστυχώς δεν παραιτείται παρότι όπως εξηγεί ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου, Γ. Κασιμάτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο με την πράξη του πρόδωσε το ελληνικό έθνος αλλά έχει παρασύρει τη χώρα σε ατελείωτες περιπέτειες.
Όλες αυτές οι περιπέτειες παρέσυραν και τον Πρωθυπουργό να εκδίδει προεδρικά διατάγματα κατά παράβαση του άρθρου 44 παρ. 1 και κατ’ επέκταση οι περίπου 260 βουλευτές, παρανόμως, να παραμένουν στα έδρανα της βουλής και να δημιουργούν το ερώτημα: «Που βαδίζει αυτή η έρημη χώρα;».
Πως είναι δυνατόν μια χώρα που παραβιάζει τους βασικούς κανόνες του Συνταγματικού Δικαίου, του Διεθνούς Δικαίου και εφαρμόζει νόμους του οργανωμένου εγκλήματος να ελπίζει ότι μπορεί να ελκύσει τους ξένους πολυπόθητους επενδυτές;
Θα έχετε παρατηρήσει την τελευταία δημοσίευση στην εφημερίδα Το Χωνί (Κυριακή 21-09-2014) της έκθεσης του Ιδρύματος Bertelsmann τον δείκτη κοινωνικής δικαιοσύνης στην Ε.Ε. όπου η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία μεταξύ των 28 χωρών της Ευρώπης.
Ασφαλώς και υπάρχουν πάρα πολλές καθημερινές αναφορές για την πορεία της Ελλάδος οι οποίες αντιθέτως με τις υποσχέσεις του Πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως του δυστυχώς είναι τελείως απογοητευτικές.
Εμείς ως επιχείρηση με ακριβώς 44 χρόνια στον κλάδο διαχείρισης πλοίων και 60 χρόνια στον κλάδο όλων των ναυτιλιακών ειδικοτήτων προσπαθούμε να συλληφθούν οι δολοφόνοι Εβραίοι ασφαλιστές U.K. Defense Club και οι δικηγόροι τους Holman, Fenwick & Willan που σε συνεργασία όπως έχουμε αναφέρει με τους μεγαλο-εγκληματίες αδερφούς Σιούφα, την Royal Bank ofScotland και άλλους πολλούς διεφθαρμένους συντελεστές, συνεχίζουν να παραμένουν ασύλληπτοι.
Βεβαίως, οι 4 Πρωθυπουργοί και οι 13 υπουργοί Δικαιοσύνης είναι οι βασικοί εγκληματίες της όλης υπόθεσης που διοικούν και εφαρμόζουν το νόμο της σιωπής έχοντας καταργήσει τελείως τον πυλώνα της δικαιοσύνης στην Ελλάδα. 
Άρα, όταν μιλάνε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη οι διάφοροι πολιτικοί παράγοντες, προφανώς θα πρέπει να έχουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης εφόσον όλα τα κακουργήματα επί μια δεκαετία διαπράττονται από τους δικαστικούς οι οποίοι, ως όργανα της εκάστοτε κυβέρνησης, υποκύπτουν σε βαρύτατες εγκληματικές και δολοφονικές πράξεις.
Δε θα μακρηγορήσουμε, απλά θέλουμε να κάνουμε κατανοητό σε κάθε Έλληνα πολίτη ότι ο αγώνας μας για την είσπραξη των 435.000.000$ που έχει αφαιρέσει η διεθνής δολοφονική Σιωνιστική ομάδα δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί, παρότι ο Disraeli είχε δηλώσει τις ανησυχίες του για την ύπαρξη σκοτεινών δυνάμεων στην Ευρώπη από τις 14 Ιουλίου 1856 στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να αντιληφτούν ότι η Ελλάδα βυθίζεται βαθύτερα σε σκοτεινές και υπόγειες δίνες που, λυπάμαι, μόνο δυστυχία θα επιφέρουν στον πολυβασανισμένο ελληνικό λαό.
Όπως έχουμε αναφέρει και στην επιστολή μας στις 17-09-2014, καλούμε για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό είτε να παραιτηθεί αμέσως και να αποδώσει δικαιοσύνη στη χώρα μας, είτε οι δυνάμεις αυτής της χώρας βάση του άρθρου του συντάγματος 120 παρ. 3 και 4 να τον απομακρύνουν από τα καθήκοντα του εφόσον επιμένει σε πρωτοφανείς εγκληματικές πράξεις.
Βεβαίως οι εγκληματίες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διαπράττουν συνεχή κακουργήματα μιμούμενοι τη Χούντα την οποία ο ελληνικός λαός αντιπάθησε και εκδίωξε τιμωρώντας αρκετούς βασανιστές.
Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά ότι η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι άγρια δολοφονική ενέργεια και συμπεριλαμβάνει όλους τους πολιτικούς που συμμετέχουν σε αυτή την αρπαγή περιουσίας. Αναμένουμε και τις απαντήσεις του  Συμβούλιου της Ευρώπης που δυστυχώς λόγω του Σιωνιστικού δολοφονικού κατεστημένου αρνείται να συμμετάσχει στη σύλληψη των δολοφόνων.
Αναμφίβολα μετά τα κακουργήματα του Χρήστου Ροζάκη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου θεωρείται μάλλον εργαλείο του διεθνούς Σιωνισμού εφόσον και ο πρόεδρος Thomas Hammarberg απέδειξε ότι διέπραξε βαρύτατο κακούργημα βοηθώντας τον συνάδελφο του, περίπτωση που καταγγέλθηκε στη Σουηδική κυβέρνηση εγκαίρως.
Νικόλαος Κολλάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου