Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ... ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ....!!!!!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.....


ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ!


Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν οΣαμαράς έχει καταλάβει τι πραγματικά παίζεται στην κοινωνία, είμαστε σε θέση όμως να ξέρουμε ότι στο Μαξίμου τις... 

τελευταίες ημέρες έχει πέσει ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός θα γλιτώσει την εκλογική ξεφτίλα στις κάλπες που θα στηθούν τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με αυτό o Α. Σαμαράς επειδή ξέρει ότι στην πραγματική οικονομία τα πράγματα για τα επόμενα χρόνια θα χειροτερεύουν, θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τα δημοσιονομικά μέχρι τον Φεβρουάριο και αφού διαπιστώσει και ο ίδιος ότι δεν βγαίνουν οι 180 για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα την κάνει α λα Σημίτης δίνοντας το δαχτυλίδι στο διάδοχό του.


Ο Σαμαράς, παρά τα όσα του μεταφέρουν συνεργάτες και σύμβουλοί του, ξέρει πολύ καλά και έχει πραγματικά αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία. 


Ξέρει ότι η ΝΔ θα υποστεί εκλογική πανωλεθρία και ψάχνει τρόπο μέχρι τα Χριστούγεννα για να γυρίσει το κλίμα. 

Να γυρίσει εντελώς αποκλείεται κατηγορηματικά, Το ζητούμενο είναι μήπως επιστρέψουν μερικοί απογοητευμένοι Νεοδημοκράτες για να ανεβάσουν τα ποσοστά της ΝΔ από το 18% στο 20-21%. Και έτσι όμως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπεράσει το 32% θα χάσει με διψήφια διαφορά.

Το σενάριο που επεξεργάζονται στο Μαξίμου έχει να κάνει με την αποχώρησή του λίγο πριν τις εκλογές, παραδίδοντας το δαχτυλίδι στον Μάκη Βορίδη. 


Αυτό θα φέρει τρομερή αναστάτωση στη ΝΔ, πιστεύουν όμως στο Μαξίμου ότι θα αναγκάσει ένα μικρό μέρος των Νεοδημοκρατών να στηρίξει και πάλι την παράταξή τους.

Πόσοι όμως θα είναι αυτοί; Ένα 2% ή ένα 3%; Υπάρχει το προηγούμενο του Σημίτη με τον Γιώργο Παπανδρέου που του έδωσε το δαχτυλίδι αλλά έχασε πανηγυρικά από τον Καραμανλή.


Το ενδεχόμενο πάντως ο Σαμαράς να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές κρατήστε στο στο πίσω μέρος του μυαλού σας. 


Και εμείς, όπως το συνηθίζουμε θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου